Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość54321

Nie mam siły dalej żyć.

Polecane posty

Gość gość
Tak, ta szmata usuwa swoje stare wątki. To chora osoba. Wstydzi się tego co dawniej pisała.Powinna się leczyć. Ja, całe szczęście zapisałam sobie jej dawne wypociny.

Gość gość
Zapisujesz internetowe dyskusje kompletnie obcych ci osób? Kto tu jest chory?

Gość gość
A kto mi zabroni? Jestem wolnym człowiekiem i zapisuję to co chcę.

Gość gość
Nikt ci nie zabrania. Tylko to nie jest zachowanie zdrowej osoby a w poprzednim poście nazwałaś autorkę chorą a sama nie jesteś przykładem zdrowia psychicznego

Gość gość
Świat ci się zawalił? A kogo to obchodzi szmato ? Twój mąż posuwa inną babę, a ty musisz się z tym pogodzić.

Gość gość
Hooj cię obchodzi dlaczego coś wklejam. Bardziej ważne jest dlaczego babsztyl kłamie.

Gość gość
Babsztyl kłamie, jak większość na tym forum. Mąż ją zdradza, ale szmata nie powiedziała dlaczego???

Gość gość
Nerwuska :) Parafrazując twoją wypowiedź - jestem wolnym człowiekiem i obchodzi mnie to co chcę żeby mnie obchodziło ;) I nie, nie jest dla mnie ważniejsze to co ty za ważniejsze uznajesz

Gość gość
Nie powiedziała, bo się wstydzi. Może wyszła za mąż, bo przypadkowo albo i nie przypadkowo zaszła w ciążę. Kiedyś to była norma, że baba udawała,że przypadkowo zachodzi w ciążę a facet przygłup wtedy się z nią żenił. To był sposób na zdobycie męża przygłupa.

Gość gość
Jeśli nie masz siły dłużej żyć to... weź i skończ ze sobą. Wszyscy się będziemy cieszyć :-)

Gość gość54321
Piszę dla tych , którzy wsparli mnie w najcięższych chwilach. Maz miał operację prostaty a mnie powiedział , że wyrostka. Uwierzyłam bo widziałam kartę szpitalną. Operacje tą przesuwał od wczesnej jesieni, przełożył co najmniej 1 termin a podejrzewam że może nawet więcej. Bał się poważniejszej choroby ale na szczęście okazało się że guz nie był złośliwy. To co robił z tą babą to był akt rozpaczy. Z nią nic mu nie wyszło ani przed ,ani już po operacji, jak szwy się zagoiły. Koleżanka wiedziała że on ma kłopoty ze zdrowiem i tak się zaoferowała z "pomocą". Teraz , już po, na razie nie wiadomo jak będzie z możliwościami seksualnymi ale najważniejsze że wraca do zdrowia. Ta pani potwierdziła taką właśnie swoją rolę w tej historii . Smutno mi że nie mówił mi prawdy o swojej chorobie, a poważny problem ukrył pod przykrywką operacji wyrostka.Opowiedział mi całą prawdę jak już otrzymał dobre wyniki z badania wycinków pobranych z operacji. I oto cała historia. Tyle bólu i rozpaczy ufundowane mi tylko dlatego ,aby mnie nie martwić. To kompletnie nie miało sensu i zostawi ślad na całe życie. Ale to ciekawe, że tyle osób tutaj aż się zapluwało aby nadokuczać zrozpaczonej osobie. Mam nadzieję że jest wam choć trochę wstyd, że tak mało jest w was przyzwoitości. A osobom które mnie wspierały, bardzo dziękuję. Ta pomoc była mi wtedy bardzo potrzebna. Dziękuję.

Gość gość54321
Ktoś tu się pode mnie podszywa. To ja jestem autorką wątku. Mój mąż miał operację wyrostka a nie prostaty. W łóżku jest ogierem. Często przyprowadza kolegę i wtedy r/u/ch/a/j/ą mnie na dwa baty. I wtedy czuję się cudownie.

Gość zdejmuj majtki
Zdejmuj majtki czas na pierwszy seks analny skarbie.

Gość gość
Przecież dawałam ci analnie zawsze kiedy chciałeś skarbie.

