Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 didka

MOTOROLA E365-OPROGRAMOWANIE

Polecane posty

Go艣膰 lECHLER
JA NIE MAM POJECIA CO SIE Z TYM DZIEJE TEN PROGRAM NIE MOZE MI WYKRYC TELEFONU PO艁OWA IKONEK WOGOLE NIE DZIA艁A A ZA艁ADOWANE SA WSZYSTKIE STEROWNIKI CZY KTOS MI MOZE POMOC Z T膭 INSTALACJ膭

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kali 365
Mam taki problem mam motke e 365 i nie mam do niej kabla. Dotychczas wrzuca艂em sobie dzwonki w formacie midi poprzez w艂asny serwer, czyli w telefonie wpisywa艂em adres URL z dzwonkiem z mojego serwera. Dosz艂y mnie s艂uchy ze motka moze przeczytac formaty mmf. Chodz膮c po innych forach dowiedzia艂em sie jak stworzy膰 taki plik z formatu wav. Kiedy wszystko by艂o gotowe i dzwonek gra艂 (s艂abo bo s艂abo) w programie PSMplay. Wrzuci艂em wi臋c dany plik mmf na serwer wpisuje w telefonie URL z danym linkiem i nagle komunikat: B艂膮d HTTP 406 Nie do przyj臋cia. Czy mo偶liwe 偶e moja motka nie mo偶e przeczyta膰 formatu mmf ????? A mo偶e 藕le skonfigurowa艂em plik????? Prosz臋 pomo偶cie!!!!! Z g贸ry dzi臋ki!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drabson
Mam motorole E365, kupilem kabel, zainstalowalem sterowniki, oprogramowanie i nie dziala. Mam WinXP i byc moze potrzebne sa sterowniki pod tego Windowsa, kto ma takie sterowniki? Jesli ktos ma to prosilbym o przeslanie na adres drk1@op.pl, lub stronke skad je mozna wziasc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drabson
pytanie juz nie aktualne.pojawiaja sie inne problemy jak sobie nie poradze to dam znac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spajderius
Siemka! Wiecie mo偶e sk膮d powin膮膰 jaki艣 firmware do motki e365 i jak go wgra膰 (a raczej czym) na telefon?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
firmware znajdziesz spokojnie na necie, wystarczy dobrze poszuka膰. Ja na dysku mam firmware oznaczone nazw膮. "T66R.2.1.15.SE.03_1.05.jack.mot" Sam tego nigdy nie wgrywa艂em, ale wiem ze tzreba mie膰 kabelek serwisowy [do nabycia w komisie lub do zrobienia - schematy le偶膮 na necie] i program , ot cho膰by DmTool - r贸wnie偶 znajdziesz w necie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drk
Mam pytanko. Mam ta motorolke E365 kupilem kabel i nie dziala, zainstalowalem sterowniki, wgralem SP2 bo nie mialem, mialo dzialac i nie dziala. Czy potrzeba jest cos zmieniac w telefonie? Sprawdzalem kabelek na innych systemach Windows-owskich i nie trybi. Potrzebuje takze innego programu niz Hangset Manager moze to pomoze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja86
witam Gizmo mozesz mi zapodac ten twoj soft na maila lub podac link z gory dziekuje pozdro 600 dla wszystkich po ziomkow ehhe :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja86
witam Gizmo mozesz mi zapodac ten twoj soft na maila lub podac link z gory dziekuje pozdro 600 dla wszystkich po ziomkow ehhe :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
juz sie za艂acza, za kilka chwil powinien by膰 na Twojej poczcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja86
elo Gizmo nie mam nic od Ciebie na mailu -wyslales ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
tak owszem wys艂a艂em :/ czekaj chwilke, wy艣l臋 jeszcze raz .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja86
oooooooo teraz jest THX

