Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
17.17 Oczywiście, że jest :)

Gość gość
17:40 nie kompromituj się kafeteryjny ściemniaczu :O

Gość gość
17.37 Przecież to lekarz, byłaś przed zabiegiem, więc nie masz sie czym martwić :)

Gość gość
17.45 Zmiany dopiero od lipca 2018 roku ;) zamiast papierowych świstków, l4 będzie wypisywane przez internet :)

Gość gość
17:14 to błysnęłas:D

Gość gość
17:52 ja pierdolę :O bo już słów nie ma. Weź się trochę wysil i chociaż w dr googlu sprawdź... L4 już wieki nie ma, masz druczki ZLA doktorku, prawda? Hahahaha :D A eZLA to swoją drogą, inna kwestia.

Gość gość
A od 1 stycznia druki elektroniczne lub ich wydruki, także dalej jest, ale troszkę w zmienionej formie :)

Gość gość
Tzn 17:17

Gość gość
Potocznie zawsze pozostanie l4 tak jak bywało :)

Gość gość
Moze sie to nazywać nawet zla sra, ale dalej potocznie mówimy L4; nawet lekarze tak dalej mówia. Po co sie rzucasz, Chciałaś wielce zdemaskować doktora?:D

Gość gość
nieprawda. poza tym to złe słowo "martwic się".ja zastanawiam się ,dlaczego to tak wyglądalo. jego obecnosc nade mną byla zbedna do tego,zeby mógł mi cos powiedzieć. to wyglądało jakby mi robił wykład z działu medycyny z tą różnicą ,że moje intymne miejsca miał na widoku,a ja byłam w pozycji leżącej. a jeśli po nim też było widać speszenie,to dlaczego to robił? miał tam specjalne materiały do okrycia,ale mi ich nie dał.

Gość gość
17.55 no i po co te nerwy, zwolnienie to zwolnienie ale mi problem :)

Gość gość
Taaaa potocznie, potoczny lekarzu... I na pęcherzyk żółciowy zapewne mówisz woreczek :D

Gość gość
17.58 Racja, ja też tak nadal mówię, przyzwyczajenie.

Gość gość
17:58 Lekarze tak mówią ale chyba 70+. Nikt z młodych tak nie mówi. Chciałam i się udało, zdemaskowałam :)

Gość gość
18.00 Owszem, mówi się woreczek żółciowy i nikt z tego afery nie robi. I proszę, jeśli jestem po pracy to jestem po pracy, dajcie mi żyć, po pracy bywam normalnym facetem ;)

Gość gość
18:04 No to teraz pojechałeś, hahahaha :D

Gość gość
18.01 masz jakis kompleks? Tyle w Tobie zlosci, ktos sie chce wyzalic, poradzic a tu takie teksty. Ludzie, wyluzujcie!

Gość gość
18.04 jakie to musi byc wredne dlq innych jak ktos ciagle kogos za slowka lapie ze to zle czy tamto masakra

Gość gość
Dobra, przestańcie już. Ja nie robię sobie żartów z innych zawodów, pracuję jako lekarz i co w tym złego.

Gość gość
Kompleks? Hehehe. To nie złość a uczulenie na oszustów. Robię to z dobrej woli. Łykniecie że doktorek lata za swoja pacjentką a potem u siebie wyobrażacie sobie niewiadomo co. A potem będzie żal i płacz, że się jedna z drugą nakręciła a tu doktor był po prostu miły. Sto takich tematów już było na kafe. Ale jak chcecie to wierzcie doktorkowi a ja nadal będę miała ubaw :D

Gość gość
To się nazywa profesjonalizm i perfekcja w zawodzie. Za 'woreczek' już na 1 roku lekarskiego można wylecieć z zajęć. To jest podstawa podstaw.

Gość gość
18:09 Nie chcesz już dalej się kompromitować mitomanie? Ok :) Już cię nie dręczę :D

Gość gość
18.10 Pracuję w tym zawodzie 8 lat i taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz. Większość swojego czasu spędzamy w gabinetach, szpitalach, przychodniach. I uwierz mi, cała ta sprawa była dla mnie serio trudna, nie chciałem tego, broniłem się. Ale każdy ma swoje zdanie, możesz wierzyć lub nie, masz do tego prawo.

Gość gość
Jezu,przyczepiła sie jakiegoś L4. Bohaterko:D ja raczej nie marze, ze lekarz mnie bedzie podrywał, wiec dziękuje,'ze sie martwisz o mnie:D i demaskujesz pseudo lekarzy, ale ja tam chętnie poczytam o autorce i lekarzu. I wiesz co? Moze i takich tematów było sto, ale ludzie sie tez tak poznają.

Gość gość
18.23 Dobrze powiedziane! Gdybyście tylko wiedzieli jacy inni lekarze są nudni, tylko o tym rozmawiają między sobą- praca, praca, medycyna itp. Fajnie czasami pogadać z "normalną" osobą o "normalnych" sprawach :)

Gość gość
Znam kilku lekarzy, ktorzy sa w zwiazkach z nie lekarzami i zyja sa szczesliwi

Gość gość
18.23 Autorka nie wspominała, żeby lekarz ja podrywal, byl po prostu mily i pewnie nawet nie wiedziala :)

Gość gość
Dziękuje, dziękuje za uznanie:D

Gość gość
18.33 Tak właśnie było, był zawsze miły, uśmiechnięty i nigdy bym nie pomyślała :)