Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przesyła koleżance z pracy "buziaczka"...

Polecane posty

Gość gość
już sam tytuł mnie rozwalił :D:D:D

Gość gość
no powinnaś miec juz czerwoną lampke i pisze ci to jako facet - takie niby buzi pzyjacielskie już coś znaczy sam kiedyś nieopatrznie wysłąłem takie buzi koleżance która mi sie podobała lecz ona miała chłopaka - sprawy z tego nie robiła ale wiedziałem ze zachowałem sie głupio - trudno wziałem to na klatę,dziewczyna miała zwiazek nie chciałem tego niszczyć,odpuściłem,poza tym raczej byłem friendzone co poniewczasie zrozumiałem. Ale chemie do niej czułem,była spoko przyjaciółką własnie,a w spoko kumpeli facet może sie nieopatrznie zakochac.

Gość gość
13.07 hehe dobre, on to by chciał 2 kobiety w łóżku ale Ty masz być tylko wierna jemu i nawet nie ma opcji trójkąta z dwoma facetami? Śmieszne, hipokryzja facetów nie zna granic

Gość gość
Ale z Was jędze. Jestem kobietą, mam w pracy wielu kolegów, z niektórymi właśnie ":*" sobie w rozmowach wysyłamy, ale nikt nie robi z tego afery ani nie uznaje za deklarację zaangażowania... Żaden z nich nie romansuje, normalnie mają rodziny które dla nich są ważne a ich żony nie są szajbuskami jak wy. A i sama czasem kasowałam wiadomości bo np ja wiem, że z daną osobą mam luźny styl konwersacji, a mąż by tego nie zrozumiał. A w życiu nie przyszło mi do głowy by govz takimi kolegami zdradzać... Dramatyzujecie i robicie z igły widły... Co innego emotikona z buziakiem a co innego całowanie na żywo. Czy pisząc LOL ktokolwiek śmieje się w głos? X Dokładnie.

Gość gość
Tak czytam i myślę co ja bym zrobiła...? Chyba bym się naszykowała na poważną rozmowę... mój telefon na stół... jego też. I skoro nie ma nic do ukrycia niech odblokowuje...(fakt może być wszystko pokasowane) jej numer bym zapisała i dalej poprosiła o wejście w bilingi... swoje też pokazała. Ja nie chcę. To znaczy że coś jest na rzeczy. I u mnie wtedy albo On się wyprowadza albo ja. No sorry... ale dalej tak żyć się nie da. Jak wszystko pokaże, to ok. Powodem tego wszystkiego jest jego zachowanie i noszenie telefonu przy tyłku. I to jest odpowiedź dla niego!Robi tak tylko Ktoś Kto ma coś do ukrycia przed drugą połówką. Niech nie myśli że jakaś głupiutka i naiwna jesteś. Pytanie tylko czy chcesz się dowiedzieć takich rzeczy? I czy bierzesz pod uwagę rozstanie...?

Gość gość
gość dziś [1 tak taaaak;) takie buzi to wstep do je...nia kogo ty oszukujesz? No chyba że ci koledzy to geje to ok - geja każda baba całuje bo wie że to gej za majty nie chwyci:) głupie jesteście jak sernik ciotki Krychy

Gość gość
gość 2018.01.22 13:26 nie bądź taka pewna siebie bo ładniejsza to się akurat znajdzie zawsze XX Nie znajdzie, bo trudno o ładniejszą. Po prostu. gość 2018.01.22 13:26 a nawet załóżmy że jesteś najpiękniejsza na świecie , to zawsze znajdzie się taką ,która będzie w jego typie bardziej niż ty , bo czasem brzydsze się podobają bardziej bo akurat ma taki gust XX Nie ma kobiet "najpiękniejszych na świecie", to fikcja. Są za to wyjątkowo ładne i to jest fakt obiektywny. Jestem dokładnie w jego typie pod wieloma względami i długo szukał, więc tego nie zniszczy. Jest nam zbyt dobrze ze sobą. Wiem to od niego, więc nie potrzebuję porad o randomowych niezorientowanych użytkowników kafeterii.

Gość gość
Samo buzi to jeszcze pikuś... może faktycznie przypadek... powiedzmy że delikatnie mogłabym zapytać o tego buziaka...albo i nie. Natomiast to że w domu telefon ciągle jest przy tyłku to jest już podejrzane...i taką osoba już coś ukrywa... może to być tylko nic nie znaczący flirt...ale coś jest na rzeczy.

Gość gość
gość dziś to że jest mu z tobą dobrze i jesteś piekna nie oznacza ze jesteś niezastapiona;) chłop chce zjeść ciastko i miec ciastko - a nawet najsmaczniejszy tort może sie przejeść - czyt.znudził sie toba,szuka nowych wrażeń;)

Gość gość
Jestem. Dla niego. Widocznie niewiele wiesz na ten temat.

Gość gość
13.30 hehe sama sobie zaprzeczasz autorko a on Cie wali po rogach

Gość gość
Ogarnij się tępoto, to nie autorka.

Gość gość
gość dziś haha kolejna co mysli że jest niezastapiona - zycia sie uczysz dziecino,zdradzi cie pare razy to zrozumiesz że nie ma kobiet jak i facetów - niezastapionych;)

Gość gość
Dzieciną możesz być dla mnie :) Błędne założenie weryfikujące znajomość tematu.

