Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rozpaczliwie nalega na slub.

Polecane posty

Gość gość
Ty masz klasę??? Jedynym twoim usprawiedliwieniem jest to że ona też chciała seksu??? Ale w dalszym ciągu nie powiedziałeś jej że nie chcesz się z nią żenić i ze nią gardzisz!!! Pasujesz do tej teorii o orgazmie - skoro było jej dobrze w łóżku to za karę nie będzie miała ślubu!

Gość gość
Nikogo nie oszukuje, nie mam jej za puszczalską łatwą *******, zresztą ona za kogo może mnie mieć? Masz pretensje, że powinienem jej na początku powiedzieć wprost "tak mam Cie za puszczalską łatwą", tylko że to było by kłamstwo bo ja jej za taką nie mam. A dlaczego nie masz prentensji do niej? Ze to ona mnie oszukała ????? Że to ona nie powiedziała, na początku, że ma mnie za przyszłego męża i za 1,5 roku będzie kazała mi wziąć z nią ślub????

Gość gość
Lecz się człowieku na nogi bo na głowę już za późno!

Gość gość
ha!!!

Gość gość
Naprawdę nie dociera do ciebie głupi fiucie ze jeżeli chce się mieć z dziewczyną seks układ to się z nią to ustala od początku?

Gość gość
Ta baba też mogłaby odpuścić po jednej rozmowie, przecież widać, że to mentalny nastolatek.

Gość gość
W Polsce nie każda baba po 30stce się na to zgodzi. Nastolatki są łatwe. Żeby ****ać nastolatkę trzeba mieć hajs.

Gość gość
Czyli lepiej kłamać a później uważać się za ofiarę zmuszana do małżeństwa tak?

Gość gość
„W wieku 30 lat zacząłem żyć” Hahahahaha

Gość gość
"to ona mnie oszukała ????? Że to ona nie powiedziała, na początku, że ma mnie za przyszłego męża i za 1,5 roku będzie kazała mi wziąć z nią ślub????" Jeszcze większe ha ha ha ha ha ha

Gość gość
hahahah

Gość gość
a co dla ciebie 30 lat to koniec zycia, chlopak jest mlody i prawda jest ze moze miec 80% kobiet w wieku 20 -40 lat jesli jest chociaz srednio ustawiony

Gość gość
14:23 to niech to tej desperatce powie lub faktycznie ***** różne kobiety, jak narazie udało mu się jedną na stałe

Gość gość
moze chce cos na stale

Gość gość
14:50 To niech jej powie, że jest ****adłem na stałe :D

Gość gość
Zerwij z nią i znajdź inna do seksu- ale juz, nauczony doświadczeniem, powiedz od razu tej nowej ze to tylko układ a nie związek

Gość gość
A gdzie on znajdzie drugą taką frajerke co mu będzie dawała za darmo???

Gość gość
wyglada to tak ze i ona tego chciala

Gość gość
Czego? Na pewno nie chciała być do końca życia materacem!

Gość gość
Ktos kto godzi sie raz na bycie materacem jest nim na zawsze to tak jak z prostytuacja

Gość Teppic    No1
Debile, szkliwo was na zębach nie boli od zaciskania szczęki, jak lejecie tu tym jadem?

Gość gość
Autor musi być jakimś prostakiem po zawodówce

Gość gość
Komunikacja na poziomie tępego budowlańca

Gość gość
Wychodzi na to że to on bidulek jest wykorzystywany! Wykorzystala gościć do swoich fantazji seksualnych A teraz chce godzin wykorzystać do założenia rodziny! !!!!! - Słuchaj ! Ty interpretujesz że ja ją wyorzystuje więc to samo można powiedzieć o niej. Nasza znajomośc zaczęła się od seksu, żadnego uczucia, obietnic, planów miłostek, kontekstu pary rozumiesz ??? Więc jej pytanie o ślub jest z duuuuuuuuupy !!!! Ja np pytałem jej czy toleruje oral, połyka nasienie, ona chciała robić rzeczy, których je nie tolerowałem np kochać się w tyłek, sikać na siebie, lizać tyłek. W końcu przemogłem się do nich, ale długo nie chciałem ona groziła że jak nie wsadze jej w tyłek to ze mną zerwie, potem chciała żebyśmy na siebie sikali, nie chciałem też groziła że zerwie, na lizanie tyłka się nie zgodziłem jak na razie. Więć jaka tu miłość i cheć tworzenia rodziny skoro to czysty układ przyjeność za przyjemność, nie robisz mi dobrze zrywam z Toba? Gdzie tu jakaś miłość kontekst pary itd ??? GDZIE ?????

Gość gość
Moj związek również zaczął się od seksu i to może jeszcze bardziej wyluzdanego niż twój - jesteśmy małżeństwem od trzynastu łat! Skończ sie usprawiedliwiać i zerwij! Nie oszukuj jej już dłużej!!!

Gość gość
:D dobrze robisz podziwiam

Gość NieLubieTatuazy
Wyr*chaj i zostaw. A na przyszłość zrób sobie wazektomie, to nie będziesz mieć takcih dylematów, że zaciąży

Gość gość
Autor wcale nie chce zrywać :) Gdyby chciał to już dawno temu kopnął ja w doope po tam jak niby zmuszała go do wyuzdanego seksu ;) Autor ma pretensje i jest wręcz oburzony, ze dziewczyna chce ślubu a on nie bardzo ma ochotę odmówić bo boi sie, ze ona go zostawi.

Gość gość
W końcu przemogłem się do nich, ale długo nie chciałem ona groziła że jak nie wsadze jej w tyłek to ze mną zerwie, X Teraz ona zagrozi, ze jak nie będzie ślubu to zerwie i autor w końcu przemoże się.