Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy któraś z was waży obecnie 120kg?

Polecane posty

Witaj Irmino.Ciesze sie ze sie odezwalas,bo martwilam sie ze przez te burze zrezygnowalas . Tak,po remoncie bedziesz miala duzo roboty. Ja sprzatalam 2 tygodnie. Ale to nic w porownaniu z tym ile roboty odwalil tu moj mąż. Ktos tu jest niedouczony,wszystkie pisma naukowe mowia ze dla osoby otylej najlepszy jest basen albo rower bo nie obciaza stawow. Codziennie nim jezdze do pracy. Czuje sie swietnie. Milego,slonecznego dnia dziewczyny :D

Gość gość
O co tu chodzi?? Ja piernicze, hahaha.

Gość gość
Czego drżysz? Nie ma z czego!

Gość kaka50
Marysia, Irminka , dzień dobry w niedzielny poranek :) Zapraszam na kawę. Za oknem piękny dzień, takie dni zapowiadają więcej prac w ogródku.Lubię się zmęczyć przy pracach ogrodowych. Wczesna wiosna to jedyny miesiąc, kiedy z chęcią działam w ogrodzie, potem już tylko jakieś małe prace. Tak jak pisałam , może uda mi się rozpocząć sezon rowerowy. Moja waga znowu trochę w dół z czego się bardzo cieszę. Do później. Pa!

Czesc Irminiu !!!! Jakze mi ciebie brakowało !!!!Marysiu witaj. Ty mnie chyba zainspirujesz do usadzenia sie na rowerze ☺ ja po nocy ledwo zywa. Druga z rzedu co godzine sikanie nogi mi sie plątają. No ale to albo moj gosciec postepuje albo za duzo pomidorow ☺oby to drugie. Wazyc sie nie zamieezam az do konca o. Bo murowane mam wiecej w tych dniach. Pozdrawiam ide pic kawcie i do kosciola sie odeslę ☺

Kaka pisalysmy w tym samym momencie buziaki i pozdrowionka dla ciebie

Stacjonarny rowerek mam owszem. Pewnie zacznę. Tradycyjnego rowera nie mam sprawnego brat deponuje swoje rowery w domu rodzinnym czyli teoretycznie moglabym dosiasc ze tak powiem ale wiecie jak to cudzym. Suma sumarum narazie zostają mi tylko jazdy treningowe w plenerach na butach ☺co dzis planuje uczynic jeszxze przed obiadem. Teraz mykam na mse buziaki i slonce niech bedzie z wami ☺

Irminka co do ciasta dietetycznego to moja znajoma co dba o diete wiekowo kolezanka mojej pani matki - rocznik 50 - ty urodzenia- wiec wszystko mega wolniej schodzi i nasza pani ma do tego cukrzyce i schudla widocznie i bardzo choc nie wiem ile bo nie zapytam☺ z wagi okolo jak ocemiam 90. No i ona wypieka np chleb sama z maki zytniej sody i kefiru - musze poszperac w necie ten przepis to tu wkleje i sama mam zamiar go upiec.

Gość gość
Witajcie.U mnie mokro jeszcze bo-jak to na podlasiu-sniegu bylo po pas,potem padalo to mam duzo wody. Ale juz wszystko schnie. Pewnie pod koniec kwietnia bede wysiewac warzywa ;-) Tez uwielbiam taka prace.Zaraz bedzie trzeba wchodzic maszyna w truskawki. Super Kaka ze waga leci! Irmina Tez siedze na necie. Zamowilam sobie pantofle a no i bluzke z c&a.. Irmina masz racje z tymi dywanami. Ja tez zamawialam niedawno,trudny wybor bo wszystkiego pelno. Kolejny kilogram mi zlecial,ale zaraz powinnam dostac okres to wszystko sie zatrzyma. Jakos mnie lenistwo dzis wzielo,ale pędze zaraz do kosciola. Hania inwestuj w dobry rower..spotkamy sie w polowie drogi:-P Ja zaplacilam 2 tys ale inwestycja mi sie zwraca,bo nie wydaje na bilety a poza tym nie wyobrazam sobie siedziec 7-8 h i potem wsiasc w autobus o nieeee... trzymajcie sie laski.Marysia1990

Gość gość
Jak ktoś ma rację to od razu troll :D Nic dziwnego że jesteście takie grube bo nikogo nie słuchacie panie mądralińskie

Gość Melka54
dzień 4 - waga b/z. rozpoczęliśmy z M. sezon rowerowy :) przejechane 12 km :) ale była kawa w nadmorskiej alejce i było milo. Ciepło jak latem ( tylko wiatr zimny) . drzewa i krzaki bez jednego pąka u mnie mówią że to dopiero 8 kwiecień. zazdroszczę wam ogródków, efektów po remoncie też :). może posprzątam balkon i zasadzę bratki do skrzynek :) "miska" dzisiaj - rano o 8 - twarożek z pomidorem i szczypiorkiem, 12 jabłko duze podczas eskapady rowerowej potem makaron pelnoziarnisty ze szpinakiem ( srednia porcja) planuje jeszcze smoothie z pietruszki, ananasa i reszty szpinaku i jakąs zielenine na wieczór może jakaś zielona sałatka z odrobina kurczaka. {czesc] ela

Witam popoludniowo. Spacer i pobyt w ogrodzie zwienczone obiadem moja miseczka dzis to pol grahamki warzywa. Potem kawa jablko rozlozone w czasie. Potem czyli tyle co makaron zytni pelne ziarno razowy kilkanascie grubych rurek nie wiem ile wagowo. Do tego duzo duszone warzywa w przewadze kapusta wloska. I lyzka uwaga miesa - indyk mielona piers z pomidorami pieczarkami i cebulą. Jeszcze jedna kawunia w planie. I banan i kolacja mini. Juto obiad ten sam i jeszcze przez najblizsze minimum dwa dni bo tak sobie nagotowalam.

Gość gość
Po ciąży zostało mi 15 kg nadwagi.Jak sobie pomyślałam że na diecie musiałabym być co najmniej pól roku to jakoś mi się nie fajnie robiło.Koleżanka namówiła mnie na kupno Slimunox miałam robić za królika doświadczalnego.Wiedziałam że nie ma tabletek cud więc zmieniłam nawyki żywieniowe dołączyłam Slimunox i takim sposobem schudłam już 9 kg.

Przeglądam swoje ksiazki kucharskie i mysle co tu dobrego jutro na obiad zrobic.Mam ochote na grzyby z cebulka.. O jaaa,wyciagam prawd***** z zamrazarki. Ale cos musze dzieciom zrobic i staremu ;-) jutro w związku z swietami prawoslawnymi mam wolne. Mam troche planow.. I zaczne chyba pisac cv. No nie wyrobie juz dluzej w tej swojej robocie :-(

Marysiu a w jakiej profesji harujesz? A ze do odwaznych swiat nalezy wiec jak cie mierzi obecny stan zawodowy to aplikuj i wygrywaj ! Ja tez piernicze od 16 lat ze rzuce moją robote otworze prywatny bizness wypnę sie na prace obecną. Ale......moja firma to miejsce gdzie (jak wszedzie zawsze i tak dale) cos za coś. Czyli kiedy orka i po 15 godzin to orka abywa ze mam czas obejsc wszystkie okoliczne sklepy i robic na luzie. No i gdy musze to zamykam biuro i wychodze. Robote musze zrobic albo zlecic zastepstwo ale nikt mi zwolnieniem nie grozi. Wiec siedze w tej samej firmie i o tak. A teraz gimnastykuje sie druga godzne przy prasowaniu meskich koszul osiem ! I moja marynarka oraz dwa obrusy. No zawsze trache sadla utocze ☺

Gość gość
Prace mam lekka. Po prostu nudze sie!! Nie chodzi o to co robie tylko jak. Nie chce siedziec juz dluzej,chce pracy gdzie bede sie ruszac. Nawet bym na kase poszla! Juz mnie nerwica bierze.

Gość gość
gość dziś Jak ktoś ma rację to od razu troll smiech.gif Nic dziwnego że jesteście takie grube bo nikogo nie słuchacie panie mądralińskie x A niech sie głodza paroma plastrami pełnotlustego sera i paroma listkami sałaty. Za 3 miesiace bedzie topik "czy ktoras z was wazy 150kg?" :D

Gość gość
Irmina nadal podawaj swojemu M rosołek.....

Marysiu cobdo roweru poki co jest stacjonarny ☺i na razie taki pozostanie. Co do pracy - niegdys wazac wiecej wpadalam chwilami w rozpacz bo kilkugodzinne aktywnosci prowadzac imprezy np.plenerowki dla dzieci albo chocby warsztaty bez znaczenia dla kogo ale minimum 3 godziny stania lub chodzenia to ja krwią plakalam ilwiec ja myslalam o porzuceniu pracy by isc na bite 8 godz do biura i z d.....ą przykleic sie i jak najmniej ruszac. Teraz galopka mi pasuje wiec rozumiem twoją potrzebe ruchu.

Marysiu, możesz napisać co to za maszyna do truskawek ? Pytam, bo nigdy takiej nie widziałam i nie wiem co ona robi. Sory że tak pytam, no ale mnie ciekawi. Kiedyś miałam sporo truskawek ,ale po 4 latach musiałam zlikwidować plantację i już do niej nie wróciłam, z tym że ja miałam posadzone truskawki na folii.

Gość effkaaa123
wazylam jeszcze pol roku 120kg waga teraz pokazuje 90kg,jak to zrobilam?Pomogla mi wygodnadieta.pl . Reguralnosc posilkowi zdrowe odzywianie jest najwaniejsze a ze swojej perspektywy wiemze 120 kg prze wzroscie 170cm to za duzo

Niestety , nie mam odpowiedzi, ale nie mogę już dłużej czekać, bo lecę na kabaret do salonu, tam mam dachówkę:D Na dachówce wszystko chodzi, więc nie wiem dlaczego u mnie nie 😭 Dobrej nocy dziewczyny, miłych snów👄 😍

Gość gość Marysia1990
Irmina:Glebogryzarka. Miedzyrzędzia obrobi ale w rządku trzeba ręcznie. U mnie pole nigdy nie bylo zarosniete,ale ja to po prostu kocham. Kiedys mielismy hektar ale z ludzmi takie problemy ze szok. Nie chce sie,wola isc na zasilek. Ukraincow sciagalismy,ale wtedy nie bylo tak łatwo jak teraz i zrezygnowalismy i teraz mamy tyle ile sami zdolamy zebrac. 200kg dziennie dam rade z przerwa na obiad. Narobilas mi smaka. Ide robic kisiel:D Nie wiem czy mnie podpisze moim nickiem,wylogowuje mnie non stop na tym smartfonie.

Gość gość
Ale zapomniałam ,że wy jesteście impregnowane na wszelką prawdę i wiecie lepiej hahaha

Gość gość
Ależ nudy hahaha Ale nic to jutro jjż rano dowiemy się jaka pogoda czy świeci słońce i wieje wiatr i czyż pijemy kawkę .... No i kluczowa sprawa czy dzisiaj będzie uparowany filet czy taż nie ....

Gość gość
A może jednak 3 plasterki sera żółtego???????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować