Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość54321

Nie mam siły dalej żyć.

Polecane posty

Gość gość
Ani niemowlęta, ani dzieci, ani chorzy umysłowo nie lękają się śmierci, więc najbardziej haniebnym jest, gdy rozum nie zapewnia takiego spokoju, jaki daje brak rozumu.

Gość kozoyebca
zyj i rznij sie jak.kotka!!!

Gość babafemi
13/57 Nie wiem kto to napisal i czy sam to wymyslil czy zacytowal...ale bardzo mi sie podoba. Kim jestes?

Gość gość
Siedzę na kafe już 4 lata i jestem pewna, że już gdzieś bardzo podobny temat czytałam. Postaram się go odszukać i go wkleić. Może się okazać, że tak próbujecie doradzić babie w problemie, a ona robi sobie z was jaja.

Gość gość54321
Dalej we mnie walicie szukając słabych punktów. Zaproponowałam herbatę kochance - może głupie ale to mi przyszło do głowy aby moc się coś dowiedzieć albo od niej albo od obojga. Nic więcej nie wiem o niej ,poza tym co powiedział. A w to już nie wierzę. I w pierwszy raz też już nie wierzę.Zażądałam zrobienia badań na HIV , bo nawet nie wiadomo jak się zachować w jego obecności. Lepiej żeby syn był świadomy, mieszkając razem, jakie może być zagrożenie. Ja też jeszcze nie wiem. co było używane przez nich , nie wiem jakie kubki , jakie szklanki czy coś więcej . Nie wszystko z domu mogę wyrzucić. Po przewidywanym na jutro spotkaniu będę wiedziała więcej . Mam nadzieję. I proszę niektórych gości, aby nie używali mojego pseudonimu. Nie wszyscy muszą się tutaj wypowiadać.

Gość gość
Na jakim świcie żyjesz, że nie wiesz, że AIDS nie można się zarazić używając tych samych naczyń czy sztućców? A jedynie przez krew i inne płyny ustrojowe? I to też nie jest takie łatwe? Chyba po tym jak ci rogi przyprawił nie zamierzasz z nim sypiać? Naprawdę jesteś taka głupia czy udajesz?

Gość gość
do gościa z 15:03. Przeczytałam tamten wątek. Rzeczywiście to może być ta sama osoba. Staż małżeński podobny. Jest też wątek z operacją męża, tylko w tamtym była to przepuklina, a tutaj wyrostek. Zgadza się też, że chodził z kochanką na piwo i że przyłapała ich w styczniu. Jeśli ta sama kobieta to opisuje to strasznie jej współczuję, bo jeśli przez rok się nie pozbierała to chyba tylko psychiatryk jej pozostał.

Gość gość
Bo niektóre baby takie są. Zawsze obarczają winą wszystkich w około. A nie potrafią dostrzec belki we własnym oku. Jeśli faktycznie nie dawała mężowi doopy 10 lat, a on ją zdradził. No to wina leży w całości po jej stronie.

Gość gość
Zgadza się też temat z impotencją męża, bo tam też pisała, że ma problemy ze wzwodem. Czyli co? Nie chciała seksu. Mąż ją zdradził i teraz szuka pocieszenia no forum internetowym? Cóż ci możemy napisać. Zacznij może sypiać z mężem jeśli się nie boisz HIV ;-)

Gość gość
Ależ z ciebie głupia dzida. Sądziłaś, że na dłuższą metę utrzyma się małżeństwo bez seksu? Teraz cała wina na męża? On i tak maksymalnie głupi, że zdradził cię dopiero po 10 latach. Chociaż jeśli jest zdrowy, to jak znam życie pewnie wcześniej też cię walił w rogi.

