Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy któraś z was waży obecnie 120kg?

Polecane posty

Gość gość
Ale ty napisałaś, że ją popierasz w 200%.

Gość gośćRozanka
Ok ,rozumiem ponieważ jestem wegetariankà ,mam poszukać sobie innego forum...ok To właśnie jest TOLERANCJA i szanowanie innego człowieka ,bez względu na różnicę poglądów.......ech

Gość gośćAmelia
A ja jako WEGANKA mam zarzucane trzymanie i kupowanie do domu rzeczy NIEWEGANSKICH. Oj Niemen to jednak mądrze śpiewał.

Gość gośćRozanka
Amelia

Gość gośćRozanka
cd Masz rację

Gość gość
Rozanka jeszcze napiszmy, ze jestesmy niewierzącymi, homoseksualnymi wegankami to dopiero nas zlinczują. A juz myslalam, ze trafilam na normalne forum, ale nie. Wystarczy wazyc 30kg mniej i jesc zgodnie z organizmem ludzkim (ktory nie ma enzymow do trawienia ani laktazy ani miesa) niż one i już będą docinać :(

To jest normalne forum gdzie są takze tacy co wbrew temu ze nie mają potrzebnych enzymow spozywają mieso i nabiał

Gość gość
Ja też weszłam do Was aby poczytać jak minął dzień i tu taka wrogość. Zgadzam się z Irmina w 100% Nie mam zamiaru wchodzić w dyskusje . Po co się oskarżać i obrazac. Niedługo w ogóle nie będzie chciało tu zagladac, A miało to być miejsce wsparcia a nie sądu. Ostudzić emocje i dobranoc

A to ze organizm ludzki nie trawi miesa i laktazy jest dla mnie mega odkryciem. Bo z tego co z podstawowki pomietam to juz w jamie ustnej w slinie są enzymy trawiące i mieso a tym bardziej nabiał. Jeden to chyba podpuszczka ale sa i inne enzymy. No ale moge sie mylic. Zresztą mnie wystarczy ze trawię nabiał bezbolesnie mięsanie muszę

Gość gość
Amelia i Roznaka nie piszcie tutaj więcej, nie jesteście tu mile WIDZIANE. Siejecie zamęt trollujecie i chcecie zniszczyć ten wątek

Hania ale tu nie chodzi o to co kto trawi. Ja nie czepiam sie weganizmu,guzik mnie obchodzi czy ktos je nabial,mieso,dokonuje aborcji itp. Ale dlaczego jak tylko wspomnialam ze hoduje drob na swoje potrzeby to od razu przeczytalam ze jestem bez serca,ze jak tak mozna itp. Ze cielaczki sa takie slodkie,mucki itp. No sa,ale ja ich nie jem a jak ktos je to jego sprawa.Nie bede nikogo nawracac i nie zycze sobie zeby mnie ktos nawracal.

Gość gość
HankaJ dziś A to ze organizm ludzki nie trawi miesa i laktazy jest dla mnie mega odkryciem. Bo z tego co z podstawowki pomietam to juz w jamie ustnej w slinie są enzymy trawiące i mieso a tym bardziej nabiał. Jeden to chyba podpuszczka ale sa i inne enzymy. No ale moge sie mylic. Zresztą mnie wystarczy ze trawię nabiał bezbolesnie mięsanie muszę x W takim razie słabo pamietasz. Studiowałam biotechnologie i smiac mi sie chce jak to czytam. Nawet nie zauwazylas, ze specjalnie źle napisałam nazwe dwucukru, a tylko bezmyslnie przepisałaś z błędem i oczekujesz poparcia. Gdybys bezbolesnie trawila nabial nie byłabys otyła :)

Gość gość
gość dziś Ale widocznie jej organizm trawi laktaze, a nie laktoze. Moze ona ma problem, ze sama sie trawi. Co ty jej zarzucasz, ze ona gupia jest? Ze ona nie wie? Przeciez risercz zrobila na jutube!

Gość gość
x W takim razie słabo pamietasz. Studiowałam biotechnologie i smiac mi sie chce jak to czytam. Nawet nie zauwazylas, ze specjalnie źle napisałam nazwe dwucukru, a tylko bezmyslnie przepisałaś z błędem i oczekujesz poparcia. Gdybys bezbolesnie trawila nabial nie byłabys otyła usmiech.gif x Lepiej jej nie denerwuj, bo nasle na ciebie kolege :p

Gość Melka54
czytam i oczom nie wierzę 😭 . a miałam nadzieje na wsparcie w odchudzaniu wśród osób z trzycyfrowa wagą . miałam nadzieję na dobre rady i tolerancję. szkoda tego miejsca dziewczyny 😭 rozpoczynam dzień 3 - waga 110,3 kg - spadek mnie cieszy ogromnie. Miłej soboty życzę, 🖐️ ela

Gość gośćRozanka
Hejka: Wchodzę tutaj ostatni raz i zapewniam Was , że nigdy nie trolowałam...... Byłam z Wami i było ok. Jestem osoba tolerancyjną, wyrażam tylko swój pogląd i opinie,a ponieważ znam temat / nie studiowałam biotechnologii/ przekazywałam swoje poglądy w temacie. Oczywiscie nikogo nie pouczając,tylko pisząc rzeczy zgodne z nowymi wiadomosciami naukowymi np pisząc ,że olej kokosowy nie nadaje sie do spożycia.....po prostu napisałam to

Gość gośćRozanka
cd Popatrzcie sobie na aktualną piramide żywienia , co jest jej podstawą? zgadzam sie ,mieso jest ,ale na samym szczycie....... podobnie nabiał. Nikogo nie obrażałam , dzieliłam sie z Wami tym co JA uważam za dobre, oparte na naukowych doniesieniach, ,szanując Wasze wybory i postawy. Wiesz Marysiu , zbulwersowała mnie Twoja wypowiedz o hodowli i zabijaniu zwierząt,wyraziłam swoje oburzenie ,ale czy użylam....../.w przeciwieństwie do Ciebie/ obrażliwego słowa, wobec twojej osoby????????

