Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córce obcięto w szkole włosy

Polecane posty

Gość gość
Jakby mnie taka matka wielce pokrzywdzonej ofiary wezwała do dyrektora to bym chyba się popłakała ze śmiechu smiech.gif Z byle g...na dramat robisz. a jak ktoś załatwi twojemu gnojkowi kuratora to tez sie usmiejesz. Jakby to był mój syn to bym go zaje..ała za taki numer, bo chama nikt w domu trzymał nie będzie. no ale patologii takie akcje sie wydaja zabawne, co sie dziwić jak ty pewnie chętnie coś zwiniesz w sklepie , bo czemu nie robić frajerów, stary kogoś napadnie, a bachor sie przyuczy i może wyrywać staruszkom torebki.

Gość gość
Jak mi kiedys kuzyn obciął wlosy to ja mu zęba wybiłam i bylo po sprawie. Zaluje ze tamte czasy minely.

Gość gość
Może Twoja córka powiedziała, że na rosyjskim mundialu kibicuje Niemcom? Za czasów okupacji byla piękna tradycja by volksdeutschom płci żeńskiej golić głowy. a głupiej już sie nie dało napisać?

Gość gość
do 15:03 W Japonii dziewczyny używane gacie sprzedają fetyszystom, żywie więc nadzieje, że jak wyrzucicie znoszone, podarte gacie swym starym to was oskarży o niepowetowane straty bo to miał być towar eksportowy do tokijskiej "Błękitnej ostrygi"

Gość gość
ojejejqu, włoski obciął księżniczce mamusi, tragedia. nie macie poważniejszych problemów w domu? przecież jak staniecie przed autentycznym wyzwaniem z mężem to popełnicie samobójstwo ze stresu. płakać po włoskach córki, czego uczysz dziecko w życiu, bycia histeryczką?

Gość gość
ojejejqu, włoski obciął księżniczce mamusi, tragedia. nie macie poważniejszych problemów w domu? przecież jak staniecie przed autentycznym wyzwaniem z mężem to popełnicie samobójstwo ze stresu. płakać po włoskach córki, czego uczysz dziecko w życiu, bycia histeryczką? ty na serio jesteś tak durna? Rozumiem, ze jak ja ci obetnę kudły to się uśmiejesz, jak twoje dziecko uderza czy okradną to też powiesz spoko, fajnie jest

Gość gość
Dżizas, ku*wa, ja pie*dole... trzecia wojna światowa za pasemko włosów :D Naprawdę jesteście takie tępe pustackie dzidy, czy tylko udajecie? Autorko, proponuję Ci szybką konsultację z psychologiem, skoro masz aż tak poważne problemy ze sobą, że wpadasz w rozpacz po zwyczajnym dziecięcym wybryku xD niesamowite... powaga?? :D szkodzisz psychice swojego dziecka, bo ono dobrze czuje, że złamałaś się z powodu WŁOSÓW *lol* lepiej nauczyłabyś jej innych wartości, niż narcyzm ;) Dzieciaki odwalają różne idiotyczne rzeczy i nie ma żadnego powodu, by skakać, jak sęp do ścierwa. Tamto DZIECKO przeprosiło i na tym sprawa absolutnie powinna się zakończyć... no chyba, że węszysz okazję do zarobku, cwaniaro :D a to też ma odpowiednią nazwę i konsekwencje prawne ;)

Gość gość
do 15:07 Ta, Ziobro już priorytetowo się przygląda sprawie :) Aby w tym przypadku ustanowić kuratora musiałabyś nieźle nakłamać m.in o próbie zabójstwa córki. A to już jest zniesławienie i są na to odpowiednie paragrafy w KK. Mało tego kurator zbierze również opinie w tym od nauczycielki, która zgodnie z prawdą orzeknie o nic nie znaczącym incydencie. Jesteście nawiedzone. Nic z tego nie będzie.

Gość gość
do 15:12 Możesz spróbować cwaniaro za dyszkę, wyszczekana jedynie na kafe :) I jeszcze nic nie znaczący przypadek obcięcia włosów w przyszłym życiu korelować z kradzieżą i zabójstwami. Porażacie głupotą.

