Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż w domu z dziećmi, a ja do pracy. Normalne?

Polecane posty

Gość gość
Ale wy Baby jesteście śmierdzące Lenie tylko żeby was facet utrzymywał A co Rączki bozia nie dała .... jestem kobietą i nie wyobrażam sobie żeby utrzymywał mnie mój facet to jest żałosne

Gość gość
14:01 A nosi sukienki? Ile ma maseczek do twarzy?

Gość gość
Oczywiście ze pidniecaja jak są zadbane akurat kobieta która wychowuje potomstwo ktore urodzila to naturalną sprawa i favetow kreca takie zony natomiast facet utrzymanek jest żałosny .

Gość gość
P**********a zdrowo baba z ciebie. Drzesz ryja o to ze ktoś może mieć inny model niż ty, że ktoś w swoim małżeństwie się o siebie troszczy bez względu na plec. Jak masz tepy, nie nadający się do pracy rozumek to sobie zwalaj wszytko na męża, ale ktoś inny nie musi bo sam może w razie czego sobie poradzić. Co cię to obchodzi wariatko.

Gość gość
13:14 no jasne, facet zalozyl rodzine i niech robi co chce przecież nie mozna mu nic kazac

Gość gość
Matka Julki i Antka witaj p******a pindo. O już wszytko jasne co tu się dzieje. Dziewczyny to ta od ojca nauczyciela co miała traume bo ojciec jej gotowal nie matka No to dyskuska pozmiatana. Już wiadomo co tu się odj***lo. Jedna i ta sama osoba troluje

Gość gość
13:25 dalej tepa p***a nie rozumie ze pracuje i zawsze pracowalam

Gość gość
Możesz sobie pracować i co z tegp. Czujesz odpowiedzialność finansowa? Pewnie nie. Czujesz że jak rzucisz pracę to się coś stanie? Nie. Bo oczekujesz że facet na ciebie zarobi mimo wszytko. Wiec co to k***a za różnica czy pracujesz czy nie.

Gość gość
14;01 co innego baba a co innego facet. Dlaczegi na sile chcecie zrownac kobiete z mężczyzną? do konca sie tak nie da. Jestescie jakimis p************i feministkami. Ja tez bym czula do faceta którego jedynym zmartwieniem byłoby czy ugotowac pomidorowa czy krupnik. Facet siedzacy w domu, co grosz nie przynosi to nie facet i nikt normalny nie bedzie mial do takiego szacunku. A baba która jeszcze go broni tez normalna nie jest. Zalozcie sobie jeszcze chomata na lby i niecj wami oraja jakzescie durne. Czujecie to w ogole? Babeczka z pracy przychodzi, facet jej obiad pod nos, zdazyl juz nawet wypolerowac podloge i wyczyscic kamien z kibla, wieczorem jeszcze seks ze swoja sponsorka. JA BYM SIE ZRZYGALA

Gość gość
To ja od postu z 13:36, podniecam mojego męża ponieważ pomimo urodzenia dziecka jestem zadbana. A to co widzę w jego oczach kiedy patrzy jak opiekuję się naszym dzieckiem jest bezcenne. Przecież bycie matką dbanie o dom to kwintesencja kobiecości i nie trzeba przy tym wyglądać jak wycierus, wystarczy o siebie dbać! Zgodzę się z tym że czasem są sytuacje kiedy oboje muszą pracować no ok trudno ale żeby facet był utrzymankiem?? szok. Poza tym dla mnie kobiety które zostawiają dzieci mężowi i lecą do pracy mają w sobie coś z faceta, są bardziej męskie niż ich partnerzy. Ja sobie nie wyobrażam zostawić moją kruszynkę, cieszę się byciem mamą i każdą chwilą kiedy pokazuję maluszkowi świat. A dzielny tato wraca z pracy i też nam towarzyszy, idealnie i czego chcieć więcej :)

Gość gość
A kto powiedział że ja utrzymuje swojego męża który siedzi z dzieckiem w domu on jest na tacierzyńskim i dostaje 80% swojej wypłaty

Gość gość
Facet z kobietą nigdy równy nie będzie, faceci nie miesiączkują, nie zachodzą w ciążę, są silniejsi, nie mają w życiu tyle przeszkód, nie mają okresu że boli ich brzuch nie są wykluczeni kiedy są w ciąży, nie karmią piersią przez kilka miesięcy, no nie da się zrównać płci! mówcie sobie co chcecie ale ja bym nie chciała tyrać na rozmemłanego w domu faceta w fartuszku ble

Gość gość
14:12 p*****lnieta jesteś wypowiadajac sie co ja czuje w moim imieniu. Zawszd pracowalam i nie wyobrażam sobie zeby pracy nie miec, nie zarabiam minimalnej, z palcem w dopie utrzymalabym siebie i dzieci bez niczyjej pomocy. A dla mnie niepracujacy facet siedzacy w domu to c***a a nie facet. A z kim wy sie wiazecie to juz nie moja bajka.

Gość gość
Kobieta która pozwala facetówi zmienić robotę bo się wypalił chłop to feministka. Jeszcze j****a. Ty jestes chora psychicznie, nie powinnas mieć rodziny bo nie umiesz żyć w norlanym związku

Gość gość
Nie wyobrażam sobie jak kobieta po 10 miesiącach może zostawić z własnej woli dziecko i iść do tyry, co z ciebie za kobieta i matka? Ja do pracy wracałam po kilku latach od narodzin dziecka a i tak było mi ciężko. Tylko że ja pracuję na pół etatu, a mój mąż ma cały etat ;)

Gość gość
Kurwa co za zelazna logika. Baby chca prawie kamieniowac kobiety które siedza w domu, jednoczesnie nie widz nic zlego w sytuacji kiedy to facet nie pracuje. Tragedia. Chyba macie wmowione ze jestescie gorsze od mezczyzn.

Gość gość
A mój mąż bardzo dobrze zarabia, utrzymuje mnie i dzieci, mamy dom, mamy dwa auta, stać nas na wakacje i przyjemności. I wiecie co, moje życie to raj :)

Gość gość
14:17 to niech ja zmienia a nie robi sobie roczn przerwe. Co ma jedno z drugim wspolnego ulomie?

Gość gość
Nie prawda, to normalne, w innych krajach nie ma urlopu macierzynskiego w takim wymiarze jak u nas, dzieci są w żłobkach i jakoś ludzie normalnie żyją Tylko wy p**********i ryjecie nos do cudzych spraw, krytykujecke, wytykakacie, pouczającie. Bez kultury prostaki

Gość gość
To głupia, że matka chce do pracy wrócić a z dzieckiem ktoś musi zostać

Gość gość
w kazdej kolejnej tez bedzie wypalony, sfrustrowany itp. Robcie na tych waszych leni smierdzacych, tylko nie zapomnijcie sie wieczorem podmyc, pan wypoczety, na pewni bedzie mial ochote na sex.

Gość gość
14;14 Nie nie gotuje bo nie lubi tak jak ja jemy na mieście albo coś zamawiamy jest nam w tym fantastycznie

Gość gość
14:22 to trzeba bylo nie brav macierzynskiego tylko gowniaka do zloba a samej do roboty. Zacznij od siebie tepy luju

Gość gość
A skad ty p**do wiesz ze będzie? Czy ty prostaku nie rozmiesz że jego stres w pracy wiąże się z firmą w której jest obecnie? Ty k***a cale życie w jednej robisz ze nie wiesz ze co firma to inna atmosfera, zwyczaje więc i komfort pracy inny? Ty wg pracujesz czy dupa w domu i krzyczysz zza wiadra z mopem?

Gość gość
14:18 a można można ,nie jestem z tych kobiet co po za dzieckiem nic innego nie widzą ....Wszystko potrafię rozdzielić mam czas dla dziecka mam czas dla męża i mam czas dla siebie i tak to powinno wyglądać

Gość gość
gość dziś [14:24 co ty p********z p******y czlowieku. Kurwa, jakie wnioski, logika jak u krowy

Gość gość
Kutwa co za logika, jak chłop ma zostac na wychowczym to NIEEEE EE jazgot bab, do żłobka gowniaka!!! A jak kobieta chce oddać do żłobka to nieeee, co z ciebie za matka. Kurwa, podwójne standardy maja się dobrze w naszym kraju. Dobrze ze wyjechałam

Gość gość
Te co krzyczą że chłop do roboty to zwykle d****** bo dupa im daje prawo do życia na cudzy koszt. No jak d****** Prostytutki. Zdechlybyscie gdybyście nie miały swoich uswieconych c**ek

Gość gość
Jak dla mnie facet, który zarabia mniej ode mnie i tak nie jest zbyt męski, tak to widzę niestety. Moja subiektywna opinia. Nie pociągają mnie mężczyzni, którzy nie osiągają sukcesów. Z tym, że w układzie, w którym bardziej opłaca się, żeby kobieta pracowała, a facet siedział w domu, to nie widzę różnicy, gdy ten facet zostaje w domu , bo tak czy siak, nawet jak taki facet pracuje, to nie jest głównym zywicielem rodziny.

Gość gość
Czytam cały wątek i mam jedną radę. Leczcie się baby. Materializm o patriarchat ma się dobrze. I na dodatek same go sobie do głowy wbijacie