Gość gość
To by się zgadzało. Na tym wątku też wypisuje, że sama ustala co jest normą w seksie, a co nie. Ja tam lubię jak mąż mnie czasem w trakcie seksu ciągnie za włosy, czy nawet da klapsa. Nie mam też problemu aby zrobić mu loda nawet w pozycji na kolanach. Kocham go i uwielbiam sprawiać mu przyjemność. On mi się odwdzięcza tym samym. Czasem zakuwam go w kajdanki i ujeżdżam. A przy okazji jeszcze dostanie parę pasów na goły tyłek. Przecież to tylko gra i oboje wiemy, że się kochamy. Nie rozumiem skąd takie opory u autorki wątku? Wygląda mi to na brak zaufania. Ale jak w tej sytuacji przeżyła z facetem 30 lat?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żebym nie współżył z żoną przez rok. Nie mówiąc już o 3, czy jak się teraz okazało 10 latach. Ty się autorko ciesz, że mąż tyle z tobą wytrzymał, bo przy takim podejściu do seksu i takich okresach abstynencji, ja już dawno kopnąłbym cię w doopę.

Gość gość
Też przeczytałam tamten wątek z czerwca. Na 100% to ta sama autorka. I jeszcze jakie pretensje. Że mąż nie żalił się na brak pożycia i nie domagał się seksu. Kobieto, będąc ponad 30 lat w związku ty nie wiesz czego twój mąż potrzebuje? Co go kręci? Musi cię o tym informować? A może powinien złożyć wniosek na piśmie? Jesteś nienormalna.

Gość gość
Tak, powyrzucaj kubki, szklanki, talerze. Gdzie ty się uchowałaś dinozaurze? Wierzysz, że możesz się zarazić HIV przez używanie tych samych naczyń? To ty może dalej wierzysz, że dzieci przynosi bocian? Twojego syna to może w kapuście znalazłaś?

Gość gość
To może i męża wyrzuć z domu? Przecież on ją r/u/ch/ał? A pewnie też lizał jej c/i/p/k/ę i może też o/d/b/y/t

Gość gość
Coś z tej złości niektórym coś odwaliło. Było już 30 lat, teraz 10 lat a było tylko 3. Przeczytaj wątek i dopiero się wypowiadaj , gościu a nie mieszasz różne wątki ze sobą, i urągasz. Wypij meliskę i się uspokoisz

Gość gość
Mi to wygląda na jakieś fobie seksualne autorki tematu. Kobieto przestań gadać głupoty o tym, że seks poniża, upadla i pozbawia szacunku. Masz poważny problem. Ale to można leczyć. Nie obarczaj męża winą, bo to ty jesteś winna. Bez psychoterapii się nie obędzie. Jeśli jesteś taka jak opisałaś to w czerwcu ub .r. to faktycznie masz poważny problem ze swoją seksualnością.

Gość gość
Do gościa z 15.26 A skąd ty to wiesz? I tak pewien jesteś , gdzie te płyny ustrojowe były? Naiwność poraża. Już ta kobiecina mądrzejsza od ciebie.

Gość gość
Gościówa co to sobie wtyka we wszystkie dziury. Ty se wsadź granat w p.....u i podpal . Ale się rozerwiesz!!!!! Ubaw będziesz miała i bez chłopa.

Gość gość
A autorka wątku to baba granatem od pługa oderwana? Taka prymitywna? Wystarczy wejść na jakąkolwiek stronę poświęconą HIV aby o tym przeczytać. Komputerem potrafi się posługiwać, bo pisze od miesięcy https://f.kafeteria.pl/temat/f8/bez-seksu-10- lat-i-zdradzil-p_6795702#

Gość gość
Dobre. Nie skarżył się na brak współżycia, czyli na pewno mu na tym zależało. Słyszysz się wariatko?

Gość gość
Miało być na pewno mu na tym nie zależało. Przecież wiadomo, że dla każdego faceta seks jest na pierwszym miejscu :-)

Gość gość
Ale numer. Taka niby babcia a wami kreci .

Gość gość
Sam jesteś chory, skoro wszędzie widzisz wariatów. To gdzie jesteś ? W psychiatryku?

Gość gość
Dawaj babcia, dawaj.....

Gość gość
Niezła sucz z tej babci.

Gość gość
Zdejmuj majtki , czas na pierwszy seks analny skarbie