Gość gość
Jest już po konferencji klasyfikacyjnej,więc jedna uwaga więcej ,to nic nie znaczy.Powinnaś na piśmie złożyć jutro rano w sekretariacie pismo do dyrekcji szkoły i opisać zaistniałą sytuację.Dyrektor musi wtedy zbadać sprawę i Tobie odpowiedzieć,albo zorganizować spotkanie z rodzicami chłopca.Jeżeli byłoby to zignorowane,to wtedy możesz poskarżyć się w kuratorium oświaty.Nie zostawiaj tego,bo nie wiadomo co może wydarzyć się po wakacjach.

Gość gość
Aby w tym przypadku ustanowić kuratora musiałabyś nieźle nakłamać m.in o próbie zabójstwa córki. nie do końca tak jest, ale nie będę ciebie prostować. Poza tym dobrze jakby gnojek miał syf w papierach

Gość gość
Możesz spróbować cwaniaro za dyszkę, wyszczekana jedynie na kafe usmiech.gif I jeszcze nic nie znaczący przypadek obcięcia włosów w przyszłym życiu korelować z kradzieżą i zabójstwami. Porażacie głupotą. piszesz o sobie?

Gość gość
@15:13 To efekt bezstresowego wychowania obecnych madek w latach 90. Teraz jedynie czym się stresują czy 500+ wpłynie na czas, stąd reż obcięcie kosmyka włosów urasta do rangi zbrodni przeciwko ludzkości :D

Gość gość
A ja uwazam ze to jest, moze nie tragedia, ale powazna sprawa. Po pierwsze chlopak powinien dostac po uszach tak zeby zapamietal ze zrobił cos zlego. A umówmy sie ze uwaga w dzienniczku szybkp z pamieci wyleci. Czyli oberwac sie musi rodzicom zeby dziecko wychowywali a nie tylko karmili i dawali dach nad glowa. Po drugie, dziewczyna - ofiara tez musi wiedziec ze ktos stanie w jej obronie. Ja na Twoim miejscu zafundowalabym corce przedluzenie wlosow a rachunek przekazala rodzicom chlopaka.

Gość gość
15:17 Przedłużenie włosów? dziecku?? niezła komedia

Gość gość
15.13 Aha. Machanie nozyczkami przy czyjejs glowie to super zabawa. Ale patologia z ciebie. Nie rozmnazaj sie prosze. Przeprosil. A za tydz znow to zrobi. Wiekszosc dzieci przeprasza by miec swiety spokoj a nie bo czuja skruche. Co innego pociagnac za kucyka a co innego obciac wlosy ktore nie odrastaja w tydzien. Ja mam wlosy do pasa wydaje gruba kase na ich pielegnacje i jakby jakis dzieciak je obcial dla zabawy to mialabym nic nie zrobic? Smieszna jestes.

Gość gość
ale nigdzie nie ma ze przeprosił, jest tylko ze dostał uwagę. Przeprosić powinien przy rodzicach i dyrektorce

Gość dłogowłosa88
Ja bym nie odpuściła w obronie córki, z miejsca bym poszła do dyrekcji i zażądała większych konsekwencji bo głupia uwaga do dzienniczka to tyle co nic dla takiego chuligana. Niech pokryją chociaż kase za fryzjera, biedna dziewczynka. Ja jestem dorosłą kobietą lat prawie 30 mam włosy do pasa i gdyby ktoś mi wyciął taki numer to bym nie darowała chyba. Tak długie to są lata zapuszczania i dbania, wyobraźcie sobie że macie coś co wam się bardzo w sobie podoba co was upiększa co jest atutem a tu nagle ktoś to niszczy, jak byś ie się czuły? To nie są tylko włosy to aż włosy. Włosy nie odrosną w kilka dni. Bardzo współczuję dziewczynce bardzo przykra sytuacja, walcz o sprawiedliwość i większe konsekwencje bo tak po prostu trzeba.

