Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość54321

Nie mam siły dalej żyć.

Polecane posty

Gość gość
Tylko anal ci pomoże, Wszystko po analu z mężem będzie dobrze.

Gość gość
Powiedz mężusiowi że kochasz anal, zobaczysz jak szybko przyleci do ciebie.

Gość gość
Autorko nie przejmuj się głupimi odpowiedziami a szczególnie tym świrem od anala. Jeśli chcesz normalnej dyskusji to zapraszam na forum Net Kobiety.

Gość gość
To rzeczywiście jakieś zwichrowane dzieciaci . Wymyślanie jakichś bzdur, ubliżanie, dokuczanie- smutne to jakieś . Szkoda, że nie ma tu już z kim rozmawiać.A temat ciekawy, pokazuje jak różne jest podejście do tych spraw a życie bogate. szkoda ze autorka zniechęciła się i odeszła. Jestem ciekawa dalszego ciągu, co naprawdę kryje się za kłamstwami jej męża.

Gość gość
Bardzo chciałabym aby autorka wróciła. Chciałabym wiedzieć jak wszystko wygląda w starszych małżeństwach. Może do takiego dotrwamy z mężem i ciekawe co może nas czekać. Mało osób w tym wieku się wypowiada i piszą tylko młode osoby, nie mający większego doświadczenia. A doświadczenie to naprawdę skarb.

Gość starszaPani
Autorko tematu, reaguj tylko na te wpisy ktore sa rzeczowe i cos wnosza do twojego tematu. Wszystkie inne ignoruj. Przeczytaj i zapomnij. Jest tu wiele osob, ktore ci wspolczuje i rozumie twoj problem. I traktuje twoj problem powaznie. I chce naprawde swoimi wpisami ci pomoc. Ten topik jest dla dojrzalych kobiet (moze tez mezczyzn) a nie dla tej calej zbieraniny co chce tylko komus dokopac i pokazac swoja pseudomadrosc. A tak naprawde to musza najpierw zjesc beczke soli, potem to przetrawic i dopiero potem sie ewentualnie wypowiedziec. Pozdrawiam.

Gość gość
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" - Albert Einstein Może to, że ci młodzi ludzie są tacy źli , aroganccy, bezczelni i bez empatii to dlatego, że nikt im tego nie mówi. Może myślą że są nieomylni i wszystko wiedza a taki styl bycia jest normą. Otóż nie , nie jest, to było, jest i będzie zwykłe chamstwo.

Gość gość
Dobrze że ktoś się odezwał , bo już trudno wytrzymać tych anali, zboków , durni i psycholi. Szkoda, że administrator nie wycina takich w pień.

Gość gość
starszaPani dziś x Brawa dla tej Pani. Jak widać na to forum głównie "o kupie", zaglądają jeszcze normalni ludzie.

Gość gość
I to święta prawda , że dobro i prawda zawsze zwyciężają a zło i kłamstwo ma krótkie nóżki . Dlatego warto być przyzwoitym i absolutnie nie wolno dopuszczać się zdrady żadnego rodzaju bo to czyn haniebny . Zdradzeni głowa do góry wasi zdrajcy to maluczkie osóbki .

Gość starszaPani
Autorko, co u Ciebie? Jak sie czujesz?

Gość gość
Wszystko w porządku. Dogadałam się z mężem że będę mu dawać oralnie i analnie. Jest zachwycony. Wzięłam urlop i się rypiemy jak króliki.

Gość gość
12;24 a wiesz, ,ze karma wraca ?

Gość gość
Zdejmuję majtki skarbie, czas na pierwszy seks analny.

Gość gość
Ależ mnie mąż w/y/d/y/m/a/ł. Pewnie przez tydzień nie siądę na tyłku. Nie wiedziałam, że to takie przyjemne, bo bym się wcześniej zgodziła ;-) Dobrze, że posłuchałam dobrych rad na kafe.

Gość gość
Tak, tak. Z tym, że karma zawsze powraca to taka sama prawda jak z tym, że mąż woli "szanującą się" (czytaj oziębłą żonę) niż gorącą kochankę.

Gość gość
13,54 Szanujaca to dla ciebie rownoznaczne z oziebla? Ja pierttole. Gdzie ty sie pisac nauczyles?

Gość gość
Tak właśnie uważam, bo o tzw. "szanowaniu się" najwięcej właśnie mówią dewotki, których nikt pukać nie chce.

Gość gość
Bo seks jest łaśnie po to aby sobie i partnerowi sprawić maksymalną przyjemność. To co ludzie robią w łóżku nie ma nic do tego czy się szanują czy nie poza łóżkiem. Część mężczyzn lubi dominować podczas seksu. I najlepszy orgazm mają właśnie wtedy gdy traktują partnerkę jak dziwkę - oczywiście tylko w łóżku. Są i tacy co chcą aby ich kochanka na smyczy w kagańcu prowadzała. A bywają też tacy co lubią raz jedno raz drugie. Jeśli spotka się namiętny mężczyzna z "szanującą się" kobietą lub odwrotnie, to taki związek wcześniej czy później kończy się zdradą.

Gość gość
Zdejmuj majtki , czas na drugi seks analny skarbie

Gość gość
idź do Stacha z tym analem. wiem, że go z nim lubisz robić :P

Gość gość
Teraz lubię ze wszystkimi. Dzięki mężowi dziurka mi się rozluźniła i stałam się bardzo otwarta na taki seks :-)

Gość gość
Skąd w ludziach??? tyle prymitywizmu?

Gość gość
12:54 Po prostu niektorzy nie zeszli jeszcze z drzew. Spuscmy zaslone milosierdzia.

Gość starszaPani
Autorko, odezwij sie prosze. Co tam u Ciebie? Napisz chociaz dla tych, ktorzy potraktowali cie tu powaznie. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość gość
Coś mi się wydaje, że Starsza Pani i autorka wątku to ta sama osoba. Lecz się babo.

Gość gość
To bardzo możliwe, bo te głupole najpierw zakładają wątek, a potem prowadzą dyskusję same z sobą pod różnymi nickami ;-)

Gość gość
I co idiotko? Już usunęłaś dawne swoje wątki? Jesteś chora psychicznie?