Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna plaża a baby z cyckami

Polecane posty

Gość gość
Widać jakie kobiety chodzą z piersiami na wierzchu. Takie które nie myślą że to jest nie kulturalne, nie obchodzą im to że dzieci też są na plażę i myślą tylko że innym kobietom to przeszkadza bo albo są brzydkie bez cyckow albo ich faceci patrzą na nich bo co? Bo te kobiety myślą że są najpiękniejsze foki nad wodą. Ale widać że bez rozumu są

Gość gość
A ja tam nie mam nic przeciwko by mój mąz sie gapił :) A co mu szkodzi pogapic sie ? Dzi.wki za darmoszke :D Pokomentujemy sobie tez czasami figury czy cycki.. Przeciez ja tez patrze sobie na męzczyzn.. choc oni w stringach nie chodza :D Syn lat 13 dostaje darmowa lekcje zycia: tak wyglada dziw.ka która kazdy moze obmacac wzrokiem za darmo :) xx Dziwne, ze przeszkadzaja wam spojrzenia na gole dzieci i w kazdym widzicie pedofila.. A siebie samo chetnie sprzedajecie za darmo..

Gość gość
Teraz jeszcze dzifki :D Tylko tętnicy nie przegryź i nie rżnij luzary, bo widac jak sie pienisz :D Nie wiem do kogo to, bo mnie z plazy nikt nie bedzie wyprowadzał, bo jestem w kostiumie na plaży, ktora tego wymaga :) Natomiast teraz pomysle o jakims wyjątkowo kuszącym, niech sie worki kompleksow skręcają :D

Gość gość
15:43 Chcesz wyglądać na dzi*kę, to Twoja sprawa :D:D

Gość gość
e tam jak ma fajne cycki to niech pokazuje:)to sama se spojrze:) czego sie tak pienicie , wy cos zróbcie lepiej z tymi ktore maja brzuch do kolan i z 30 kg nadwagi , a nie wiedzą co to stroj jednoczesciowy albo pareo to dopiero jest żal dla oka

Gość gość
Hm, ja na plazy w Portugalii rok temu widzialam sporo ladnych mlodych kobiet z golym biustem. bylam tam z mezem (37 lat) I synem (9 lat). I nie przeszkadzalo mi to wcale, ze one tak chodza.kapia sie, opalaja... syn nie zauwazyl doc dlugo, jak zauwazyl to sie smial I dalej juz nie zwracal uwagi bo plywa I zamki budowal... maz spojrzal raz I drugi I tyle, bez slinienia. moze to dlatego, ze ja mimo wieku 37 lat, mam wcale nie takie zle piersi I dosc spoko figure... nie modelki, nie wygladalam jak tamte mlode, no ale nie waze 80 kilo lecz 58 ... nie ma zwisow I cellulitu widocznego na kilometr (ale ogolnie, to maly cellulit mam) pozdrawiam I wyluzujcie

Gość gość
Ja tez lubię na ładne cycki popatrzeć bo ogólnie ładne ''rzeczy'' są miłe dla oka i ludzie jako ludzie lubią ładne rzeczy i ludzi, wiec to naturalne że lubimy patrzeć i nie ważne czy to boski facet czy boska pani. Sama bym się topless nie opalała publicznie ale dlatego ze się po prostu wstydzę ale nago sama na swoim podwórku sie opalam. :)

Gość gość
Pocieszcie się tym że takim szmatom szybciej cycki opadna i stracą jedrnosc skoro chodzą bez stanika :)

Gość gość
Dzis te darmowe dzifeczki opalaja cycki, a za chwile beda zbierac na leczenie czerniaka. Ale co taaaaam,chwilo trwaj,no nie?

Gość gość
Po to jest podział na plaże dla normalnych i dla nudystów, żeby się tego podziału trzymać, a nie świecić cyckami tam, gdzie wypoczywają np. rodziny z dziećmi. Chociaż nie powiem, w niektórych przypadkach, niektóre kobiety powinny zasłaniać lepiej twarz, niż piersi :D Mieszkam w Niemczech, większość plaż ma odcinek dla nudystów i już od kilku lat uczęszczam tylko na takie. Nikt się tam na mnie głupio nie gapi, nikt nikogo nie ocenia a i ja nikogo nie rażę swoim stylem wypoczynku. Ale zanim doszłam do momentu, w którym tak dobrze się czuję ze swoim ciałem i się go nie wstydzę, chodziłam na zwykłe plaże i np. będąc 20-letnią dziewczyną czułam się mocno zgorszona widząc babsztyle bez bikini. Jakoś nie miałam zwisów do kolan ani partnera, o którego mogłabym być zazdrosna(nie miałam wtedy w ogóle partnera), po prostu mnie to obrzydzało i już. Tak samo nie wchodziłam do saun "nagich" chociaż były podzielone na damskie i męskie. Wchodziłam tylko do tych, w których był obowiązek zasłaniania ciała. Trochę empatii ludzie, nie niszczcie innym wakacji, idźcie na plaże dla nudystów, polecam.