Gość gość
do 15:17 Hahahaa :D Drugi akapit rozbawił mnie szczególnie. Czyli, że co - oni zafundują jej zabieg u fryzjera na własny koszt, a rachunek za fanaberie wystawią rodzicom chłopaka? A kto drugą stronę zmusi do uiszczenia zapłaty? Mało tego, co to fryzjerka czeki ma przyjmować z odroczoną zapłatą? Dacie jej kasę, a rodzice chłopaka na tak bezczelną sugestie się zaśmieją w twarz, że nie są instytucją charytatywną. :D

Gość gość
w Łodzi facet obcinał w ten sposób włosy kobietom w tramwaju- taki fetysz, podniecało go to. Dostał dwa tysiące zł grzywny i po tysiąc zł nawiązki dla każdej z trzech poszkodowanych kobiet za naruszenie nietykalności Bo to jest naruszenie nietykalności i przestępstwo z kk.

Gość gość
15.22 ale spokojnie można z nich to ściągnąć na sprawie cywilnej, dłuzej potrwa, ale przegraja i jeszcze zapłaca koszty sprawy

Gość gość
gość dziś Oto, jak bezmyślni rodzice przyprawiają o traumę oboje dzieciaków - jedna ma wklepane przeświadczenie, że utrata pasemka włosów jest tragedią i że zostało jej odebrane niemalże życie, a drugi jest zagrożony nerwicą, bo popełnił dziecięcy błąd, za który dorośli chcą go teraz biczować. Powiem Wam tyle, że sprawa zakończyła się przeprosinami - i słusznie. Teraz matka dziewczynki powinna zabrać ją do fryzjera, zrobić fajną krótką fryzurkę i uświadomić, że wygląd to nie wszystko. No chyba, że traktuje swoją córkę, jak lalkę... a najwyraźniej tak jest, skoro autorka popadła niemalże w depresję po ''uszkodzeniu'' jej cudownej ''zabawki''. Zastanówcie się nad sobą, i co fundujecie swoim dzieciakom, nawiedzone baby. Rozumu życzę.

Gość gość
gość dziś 15.13 Aha. Machanie nozyczkami przy czyjejs glowie to super zabawa. Ale patologia z ciebie. Nie rozmnazaj sie prosze. xxx Uwagę otrzymał za obcięcie włosów dziewczynie a nie grożenie i machanie koło jej głowy. Takiej treści uwaga najpewniej wpisana jest też do dzienniczka. Tu nie ma przestrzeni na Twoją nadinterpretacje. Nic takiego nie miało miejsca, przestań manipulować, naginać rzeczywistość bo omamy to jeden z pierwszych objawów schizofrenii. Jeszcze w kaftanie wylądujesz.

Gość gość
powinni zwracać koszty fryzjera, skoro wychowali dzieciaka na bydlaka to niech teraz płacą i tak to nie zwróci tej dziewczynce włosów które tak długo zapuszczała, makabra

Gość gość
Dziewczynka z trzeciej klasy....... pasemko długich włosów....Tutaj siedzą takie kretynki że głowa mała. Porąbany świat debili.

Gość gość
Powiem Wam tyle, że sprawa zakończyła się przeprosinami - gdzie wyczytałaś, ze przepraszał?

Gość gość
gość dziś 15.22 ale spokojnie można z nich to ściągnąć na sprawie cywilnej, dłuzej potrwa, ale przegraja i jeszcze zapłaca koszty sprawy xxx Powodzenia. Sprawa z góry przegrana i jeszcze szarpać się po sądach. Idiotki.

Gość gość
Ja bym zrobiła aferę,jakbym gowniarz ma robić c co chce?niech kupią zabawkę albo jakaś kadencja dadzą bo smarkacz będzie sobie pozwalał na więcej dlatego nigdy ne chciałam mieć Syna tylko corke

Gość gość
Serio niektóre z was broną tego psychola co macha nożyczkami po czyjejś głowie? Zapewne mamusi rozpieszczonych synalków.Jak któraś jaja waszym synom pokiereszuje to w sumie ha ha nic się nie stało.Autorko nie zostawiaj tak tego.Trzymam kciuki.

Gość gość
Te które piszą że to nic takiego chyba nigdy nie doczekały się długich włosów, ja mam długie i gdyby ktoś ot tak dla żartu mi je obciął to nie ręczyłabym za siebie. To jest naruszenie nietykalności cielesnej wiem że to tylko dzieci, ale kara z pewnością powinna być większa jak głupia uwaga do dzienniczka i przede wszystkim zaangażować też rodziców żeby tego małego bydlaka zaczęli wychowywać a nie hodować.