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kali 365
Mam taki problem mam motke e 365 i nie mam do niej kabla. Dotychczas wrzuca艂em sobie dzwonki w formacie midi poprzez w艂asny serwer, czyli w telefonie wpisywa艂em adres URL z dzwonkiem z mojego serwera. Dosz艂y mnie s艂uchy ze motka moze przeczytac formaty mmf. Chodz膮c po innych forach dowiedzia艂em sie jak stworzy膰 taki plik z formatu wav. Kiedy wszystko by艂o gotowe i dzwonek gra艂 (s艂abo bo s艂abo) w programie PSMplay. Wrzuci艂em wi臋c dany plik mmf na serwer wpisuje w telefonie URL z danym linkiem i nagle komunikat: B艂膮d HTTP 406 Nie do przyj臋cia. Czy mo偶liwe 偶e moja motka nie mo偶e przeczyta膰 formatu mmf ????? A mo偶e 藕le skonfigurowa艂em plik????? Prosz臋 pomo偶cie!!!!! Z g贸ry dzi臋ki!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
wg mnie kazda motka moze to odczyta膰. mam taki ma艂y pomys艂. wrzu膰 tu kr贸tkik artuku艂 jak stworzy艂臋艣 plik MMF bo ja mia艂em jeden porgram ale neiststy by艂 p艂膮tny i nic nie da艂o sie zrob膰, daj linka do programu, sciagne, stworze plik , wgram sobie i powiem Ci czy to wina programu [moze tworzy neikompatybilne pliki].... czy czego艣 innego bedziemy kombinowa膰 czego :)

Udost臋pnij ten post

Osobiscie nie znam sie wcale na oprogramowaniach itp. Ale moj Misiek to spec od tego i moge Wam polecic takie oto forum: http://www.matrax.net/forum/ Napewno znajdziecie tam duzo ciekawych i przdalnych informacji o motkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
no dobra to i ja o co艣 zapytam nie zajmowa艂em sie nigdy wgrywaniem firmware bo jako艣 nie pociaga艂o mnei to, ael faktem jest ze nadszed艂 dze艅 kiedy mam ochote pozmienia膰 wiele rzeczy w telefonie. jakie jestwasze zdanei - lepiej odda膰 to fachowcom i zap艂膮ci膰 [no w艂a艣nie ile to kosztuje?] ... czy lepiej kuip膰 kabel za [ile ? :)] i kombinowa膰 samemu ryzykuj膮c uszkodzenie lub nieudane wgranie ?! niby sporo o tym czyta艂em, ale i tak widze ze w wielu przypadkach pojawiaj膮 sie problemy ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kali 365
Dla Gizmo: oto link ze stronka gdzie mozesz pobrac program do przerobki pliku wav na mmf: http://smaf-yamaha.com/tools/dl.php3?id=185&ocid=atsma2s131&mcode=28a42f0c8f36fe901e8ff9e7990f800a jak pobierzesz juz program to plik mmf mozna utworzyc nast臋puj膮co: po odpaleniu programu w okienki "Time Base" ustawiasz 20msec. Nast臋pnie klikasz w prawym dolnym rogu na "PianoRoll" potem jak Ci sie otworzy to duze okno to na dole na jednym z prostakacikow dajesz "new". W tym nowym oknie otwierasz jakis plik wav(musi on miec parametry: Mono, 8kHz) kopiujesz ta liczbe jaka jest przy msec (jego dlugosc) i wklejasz tam gdzie jest "Gate Time". Nastepnie klikasz OK zamykasz okno PianoRoll i zapisujesz (SMAF Save as) i juz. Jak Ci sie uda wrzucic ro do telefonu bez uzycia kabelka to daj mi znac albo najlepiej podaj mi link ze strona gdzie umiesciles plik mmf z gory dzieki za pomoc !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
Dobra KALI zaczynam sie tym zajmowa膰. jesi o mnei chodzi to bede to wgrywa艂 kabelkiem - zeby sprawdzi膰 czy program generuje dobry plik. bo moze wina nie lezy po stronei tgo jak zgrywasz tylko po prostu pliku. neibawem odezwe si臋 czy wszystko gra. a plik umieszcze na swoim serverku wiec dam Ci namiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
No witam. Zrobi艂em wszystko jak napisa艂e艣 powy偶ej i u mnie wszystko dzia艂a dorbze. 1) stworzy艂em plik 2) wgra艂em KABELKIEM 3) odtworzy艂em bez problemu. plik m贸j mia艂 parametry 8 kHz, MONO, 16-bit - koniecznie takie musz膮 by膰. plik kt贸ry stworzylem umieszcz臋 za chwilke na jakiim艣 serverku. i dam namiary ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
no i chiwlowo mam problem z wgraniem pliku na m贸j stary server bo nie uzywalem go tak dawno 偶e mi go zamkneli :) za艂o偶ylem jujz nowe konto na friko.pl - ale czekam teraz na kolejnego maila - z potweirdzeniem aktywacji konta... jak tylko zaakceptuj膮 wrzuce plik plik b臋dzie pod adresem - mam nadizej臋 偶e szybko tam sie znajadzie. www.gizmo196mmf.friko.pl/proba.mmf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 las
jak scuagnac zdjatka z k700i na konpa przez kabel usb mam kabel ale niechce sie zsynchronizowac help help help

