Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywny kot rzuca się na dziecko, wet zaproponował uśpienie kota

Polecane posty

Gość gość
u nas są od zawsze zwierzęta, psy i koty. Nigdy nikogo nie uszkodziły ani nikt się nie zaraził pasożytami. Wystarczy mieć trochę rozsądku i dbać o czystość. Największe zagrożenie to brudasy w przedszkolu, szkole, każdym miejścu, gdzie przebywa więcej dzieci. Zwierzęta nie są dla idiotów, ani dla brudasów, w związku z tym większość ludzi nie powinno ich mieć. Lepiej stadko słodkich dzieciaczków, żeby roznosiły wszy i pasożyty, jak ich niedomyci rodzice

Gość gość
Napisalam ze poszczulam jako male dziecko nierozumiejace zachowania kota. Zarowno kota ani tego psa juz dawno na tym swiecie nie ma a ja jestem raczej z tych osob do ktorych i koty, i psy podchodza bardzo chetnie wiec czytaj ze zrozumieniem zanim kogos osadzisz.

Gość gość
09:59 Nie miałaś jak się obronić to zaczęłaś „czytaj ze zrozumieniem”. Hahaha To trzeba być głupim dzieckiem i gnojem, żeby poszczuć kota psem.

Gość gość
No to bylam glupim dzieckiem. Bylo napisac: bylas glupim dzieckiem a nie pisac ze do mnie dzis koty omijaja szerokim lukiem bo akurat jest odwrotnie.

Gość gość
Ze mnie dzis omijaja. Sorry za blad.

Gość gość
A ja znałam taka historie, że spokojny dotychczas kot (domownik z długim stażem) rzucił się na dziecko i bardzo podrapal. Za pierwszym razem mu darowali, ale za drugim razem rodzice podjęli decyzję o pozbyciu się go. Przygarnela go ich znajoma, przekonana, że tamci histeryzuja, a kot jest w porządku. Po kilku dniach w nowym miejscu bardzo dotkliwie podrapal nową właścicielkę. Zapadła decyzja o uspieniu, potem okazało się, że biedny zwierzak miał w mózgu wielkiego guza i to najpewniej on odpowiadał za takie zachowanie.

Gość gość
u nas kiedyś się zdarzyło, że stary pies przygłuchy już , wzrok, węch też nie taki i chyba biedak miał sklerozę, nie poznał ojca. Zęby miał w porządku, bo usuwali mu kamień i osad w klinice, ale na szczęście ich nie użył. Leżał sobie na trawie, a ojciec wyszedł z domu i pies do niego wystartował. Dopiero jak zawęszył porządnie z bliska, wyczuł, że właściciel. Nawet podejrzewali guza mózgu, ale go nie miał. Starość robi dziwne rzeczy z ludźmi i zwierzętami, choroby też. Zwierzęta dają radość, ale nie oszukujmy się, to też kłopot i wydatki, nie każdy sobie poradzi ☹

Gość gość
gówniaka uśpijcie

Gość gość
Czy kota da się wychować?