Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Jarek 171264 co przyniesie mi rok 2018 dziękuję X Tylko konkretne pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Edyta 21..08.1993 Czy obecny partner to już ten na stałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Chciałam jeszcze spytać o inną osobę Jak mi się ułoży z Marcinem? Czy z nim będę? 11.11.1980. Beata 19.01.1984. Beata myślę, że tak, bo często pozostajesz w relacjach ze strachu przed samotnością, poza tym masz z tej relacji korzyści. Łączy was przede wszystkim przyjaźń, ale Twoje oczekiwania wzgledem niego powinny być bardziej konkretne i realne. Karty są generalnie pozytywne, pomimo drobnych przeszkód czeka Cie pomyślność, widać w najbliższym czasie jakiś wyjazd związany z ukochaną osoba i robienie planów. Uważaj tylko, bo możesz od kogoś dostać przykra i niesprawiedliwa wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Edyta 21..08.1993 Czy obecny partner to już ten na stałe? Podaj imię partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Edyta 21..08.1993 Czy obecny partner to już ten na stałe? Podaj imię partnera. x Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Beata 79R Krzysiek 79 R czy mąż jest mi wierny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Jarek17.12.64 czy ona mnie kocha 14,11,65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Ja, autorko, zajmuję się kartami tarota ale wiadomo, że samemu sobie nie powinno się wróżyć. Byłabym wdzięczna gdybyś zajrzała w rozkład z pytaniem jak ułoży się nasz związek: Justyna 24.IX.1986 i Piotr 7.IV.1979. Z góry serdeczne dzięki kwiatek.gif X Widzę to dobrze, karty pokazują, że Piotr jest człowiekiem pracowitym i poważnym i żywi do Ciebie pozytywne uczucia. Czeka was jakas uroczystość. Będzie stabilnie. Mozesz otrzymać duże pieniądze, możliwe, że coś odziedziczysz. Jeśli chodzi o związek z Piotrem to będzie dobrze, ale należy wystrzegać się nieszczerosci, wskazana jest poprawa w komunikacji. Twoje oczekiwania wzgledem niego powinny być konkretne, bo roznicie się trochę charakterami, ale podstawy są dobre, by zbudować coś naprawdę poważnego. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Patrycja 2 listopad 1980 czy bede mieć drugie dziecko córeczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Jarek17.12.64 czy ona mnie kocha 14,11,65 Pan Teo i Pani Maria te same daty urodzenia, proszę nie robić spamu, już odpowiadałam. Proszę o zadawanie szczerych pytań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Cecylia20.05.75 czy mnie zdradza Jakub10.06.76 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 A gdzie jest wróżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Syrnik Napisano Styczeń 6, 2018 Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Wróżko zostałam pominieta na 5 stronie. Bardzo proszę o wróżbę. Anna15VIII81 czy widać u mnie szczęśliwy związek, miłość... kiedy i w jakich okolicznościach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Li Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwe Napisano Styczeń 6, 2018 Mała 11.09.1986 i Maciej 30.07.1988 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 5.03.95 agness Czy znajdę kiedyś miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Patrycja czekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Patrycja 2 listopad 1980 czy bede mieć drugie dziecko córeczkę Tak będziesz miała dziecko, córkę, jestes już w ciąży? Uwazaj, bo widać u Ciebie zagrożenie w podróży. X 5.03.95 agness Czy znajdę kiedyś miłość? Tak spotkasz miłość od pierwszego wejrzenia która być może przerodzi się w głębokie, prawdziwe uczucie, w kartach się pokazuje, że jesteś szatynka. Teraz jest u Ciebie nie za dobrze w uczuciach, widać przy Tobie mężczyznę wycofanego uczuciowo, który jest mocno niezdecydowany. Jestes świadoma tej sytuacji i patrzysz bardzo realistycznie. Środowisko, w którym jesteś Ci nie sprzyja, dużo fałszu i kłamstw, masz blokady w sferze seksualnej lub powinnaś się wyzwolić z jakiejś toksycznej sytuacji, zadbać o siebie, możliwe że jesteś uzależniona od czegoś lub od kogos. Z pozytywniejszych rzeczy to są przy Tobie duże pieniądze, pokazujesz się jako osoba zaradna i w kwestiach finansowych szczęście będzie Ci sprzyjać. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Cecylia jestem wyżej przypominam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość82 Napisano Styczeń 6, 2018 Od jakich kwestii zależy odpowiedz Pani na pytania.Monika 15'03'82 Czekam od wczoraj .I sie stresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Op Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Mała 11.09.1986 i Maciej 30.07.1988 Twoje problemy kończą się wszystko idzie ku lepszemu, sytuacja z Nim nie zmieni się przez najbliższe kilka miesięcy (do maks roku) , dopiero po tym czasie będziesz w stałym związku takim, który może zakończyć się ślubem. Najprawdopodobniej poznasz kogoś innego, bo ta relacja nie jest satysfakcjonująca, coś Ci nie pasuje. Będziesz szukać czegoś lepszego dla siebie i masz szansę na stabilizację i dobry czas w uczuciach. Karty pokazują u Ciebie tez spotkanie podczas spaceru dawno niewidzianej a bardzo sympatycznej osoby w towarzystwie spędzimy bardzo miły czas i będą omówione sprawy, które w przyszłości mogą rozszerzyć horyzonty twojego działania i wpływów. Wiesz co pomimo, że się rozstaliscie to ja czuję, że jeszcze możecie się zejść, ale to kilka miesięcy zajmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwe Napisano Styczeń 6, 2018 Mała 11.09.1986 Maciej 30.07.1988 Czy mężczyzna który mnie zostawił będzie chciał się zejść, a jeśli nie to czy znajdę jeszcze miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Mała 11.09.1986 Maciej 30.07.1988 Czy mężczyzna który mnie zostawił będzie chciał się zejść, a jeśli nie to czy znajdę jeszcze miłość? X Będziesz w związku za kilka miesięcy, stałym i poważnym (takim, że ślub możliwy) i bardzo mozliwe, ze właśnie z Nim, ale musisz to przemyśleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Cecylka przypominam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Anna15VIII81 czy widać u mnie szczęśliwy związek, miłość... kiedy i w jakich okolicznościach Ja też jeszcze raz się przypominam i czekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwe Napisano Styczeń 6, 2018 Bardzo dziękuje za poświęcony czas i odpowiedź :) Podnosi na duchu, pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2018 Wróżko, wróżyłaś mi już tutaj na sprawy zawodowe, kilka stron wcześniej i masz rację jeśli chodzi o teraźniejszość.. dziękuje za rady i wskazówki :) mogę jeszcze prosić o wróżbę na życie osobiste? Czy widzisz u mnie w tym roku jakiś związek, miłość? Czy poznam kogoś nowego? Magda 24/06/90. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach