Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaKoza89

MOPS chce by siostra męża mieszkała z nami, Ratunku

Polecane posty

Gość Jan Semendrink
Ale się daliśmy wkręcić jak juniorzy młodsi! MagdaKoza89 często występuje na forum i wymyśla dziwne tematy. Wystarczy dac na wyszukiwarke.

Gość gość
Tez się nie nadaje do pracy z ludźmi. Odpada wszelka praca z klientem, telefony, praca na kasie itp. Fizycznie jestem słaba i powolna wiec do pracy fizycznej tez się nie nadaje. Jedyne co to przed kompem cos robić samej z dala od ludzi. W domu czuje się najlepiej.

Gość gość
dziś heh a ja może kiedyś kobietę znajdę póki co jestem sam bez nfz

Gość gość
dziś ja mam tak samo, allegro nie robię z telefonem ani odbioru osobistego tylko email, na kasie fiskalnej mogę ksiegowac ale w domu, póki co korzystam ze zwolnienia z kasy i vat, właśnie zauważyłem, że jesteś jak ja ale skoro masz faceta, to szczęścia dużo :)

Gość gość
Wzajemnie, szczęścia :)

Gość gość
Jelsi nie mówi, to powinna sobie załatwic niepełnosrpawnosc, moze by dostala jakąs rente

Gość gość
Ja zyczylem szczęścia bo masz kogoś osobiście nie umiem być szczęśliwy bez kobiety i nie jestem ale staram się żyć dalej teraz np gram na ps4

Gość eberle
Magda Koza czasem z małej litery czasem z dużej albo 89 oddzielnie nie dajcie sie wkrecac pewnie na jakiejś niszowej stronie pisze artykuły z tych waszych odpowiedzi. Przedstawia sytuację jako prawdziwa i ma wierszowke.

Gość leander xx
To co robi MK89 to wcale nie jest taki zły pomysł. Zapodaje jakiś specyficzny temat ludzie mają bardzo dziwne przemyslenia i jak to sie zbierze do kupy można splodzic jakis artykuł. A o prawa autorskie nikt się nie upomni.

Gość gość
Są czasem tacy ludzie co nie mają żadnych wlasnych przeżyć zawsze mówią o tym co usłyszeli albo przeczytali. Zglaszaja się do niszowych redakcji i liczą że nikt ich nie zdemaskuje i zwykle się udaje.

Gość gość
Z tego da się zrobić artykuł materiału jest aż za dużo.