Gość gość
witaj w prawdziwym zyciu księżniczko;) upadek z tronu zawsze boli

Gość gość
gość dziś haha kolejna co mysli że jest niezastapiona - zycia sie uczysz dziecino,zdradzi cie pare razy to zrozumiesz że nie ma kobiet jak i facetów - niezastapionychoczko.gif x haha kolejna zastapiona przez inną albo kolejny wymieniacz dup oprócz takich są normalni mężczyźni doceniający to, co mają i z kim są

Gość gwoli wyjasnienia
13:22 Piszesz, ze jestes dokladnie w jego typie i on tego nie zniszczy. Ale on dokladnie to zaczal wlasnie robic. Czy ty masz problem z postrzeganiem rzeczywistosci? Zycie to niestety nie jest koncert zyczen :-P

Gość gość
witaj w prawdziwym zyciu księżniczkooczko.gif upadek z tronu zawsze bol x Tak bardzo cię zabolał, że nie możesz zapomnieć? Kafe to nie najlepsze miejsce do wylewania frustracji.

Gość gość
gwoli wyjasnienia dziś 13:22 Piszesz, ze jestes dokladnie w jego typie i on tego nie zniszczy. Ale on dokladnie to zaczal wlasnie robic. Czy ty masz problem z postrzeganiem rzeczywistosci? Zycie to niestety nie jest koncert zyczen X Tak, masz wyraźny problem z postrzeganiem rzeczywistosci. Nie rozróżniasz autorów postów.

Gość gość zalozycielka
pomyliliscie mnie-zalozycielke, z dziewczyna ktora odpisala na temat opisujac przy okazji swoj idealny zwiazek, gdzie jest dla partnera naj naj naj.

Gość gość
13,58 Moze i faktycznie tacy faceci istnieja ale maz naszej autorki raczej do nich nie nalezy :) bo gdyby tak docenial to by sie nie bral za swieza du...ke.

Gość gość
autorko wylecz sie z narcyzmu bo jak nie to życie zrobi to za ciebie - prędzej czy później. Ona ma pewnie ze 20 lat i mysli że jak sie wszyscy do niej ślinią to i tylko do niej;) znałem takie oj znałem - przysłowiowe cherleaderki ze szkoły średniej,dumne,aroganckie z nieodłącznym kapitanem futbolowej druzyny - tyle że pociopciał,kopnłą w doope i zostawił sama na lodzie nierzadko z dzieckiem - pycha poprzedza upadek.

Gość gość
gość zalozycielka dziś naj naj to i ona moze jeszcze przez jakiś czas będzie ale monogamia nie istnieje i ten jej facet po kryjomu i tak będzie myślał o innych. naiwne oj naiwne jesteście baby

Gość gość
Idź, synku pouczać gimnazjalistki, do rozmowy z kobietą trzeba mieć nieco więcej w głowie.

Gość gość
ale co tu pouczać? nie chcesz przyjać do wiadomości że twój partner po prostu ma cie gdzieś - wiem że uczucia bolą ale musisz wziaść to na klatę i przyjać do wiadomosci najgorszą ewentualność. it/s life

Gość gość
naj naj to i ona moze jeszcze przez jakiś czas będzie ale monogamia nie istnieje i ten jej facet po kryjomu i tak będzie myślał o innych. naiwne oj naiwne jesteście baby x Bo widzisz, mężczyznę do życia należy wybierać starannie i bez pośpiechu. Nie kierować się impulsami, pożądaniem, nastrojami. Za wszelką cenę unikać bylejakości. Eliminować niedojrzałych i nieodpowiedzialnych. Kandydata dobrze poznać i dać sobie czas na rozwój relacji. A kiedy okaże się, że przetrwała różne trudne sytuacje, można w nią zainwestować. Taki mężczyzna nie myśli o innych w ten sposób, jak o swojej kobiecie. Reaguje na fizyczność, ale nic więcej. Jest na tyle rozsądny, że potrafi ocenić i docenić to, co w życiu otrzymał. Wszystko, czego potrzebuje ma przy swojej Kobiecie. Inne się nie liczą, choć czasem ulegają takiemu złudzeniu.

Gość gość
ale co tu pouczać? nie chcesz przyjać do wiadomości że twój partner po prostu ma cie gdzieś - wiem że uczucia bolą ale musisz wziaść to na klatę i przyjać do wiadomosci najgorszą ewentualność. it/s life X Dziecko, idź na kurs czytania ze zrozumieniem. Są ferie, wykorzystaj wolny czas.

Gość gość
I sprawdź koniecznie w słowniku: wziąĆ :P

Gość gość
głupie jesteście jak skarpety Staszka - facet moze zdradzać i po 20 latach zwiazku wy idiotki ale wy dalej wierzcie że nie:) Wam głodne kawałki wstawiają wiec sie łudzicie ze jednak git tymczasem to gra - takie niby stare i doświadczone a naiwne jak Marzanna przed utopieniem . Skoro był buziaczek to znaczy że ją lubi - a skoro ją lubi prędzej czy później jak wam coś się skasztani w zwiazku to on pójdzie po pocieszenie. Chyba że zawczasu to ukrócisz.Sama zakłada temat biadoli boi sie ale nie przyjmuje do wiadomosci że koleś moze mieć ją zwyczajnie w d...e.

Gość gość
gość dziś mamo nie mogę - tak biadolisz i przeraża mnie twoja naiwnosć że tylko we mnie nadzieja