Gość gość

Gość gość54321
Uwielbiam kochać się z mężem. On jest w łóżku boski

Gość starszaPani
7:16 Nie wiem autorko czy to jest twoj wpis czy sie ktos znowu podszyl ale jedno mnie dziwi, a mianowicie, jak mozna operacje prostaty zastapic operacja wyrostka. Wyrostek operuje sie od razu a nie czeka miesiacami bo to zagraza zyciu a prostata moze i latami czekac. Jak ty moglas w to uwierzyc? Druga sprawa, jesli dobrze rozumiem to jestescie nadal razem bo sobie wszystko wyjasniliscie, czy jak?

Gość gość
Wymyśla głupol. Ona kiedyś pisała, że mąż miał operację przepukliny. Potem zamieniła to na wyrostek. Jednak jak ktoś teraz zauważył podobieństwo wątków i wkleił link do poprzedniego to ona tamten pierwszy wykasowała. To jakaś frustratka, która podobno nie dawała mężowi doopy latami, a jak ten ją zaczął zdradzać to się wściekła.

Gość gość
A Wy odpisujecie.

Gość gość54321
O tym ,że ma mieć operację ,nic mi wcześniej nie mówił , dopiero późną jesienią w listopadzie na tydzień przed. Wierzyłam w ten wyrostek , bo dlaczego miałabym nie wierzyć A tak naprawdę to problem prostaty ciągnął się mu już z rok, tylko nic mi nie mówił. I termin operacji miał już wcześniej ustalony ,ale tak się bał, że odkładał. Nie zależy mi na tym czy wierzycie czy nie, czy wam się podoba , czy nie. To dla mnie bez znaczenia. Próbuję się pozbierać po tych kłamstwach , próbuję dojść do siebie. To nie jest łatwe, kiedy mąż ukrywa takie rzeczy. Jeszcze nie wrócił bo muszę to wszystko przemyśleć. Ale wiem że pozwolę mu wrócić. Dziękuję natomiast tym , którzy poświęcili mi swój czas i uwagę i wsparli mnie w tym trudnym czasie. Anonimowość pozwala na szczerość ale inni wykorzystują anonimowość na chamstwo . Szkoda że w niektórych ludziach tak mało jest z człowieka.

Gość gość

Gość babafemi
Autorko tematu, nie chce cie obrazac ale twoj maz ma dla mnie ewidentnie cos glowa, i to bardzo. On musi pojsc do jakiegos psychologa zeby na przyszlosc (bo zamierzasz go przyjac znowu) nie wykrecil ci jeszcze gorszego numeru. Daj mu taki warunek. Czy on naprawde myslal, ze to z tym wyrostkiem mu sie uda. Przeciez na wyrostek to przecinaja brzuch w innym miejscu niz na prostate :) Chyba to jednak prowokacja bo po prostu nie moge uwierzyc w to wszystko.

Gość gość
Oczywiście, że to prowokacja. Autorka się nie zastanowiła (albo o tym nie wiedziała) że jest różnica w operacji na wyrostek i na prostatę ;-) Poza tym operację na wyrostek przeprowadza się wyłącznie w przypadku jego zapalenia. A wtedy są tego dość dokuczliwe objawy. Trochę dziwne to małżeństwo jeśli ludzie ukrywają przed sobą problemy. Prowokacja i to słaba prowokacja 3/10

Gość gość
Słaby jest też ten pomysł, że mąż impotent szukał sobie kochanki. Potem co prawda dodała, że znalazła u niego jakieś tabletki na potencję, ale w końcu doszła do wniosku, że tylko z nią udawał impotenta ;-) Zdaje się, że klasyka u starszych pań, czyli brak seksu z mężem zakończył się zdradą z jego strony.

Czas ci pomoże !! Też przez to przeszłam . Idź do lekarza , najlepiej do psychiatry niech ci wypisze leki uspokajające i one ci od razu pomogą. Wiem bo też to przerabiałam . Daj sobie i jemu czas tak gdzieś kilka miesięcy( tyle było w moim przypadku) zajmij się teraz tylko sobą. Ty jesteś najważniejsza. ! Dobrze ze nie masz małych dzieci o które musisz dbać . 

Co będzie dalej to nikt ci nie powie. Ale ja ci powiem że za rok lub dwa możesz już wcale nie płakać za swoim mężem , może ci być obojętne gdzie i z kim śpi . Możesz nawet jeszcze się cieszyć że tak się stało bo możesz przeżyć drugą młodość , zakochsć się i odmłodnieć. 

W życiu w szystko jest możliwe. Mam 40 lat.

Gość gość

przecież babki 40 - 65 lat są zajebiste do wyrka ,  wiem bo się spotykam z takimi mając 39 lat teraz .