Gość gość
Na plaży ubranej należy być ubranym, tego wymaga zasada "jak wejdziesz między wrony... itd." Na plaży "mieszanej" można być jak się chce (różne kraje Europy) i tu niestety - jak się nie podoba, to trzeba zostać w swoim grajdole i nosa nie wyściubiać, to zgorszenia nie będzie. x Przy okazji naturyzm nie ma wiele wspólnego z erotyką, na pewno nic z seksem, a wiele z akceptacją własnego ciała i pewną filozofią odpoczynku. W miejscach odpoczynku naturystycznego (nie mówię o Polsce oczywiście) widać kobiety w różnym wieku i różnej atrakcyjności, akceptujące siebie, cieszące się wypoczynkiem, chodzące z kochającymi partnerami za rękę i nikt nie robi szumu wokół niczego (ani wokół urody, ani moralności). Nikt się też w nikogo na wgapia, a panowie zajmują swoimi partnerkami i rodzinami. x Niestety typowy Polak cebulak - oczy z orbit, bo pierś zobaczył. A obok zawistna żona tropiąca obrazę moralności. To kwestia pewnego obycia. Człowiek z kulturą ominie wzrokiem, pieniacka baba narobi obory :) I jednym i drugi miłego plażowania życzę, moje będzie cudowne, to już wiem ;)

Gość gość
Jedna z druga dostana mandat 200zl i beda spylac na plaze nudystow.

Gość gość
gość dziś Dzis te darmowe dzifeczki opalaja cycki, a za chwile beda zbierac na leczenie czerniaka. Ale co taaaaam,chwilo trwaj,no nie? x A Ty się opalasz w czadorze? ;) Bo czerniaka możesz dostać od ekspozycji na słońce nie tylko piersi. Raczej warto chronić biust z uwagi na delikatną i podatną na starzenie skórę na nim. Poza tym nowotwór to w dużej mierze kwestia obciążeń genetycznych, a słońce zwiera też niezbędną, cenną witaminę D (m.in. niezbędną do utrzymania pięknej sylwetki do pokazania na plaży ;) ). Jednym słowem: więcej słońca, żyj i daj żyć innym ;)

Gość gość
Tez mnie wkurza jak suki pokazują gole cyce. Będę dzwonić po straz i pękać ze smiechu jak przyjda wlepić takiej kretyncenie mandat. Dobrze im tak. Hehehe. Może ich to nauczy ze jak chcą się rozbierac to niej idą na plaze nudystów. Nie jestem pasztetem ale nie chce by taka łachudra lazila nago przed nosem mojego męża i śmiała mi się w twarz ze jest młodsza czy ładniejsza. Niektóre są takimi szmatami ze wykorzystają każda okazję by się rozebrac.

Gość gość
Ja świece cyckami, ale we Francji, nikt tam nie robi z tego problemu, inna kultura, nikt tego na pokaz nie robi, tylko dla wygody, młode, stare, kształtne i niekształtne, kogo to obchodzi, a tutaj same problemy z dupy:)

Gość gość
Faceci również mają sutki na widoku

Gość gość
gość dziś delikatna skóra biustu jest bardziej narażona na poparzenia słoneczne. Zwykle chodzimy z zakrytymi piersiami prawda? (chyba że ty robisz inaczej...). Niezahartowana więc skóra piersi, poparzona, ma większe "szanse" na złapanie czerniaka. A czerniak, to nie tylko obciążenie genetyczne. A jeśli chodzi o witaminę D, naprawdę nie musisz wywalać swojego biustu na ekspozycję słońca, aby ta witamina u ciebie powstała. Jeśli do tej pory robiłaś inaczej, to współczuję braku wiedzy :) :) :) :) Cytując ciebie "Jednym słowem: więcej słońca, żyj i daj żyć innym" radziłabym zachować umiar z tym słońcem, aby było jak mówisz. :) :)

Gość gość
Jak porównujesz faceta do kobiety to źle z tobą

Gość gość
Porównuję bo nie widzę różnicy, sutki to sutki. Nie ma w nich nic złego

Gość gość
17.33 lecz się. Jesteś kretynka czy udajesz?

Gość gość
Jestem po prostu dojrzałą emocjonalnie osobą której widok ludzkich sutków nie razi, zwłaszcza wmiejscu gdzie widać właściwie całą resztę ciała.

Gość gość
Z kim wy dyskutujecie,jeśli w tytule zero szacunku do kobiety ? (baby/cycki) .To przecież wiadomo,że pisze ktoś prymitywny,który rzadko bywa na plaży.

Gość marawstala
Takiej akcję jeszcze nie widziałam, na golasa biegaly jedynie albo aż... dzieci

Gość gość
Ja nie rozumiem po co urządzać takie cyrki na zwykłej plaży ? Chcesz sie opalać nago to spoko ale na plaży nudystów . Nie chodzi o żadna zazdrość tylko szacunek do innych ludzi .

Gość gość
więc powiedz mężowi, żeby nosił koszulkę. Biust to nie genitalnia, nie ma nic złego w opalaniu się topless

Gość gość
Czyli goły biust na zwykłej plazy jest ok ale penis dorosłego faceta juz ble? Jak na biust patrzy 9 latek to cacy niech sie uczy ale jakby wasza córka miała oglądać 60 letniego faceta jak wypina gołe dupsko to juz bleee?

Gość gość
gość dziś Pocieszcie się tym że takim szmatom szybciej cycki opadna i stracą jedrnosc skoro chodzą bez stanika usmiech.gif x Hah, chciałabyś. Odkąd przestałam nosić biustonosz to moj biust dopiero wtedy nabrał jędrosci, ale ty nadal wierz w bajeczki, ktore ci wciskają firmy bielizniarskie :)

Gość gość
gość dziś Hah, chciałabyś. Odkąd przestałam nosić biustonosz to moj biust dopiero wtedy nabrał jędrosci, ale ty nadal wierz w bajeczki, ktore ci wciskają firmy bielizniarskie usmiech.gif x Wystarczy mi wiedza naukowa n/t grawitacji ;)

Gość gość
Wystarczy mi wiedza naukowa n/t grawitacji oczko.gif x Najwidoczniej nie wystarcza skoro nie jestes w stanie powiazac jej z anatomią ;)

Gość gość
Jak się ma mały biust to sobie mozna latać bez stanika