Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przesyła koleżance z pracy "buziaczka"...

Polecane posty

Gość gość zalozycielka
własnie mi o to chodzi.. czy ja przesadzam gdy buziak jest dla mnie alarmujacy? czy faktycznie tak nie powinno byc... racja, on zostanie gołodupcem, nie ja, gdyby coś... ale kurcze, jestesmy dopiero 3 lata po slubie, wiele pieknych chwil za nami, wiele mam nadzieje przed nami.. nie chce by to zostalo znisczone... a jesli tez ":*" to powod do zmartwien i faktycznie mam meza flirciarza, to czy sposob jest aby go zmienic, w sensie by stracil ochote na figle na boku, czy tacy mezszczyzni sie nie zmieniaja? mi chodzi o ratowanie zwiazku, nie odchodzenie... zaznaczam raz jeszcze: problem racej nie tkwi we mnie: jestem ladna zadbana zgrabna zona, nie zapuscilam sie, dbam o niego, zawsze chetna na sex i to rozny, nie tylko po bozemu, wrecz sama inicjuje, w domu zawsze czysto i obiad na stole.... czego mu do ch*** moze brakowac ze pisze do innej :* :(

Gość gość
slyszalam ze jak facet ma tendencje do "parzenia" na boki, to tak juz jest x no, jak ma tendencje do "parzenia"... :D

Gość gość
Bez przesady, mój przyjaciel zawsze dopisuje na końcu wiadomości do mnie "buziaki" i nikt mu o to scen zazdrości nie robi.

Gość gość
problem racej nie tkwi we mnie: jestem ladna zadbana zgrabna zona, nie zapuscilam sie, dbam o niego, zawsze chetna na sex i to rozny, nie tylko po bozemu, wrecz sama inicjuje, w domu zawsze czysto i obiad na stole.... czego mu do ch*** moze brakowac ze pisze do innej :* smutas.gif x Jego zapytaj.

Gość gość zalozycielka
oj mialam na mysli do patrzenia na boki aczkolwiek parzenia tez niestety tu pasuje... uhhh.. tylko keidy ja nie chce, zeby ona w takim razie byla jego przyjaciolka... :( kurcze,zle mi z tym... jak go jeszcze przylape na czyms w niedlugim czasie to zrobie porzadek.. wszak malo ma dowodow teraz.. on mi moze powiedziec nawet ze przypadkiem mu sie wyslala ta ikonka... :/

Gość gość zalozycielka
jak sie go pytam czy jest szczesliwy to mowi ze tak .. :P :p

Gość gość
Może ona jest ładniejsza, zgrabniejsza i chętniejsza :P

Gość gość
jak go jeszcze przylape na czyms w niedlugim czasie x a ty spod Krakowa, czy co? :P

Gość gość
''czego mu do ch*** moze brakowac ze pisze do innej :* '' - brakuje niepewności jutra.

Gość gość
13:07 do czasu aż nie będziesz ty miała faceta a on będzie buziaczkowal do dziewczyny (koleżanki ) ładniejsze niż ty albo do jakiej kolwiek innej

Gość gość zalozycielka
wlasnie ze wyglada jak paszczur... i jest plaska. aha - no i M rowniez wypiera, ze ona mu sie nie podoba, ze wyglada jak chlopak itp... mowi mi tylko po to by mnie pocieszyc i uspic moja czujnosc?

Gość gość zalozycielka
nie, a w krk tak sie mowi?

Gość gość
Pamiętaj że nie jesteś już z tym człowiekiem za którego wyszłaś , po drodze wychodzi dużo faktów i czasem okazuje się że kochamy dobre wspomnienie o tym człowieku a nie to jaki się okazał ,ja kochałam mojego narzeczonego bo na początku był uroczy ale jak wyszła jego prawdziwa twarz zakonczylam to , gdyby on się taki okazał pierwszego dnia nawet byś na niego nie spojrzała , ale dobre wspomnienia cię zaslepiaja

Gość gość
13:07 do czasu aż nie będziesz ty miała faceta a on będzie buziaczkowal do dziewczyny (koleżanki ) ładniejsze niż ty albo do jakiej kolwiek innej x Pudło. Mój mężczyzna nie ma nic przeciwko. A o ładniejszą trudno :P

Gość gość
nie, a w krk tak sie mowi? x no, "złapę" itp.

Gość gość
czyli Twoj mezczyzna nie jest o Ciebie zazdrosny...

Gość gość
Nie jest. Mamy do siebie zaufanie, a mój przyjaciel to ktoś ważny dla mnie od lat i od lat w moim życiu obecny.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy mąż cię zdradza, jaka relacja łączy jego z koleżanką, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
moze ma do Ciebie zaufanie a moze mu nie zalezy na Tb? nie myslalas nigdy w takich kategoriach?

Gość gość
Zależy najbardziej na świecie. Mnie na nim także. Jesteśmy dorośli, znamy swoją wartość i wartość naszego związku.

Gość gość
to podziwiam i zazdroszcze wzajemnego zaufania

Gość gość
Skoro mogłam mieć wielu, a wybrałam jego, nie ma obawy, że to pochopnie zepsuję.

Gość gość
najczesciej jednak :* symbolizuje cos wiecej :(

Gość gość
To jest różnie. Nie warto popadać w paranoję, trzeba rozmawiać i wyjaśniać takie sytuacje.

Gość starszaPani
Autorko tematu, powiem ci z wlasnego doswiadczenia, ze z takiej sytuacji nie ma dobrego wyjscia. Jakies tam istnieje ale nigdy nie bedzie ono dobre. I jak dlugo bedziesz z tym czlowiekiem razem tak dlugo bedziesz konfrontowana (raz mnie a raz wiecej) z jego niedojrzaloscia do zwiazku, do bycia w malzenstwie. Tacy faceci sie nie zmieniaja. Powiem ci nawet wiecej, ze to nie ma nic a nic wspolnego z twoja osoba. To jest problem twojego faceta. On potrzebuje tych podniet tak jak sie potrzebuje powietrza. To jest taki typ faceta, ktory sie nie zmieni. Kazda inna kobiete na twoim miejscu spotkaloby to samo. Oni po prostu inaczej nie potrafia zyc. I to jest 3 lata po slubie, jak piszesz. To teraz sobie wyobraz co bedzie za lat 20? Moge ci tylko wspolczuc ze wlasnie na takiego trafilas.

Gość gość
13:26 nie bądź taka pewna siebie bo ładniejsza to się akurat znajdzie zawsze

Gość gość
13:26 a nawet załóżmy że jesteś najpiękniejsza na świecie , to zawsze znajdzie się taką ,która będzie w jego typie bardziej niż ty , bo czasem brzydsze się podobają bardziej bo akurat ma taki gust

Gość Bo Bano
Czesc autorko! No i co postanowilas? Juz go wywalilas czy postawilas pod sciane? Pozdrowka.

Gość gość zalozycielka
Jeszcze nic nie zrobiłam, nie wiem co o tym myśleć, i czy to może faktycznie nie była tylko głupota, która niepotrzebnie się przejmuje... ochłonęłam trochę, ale tez niestety idę w wybielanie męża :p zawrócił mi w głowie na maxa... bozssssz sama szukam dla niego usprawiedliwień... z drugiej strony to jednak buziak który powinien być tylko dla mnie zarezerwowany :/

Gość gość
Jeśli kasuje te wiadomości to znaczy ze ich treść nie jest neutralna i cos jest na rzeczy. Jeśli jeszcze nie zdradził to zaraz to zrobi...nie bądź naiwna.