Gość gośćRozanka
c.d Marysiu ,to jest własnie TOLERANCJA minn szanujemy wybory innych mimo ,ze są tak odmienne od własnych ,nie obrażamy osoby / oceniajac np czy ma lub czy nie ma szarych komórek :(/ Zresztą .......tyle w temacie :)))) Papatki

Gość gość
Trolle nie dały rady. Przyszła Marysia i rozwaliła temat w dwa dni. :D

Gość gość
Ale widocznie jej organizm trawi laktaze, a nie laktoze. Moze ona ma problem, ze sama sie trawi. Co ty jej zarzucasz, ze ona gupia jest? Ze ona nie wie? Przeciez risercz zrobila na jutube! x Hania nie jest głupia. Hania wie wszytko! :P

Czesc dziewczyny czyli te ktore jeszcze zostały ☺jak opadnie kurz to sie zobaczy co ocalało. Mam nadz nie uszczupli sie nasze grono o żadną ktora miala odwage pisac pod jakims nickiem. Trollom mozna mowic 200 razy by sie wyniosly one musza swoje robic. Ale trzeba przyznac ze maja czas by wnikliwie sledzic wątek. Ja nie mam takiej ugruntowanej swiadomosci co ktora napisala z was dziewczyny co do slowa a ci........"goscie" wiedzą. Tosz to żałosne jest wlesc na jakies forumnie miec pomyslu na siebie tylko puszczac jady. Pisze obszernie bo moj wątek jest chyba przez niektorych tzw gosci szczegolowo sledzony. To naprawde żałosne.

Melka54 super ze jest spadek. Jakie masz dzis menu? Ja sobie przygotowalam pieczarki cos z nich chce udusic. Dziecku jej ukochane spaghetti bolognese a ja tradycyjnie warzywa. Dzis chyba zupe sobie zrobie ze wszystkimi warzywamie i tymi grzybkami. Wypilam kawke. Zjadlam plaster wędliny - tak z indyka ☺☺☺☺☺☺banana. Nie mam pomyslu na zarcie. Ale norma mam o. To zrec mi sie juz chcialo w tym tygodniu. Jak grzyby zjesc ? Bo to mdle bedzie tak je wrzucic do warzyw. Pewnie skonczy sie tym ze zrobie sos tradycyjny rodzicom do pieczeni ktorej jeszcze kawalek zostal. No jesc mi sie nie chce za fiksa. Irminka jak tam na odcinku - remont?

Gość gośćAmelia
Ale widocznie jej organizm trawi laktaze, a nie laktoze. Moze ona ma problem, ze sama sie trawi. Co ty jej zarzucasz, ze ona gupia jest? Ze ona nie wie? Przeciez risercz zrobila na jutube! x Hania nie jest głupia. Hania wie wszytko! jezyk.gif X No no, oczywiscie, ze nie jest. Do CMP i PPM sie przeciez stosuje :D A no i pH sliny ma kwasne (a nie zasadowe) do trawienia nabialu i miesa jako jedyny czlowiek na swiecie :D A jej przodkowie to nie pochodza od owocozernych malp. I wcale nie bylo tak, ze jedzenie zwiwrzat bylo dla ludzi jedynym wyjsciem przetrwania w epoce lodowcowej. A po niej wcale nie wrocili do jedzenia wylacznie roslin. I w ogole, a w ogole jedzenie owocow morza i miesa ladowego nie bylo oznaka ubostwa. Ona wie lepiej niz biotechnolog :)

Gość gość
Amelia juz wiem ze to ty jestes tym trollem.

Gość gośćAmelia
Nie, ja trolem nie jestem. Nie dam jakiejś babie z internetu zazrzucac mi i kwestionować moich poglądów. :)

Gość kaka50
Amelia ale my tutaj nie chcemy czytać Twoich poglądów, może znajdź sobie inne miejsce gdzie Cie docenia. Tutaj rzeczywiście zachowujesz się jak troll. Poza tym to miejsce dla osób z dużą waga , Ty tu nie pasuje sz.

Gość gośćAmelia
Ale mnie to nie interesuje, ze ty nie chcesz ich czytac. To sie nazywa forum PUBLICZNE i mam prawo wyrazić swoje zdanie chocby i 100 razy rozwalajac wątek i krytykujac was kazda po kolei. Jesli dla ciebie 70kg to nie jest duza waga to wole nie wiedziec jak wygladasz i co jest dla ciebie otyloscia :) Jak tobie sie nie podoba to, ze piszą tutaj osoby, które mają odmienne poglądy to sio zrobic sobie PRYWATNĄ grupke na fejbusiu :)

Gość Melka54
kaka50 - masz całkowita racje - temat topiku - Czy któraś z was waży obecnie 120 kg?. gość Amelia nie umie czytać !!!!!! gość Amelia waży 70 kg Gość Amelia nas nie rozumie !!!!! gościowi Amelii już DZIEKUJEMY - Mam nadzieje że byłam miła i tolerancyjna dla goscia Amelia !!!!!!

Gość gośćAmela
Wy jestescie tak "pokrzywdzone" przez los otyłoscią pierydlionowego stopnia i jakakolwiek krytyka jest niesprawiedliwym hejtem i brakiem zrozumienia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować