Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

Gość gość
"Zero refleksji, zero pomyślunku, zero własnego zdania. " - gratuluję!!!! że wreszcie trafnie opisałeś sam siebie :D

Gość gość
20.58 - Lata temu na Interii szalał w identyczny sposób jeden taki.

„co ma brak asertywności i niby manipulacja do tego, że ludzie mają Cię dość do tego stopnia, że piszą o zablokowaniu Cię?? Czyli tego chciałeś, skoro twierdzisz, że udało Ci się ich zmanipulować i robią to co chcesz??” x No właśnie dziunia, nie rozumiesz, bo jesteś podatna na manipulację. Samo to, że mi odpowiadasz, świadczy o Twojej bezrefleksyjności. Widzisz, redakcja może sprawdzić, kto zakłada te debilne topiki. I bardzo łatwo ustalą, że nie mam z tym nic wspólnego. Uważasz, że zablokowanie nicku „mało_stanowczy” sprawi, że zniknę? Naprawdę jesteś aż tak naiwna? Myślisz, że pod innym Cię nie zmanipuluję równie łatwo - jeśli będę chciał? Po tygodniu będziesz dostawać piany, bo nie nauczysz się nagle tolerancji do poglądów innych niż Twoje własne. A najbardziej Cię boli, że mam tak bardzo gdzieś Twoją opinię na mój temat. Nie potrafisz zwyczajnie mnie zignorować, bo to Cię przerasta. Ale nie przejmuj się, nie jesteś w tym osamotniona. xxx „Niech mu ktoś odetnie internet, BŁAGAM!!!!!!!!!” x Urzekłaś mnie:)

„gratuluję!!!! że wreszcie trafnie opisałeś sam siebie smiech.gif” x Masz 13 lat, prawda? Bo ten tekst jest na takim poziomie:)

„MS opowiedz coś o sobie usmiech.gif Skąd jesteś, ile masz lat.... Tak tylko podpowiadam usmiech.gif” x No coś Ty, goście mają moją pełną charakterystykę, nie zamierzam psuć im zabawy:) W poprzednim topiku o mnie, który gdzieś zaginął, ktoś fajnie napisał - że wzbudzam emocje:) Trudno się z tym nie zgodzić, nie sądzisz?:)

Gość gość
Stanowczy, tylko, przy obieraniu też ciągle byś gadał. Myślałam o innym zajęciu ;-)

„Lata temu na Interii szalał w identyczny sposób jeden taki” x A coś więcej na jego temat? Chociaż nick? Z przyjemnością zweryfikuję Twoją opinię, może go odnajdę i zaproszę na Kafe?;)

„Stanowczy, tylko, przy obieraniu też ciągle byś gadał. Myślałam o innym zajęciu” x Ale tutaj „gadam” rękami, więc można przyjąć, że obierając ziemniaki bym milczał;)

„Ale spoko nie chcesz nie odpowiadaj” x Widzisz, ponieważ na własne życzenie wystawiłem się na falę hejtu to opowiadanie o sobie jest ostatnią rzeczą, na którą mogę sobie pozwolić. Mogłem być „nijaki” i wtedy czemu nie - ale w obecnych okolicznościach efekt byłby taki, że hejterki z hejterami sikaliby po nogach ze szczęścia, przywalając mi każdym faktem z mojego życiorysu. Swoją drogą ta niewiedza też ich doprowadza do szału, ale to nie mój problem:) Powiedzmy, że potrafię być miły. Jeśli chcesz o czymś normalnie pogadać - nie widzę przeszkód. Wyznaję zasadę, że każdej akcji odpowiada reakcja. Cenię inteligencję, nawet jeśli jest związana ze złośliwością. Debilnej złośliwości nie toleruję, jak widać na załączonym obrazku:)

Gość gość
cenisz inteligencje a otaczasz sie takimi samymi pustakami jak ty:-Dsukami i szczerusiami banda idiotow😴🖐️

Gość gość
Mało_stanowczy dziś I tu się mylisz jak zwykle z resztą, bo zignorowałam wiele, wiele Twoich durnych postów, a czasem piszę, żeby sobie po Tobie pojechać, bo tylko na to zasługujesz i to wtedy jest moja przyjemność, a nie twój sukces- ale tego też nie kumasz :) i nie pisz do mnie dziunia, bo nie jesteś moim kolegą ani wgl nikim.

Nowa ja - moje są dwa, jedno z nich też mazowieckie:) Niemniej jednak obawiam się, że idziemy w złym kierunku. Doceniam Twoją otwartość, ale na Kafe to bardzo zły pomysł. Uwierz na słowo, a jak nie chcesz wierzyć, to kliknij w mój nick i uwierz w doświadczenie...:) O sobie lepiej pisać z gościa, tyle że giniesz wtedy w tłumie. Sprowadziło Cię tutaj coś konkretnego czy przypadek? Nie mam na myśli topiku o mnie:)

„cenisz inteligencje a otaczasz sie takimi samymi pustakami jak ty” x Zawsze możesz wyjść. Chociaż nie, nie możesz, musisz poczekać, aż otrzymasz pozwolenie.

Gość gość
Mało Stanowczy przewiduje że kolejnym pytaniem będzie : ile latek?:D

„I tu się mylisz jak zwykle z resztą, bo zignorowałam wiele, wiele Twoich durnych postów, a czasem piszę, żeby sobie po Tobie pojechać” x To kiedy zaczniesz po mnie jechać? xxx „bo tylko na to zasługujesz i to wtedy jest moja przyjemność, a nie twój sukces- ale tego też nie kumasz” x Przyjmij do wiadomości, że skoro łazisz za mną to Ty jesteś tu dla mojej przyjemności. Nie odwrotnie:) xxx „ i nie pisz do mnie dziunia, bo nie jesteś moim kolegą ani wgl nikim” x Dziunia, skup się. Piszesz do nikogo?

„Mało Stanowczy przewiduje że kolejnym pytaniem będzie : ile latek?” x I myślisz, że ozmowa przestanie się kleić? Na pewno więcej:)

MS, w takim tempie znikania Twoich biograficznych tematów=mojej lektury na potem nie uda mi się zostać jeszcze większą twoja fanką, bo chyba wiesz że prawdziwej bliskości nie da się oprzeć nawet na najlepiej odegranych emocjach? To nie wiem, mam wynająć sekretarkę, żeby mi printscreeny robiła? :)

Gość gość
te, parówa ,masz już 58 postów w temacie o sobie. Stanął ci?