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
To jest temat E-365

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
haa - zauwa偶y艂em kolejn膮 fajn膮 rzecz :) moja motka obs艂uguje WAV ` y:) pod warunkikem 偶e s膮 zapisane jako mono w 8kHz`ach 16-bit`ach MONO :) zaraz zaczne bawi膰 sie dalej :) moze jeszcze co艣 ciekawego uda si臋 z niej wydusi膰 :) tylko ze taki wav jest ok 4-krotnie weikszy od MMF`a tej samej d艂ugo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomej
Mam pytanie. Co mam zrobi膰 je艣li wyst膮pi b艂膮d przy wgrywaniu oprogramowania. Czy moge zacz膮膰 wgrywanie jeszcze raz? Ktory soft posiada j臋zyk polski i kt贸ry jest nalepszy? Prosze o odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kali 365
to dzieki narazie za fatyge gizmo!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amadeusz
czesc Gizmo196 mam do Ciebie prosbe wyslij mi jak mozesz patch ktory pozwoli na wysylanie z Hangset Menagera dzwonkow powyzej 56 kb z gory dzieki szupek@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Freon
www.dejwid.prv.pl TU JEST WSZYSTKO Kilka dni temu wgra艂em nowy soft T66R.2.1.15.SE.03_1.5 i jest spoko, mam 5x zoom aparatu, a co jest najlepszego 偶e przy powi臋kszeniu (2x,3x,4x,5x) nie zmniejsza si臋 rozdzielczo艣膰 robionego zdj臋cia (co cz臋sto jest w innych aparatach). kr贸tko, jak膮 rozdzielczo艣膰 sobie ustawimy z tak膮 zrobimy zdj臋cie, niewa偶ne z jakim zoomem - nie mam poj臋cia jak autor to zrobi艂 Nowy soft to te偶 programowanie 6 klawiszy (4 kierunki oraz lewy i prawy) oraz automatyczne zdj臋cie simlocka. Na stronie dost臋pny jest tak偶e plik .mot kt贸ry po wgraniu DMtoolem zwi臋ksza nagranie g艂osowe do 25 sekund. Niekt贸rych mo偶e pewnie denerwowa膰 motyw z Matrixa pojawiaj膮cy si臋 przy po艂膮czeniach :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gizmo196
!! Moje WA呕NE spostrze偶enia !! 1) Z w艂asnego do艣wiadczenia wiem ze u moich znajomych oraz u mnie - nie by艂o nigdy problemu z wykrywaniem pod艂膮czonego telefonu do komputera przez port USB. Instalowa艂em Handseta, sterowniki z p艂ytki Cd i wszystko gra艂o. Ludzie pisali 偶e robili podobnie i dupa ... Przyczyne znalaz艂em dzisiaj - nieodpowiednie sterowniki USB. Skusi艂em sie wczoraj 偶eby przerobi膰 sobie kabelek USB na serwisowy i 偶eby wgra膰 nowy soft. [2.1.15 SE] I okaza艂o sie 偶e 偶aden program nie chcec mi sykry膰 po艂aczenia przez m贸j kabel. Na pocz膮tku obawia艂臋m si臋 偶e co艣 zrobi艂em 藕le - ale by艂em pewien 偶e kabel jest dobry. 艢wi膮gn膮艂em wi臋c INNE sterowniki USB z netu ni偶 moje oryginalne do艂膮czone do kupionego kabla - i co sie okaza艂o DMTool`em wgralem nowy soft bez problem贸w. ... kabelek m贸j w dalszym ci膮gu ma艂 s艂u偶y膰 jako kabel do zdj臋膰, muzy ... ale co sie okaza艂o - nie dzia艂a艂 - noie wykrywa艂 po艂膮czenia z telefonem. Przyczyna ?! Z艁E sterowniki USB. Program nie zacz膮艂 dzia艂a膰 dop贸ki nie zainstalowa艂em znowu starych ryginalnych sterownik贸w. Tak wi臋c je艣li kto艣 pisze 偶e zainstalowa艂 sterowniki USB a dalej nie widzi po艂膮czenia - zazpraszazm do zainstalowania innej wersji sterownik贸w USB - prawdopodobnie pomo偶e. 2) drug膮 uwag膮 jak膮 chcia艂臋m napisa膰 jest fakt, 偶e podczas flashowania telefonu programem Service Tool v0.2.0 nalezy przestawi膰 j臋zyk na Anglielski [stany zjednoczone] i region tak samo .... OSTRZEGAM wszystkim przed restartowaniem komputera w takiim stanie :) Ja si臋 naci膮艂em trzy razy ... przypadkiem zreszt膮 ..... komp albo sie nie uruchania do ko艅ca [nie wczytuje profilu], albo uruchamia sie i wy艂膮cza sie pulpit, czasem nie dzia艂a cz臋艣膰 dysk贸w :) nie wiem skad takie objawy ael ja wczoraj stawia艂em system i rtoche mnie zdziwi艂o to co dzi艣 widiza艂em po restarcie :) wiec je艣li wszystkjo wzrobicie - cofnijcie sobie ustawienia na POLSKA ...i jezyk polski :) oszczedzi wam to emocji :) 3) Nowy flash - og贸lnie oceniam dobrze. wprowadzono kilka zmian, miedzy innymi ,Polskie menu, Nowe melodyjki i ikonki,Nowy ekran powitalny, Opcja zoom'u 5x [bez utraty jako艣ci - gratuluje autorowi] Tryby fotografowania: Czarno-bialy, Blur, Negatyw, Brazowy i Paint,Szybsze pisanie SMS贸w, Tapeta prze艣wituje pod ka偶dym menu (nie tylko w g艂贸wnym) Mo偶liwo艣膰 przyporz膮dkowania klawiszom funcyjnym innych opcji (strza艂ki + 2 funkc.) ... og贸lnie wszystko gra i jak narazie nie mia艂臋m zadnych problem贸w. Tylko cholera nie zgra艂em sobie z pameic TLEFONU ksiazki adresowej ... i zosta艂膮 mi tylko ta na kaarcie :) ale nieszkodzi ja i tak mam numery w g艂owie :) Narazie to tyle i tak napisa艂em tyle ze kikt nie bedie chcia艂 tego czyta膰 :) w kazdym razie najwazniejsze co chcia艂臋m napisac to fakt ze s膮 dwa rodzaje strownik贸w USB .... jedne do FLASHOWANIA - drugie do zgrywania ... o czym dzi艣 sie przekona艂em osobi艣cie. Przy czym te peirwsze instaluj膮 sie automatycznie jako USB-> COM3 , wiec w programie do flashowania wybieramy ten port ... ale o tym ja kflashowa膰 .... jest juz niejedno forum :) pozdrawiam i dziekuje za lekture :) czekam na uwagi odno艣nie tego co napisa艂em :) je艣li kto艣 ma jakie艣 spostrze偶enia odno艣nie nowego sotfu dajcie zna膰, chetnie skonfrontuje z kikm艣 jego dzia艂ane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Freon
U mnie nie by艂o problemu ze sterownikami (XP), mo偶e dlatego 偶e ju偶 na pocz膮tku wgrywa艂em soft na innym comie ni偶 5. Mam jedynie problem z pisaniem sms贸w na iTap (zmuszony jestem do korzystania z Tap Polski).

Udost臋pnij ten post