Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tym jak urodziłam dziecko teściowie przychodzą do nas bez zapowiedzi

Polecane posty

Gość gość
11:19 No to masz pecha,ja znam sporo ludzi i nikt z nich się by tak nie zachował,ba:) powiem więcej ,często intelektu mogłyby się uczyć te młode dziewczęta od starszych kobiet,które mają lata doświadczeń za sobą,przeżyły swoj***abcie/mamy/teściowe i wiedzą co dobre a co złe,co wypada a co nie.Trafiłaś na taki eksponat i nic więcej nie dodam.

Gość gość
Też jestem babcią,wychowałam samiutka bez dnia pomocy fizycznej o kasie nie wspomnę ale nie mam parcia na żadne wnuki i z pewnością kiedyś moja synowa jeśli będzie to lubić to zapragnie mojej wizyty,ja nikomu się nigdy nie narzucałam.Nie lubię chodzić po cudzych"chałupach".Mam swoje życie,pracę,hobby i lubię ciszę i spokój,bez harmidru,płaczu dzieci i już żadnych obowiązków.Czuję się zmęczona że to byłby mój koniec,a jeszcze pracuję zawodowo i muszę przy tym myśleć,więc łeb jak sklep.

Gość gość
Jak przyjda to poloz sie z deuxième karmienia i utnij sobie drzemke. Powinni zrozumiec

Gość gość
mają rację teście, bo jak nie będą ciebie kontrolować to naklepiesz tych bachorów jak królica i teściowe będą musieli je wychowywać.

Gość gość
12.50 nie oceniają swoją miarą. Mówi się "teściowie" a nie "teście" wiesniaro

Gość gość
Jak was czytam, to mam wrażenie że nigdy nie bylyście w pologu. już nie pamiętacie jak się wtedy człowiek czuł? Ja czułam się beznadziejnie źle, szwy ciągnęły, cycki bolały, hormony szalały. Krocze trzeba wierzyć, laktacją się stabilizuje. A wy oczekujcie, że kobieta będzie z uśmiechem na ustach przyjmować co drugi dzień teściów bez zapowiedzi, bo mają taki kaprys. Uszanujcie ten czas połogu. Niech bliscy i mniej bliscy (teściowie) tez szanuja ten czas. Czy na kafe same terminatory, co połóg odwołały, bo czuły się jak nowo narodzone i drzwi im się od chałupy nie zamykały? Autorka pisaka, że teściowa weszła jak akurat krocze wietrzyla. Wy naprawdę chciałybyście byc w takiej sytuacji? Chore

Gość gość
jakby było talk źle to byście nie rodziły bachora za bachorem, nie przesadzaj, baby są nie do zajechania

Gość gość
Jest różnica gdy wpada się do brata raz na jakoś czas bez zapowiedzi na kawę a jak przychodzą teściowie na kilka godzin 3 razy w tygodniu co w miesiącu daje ok 12 wizyt lub więcej.

Gość gość
A już nie pierd......cie o tych teściach bo zaczyna być nudne i żałosne.Po kij wam związki,faceci,teściowie i Bóg wie co jeszcze,kupić wibratory,nie będzie połogu,cycki będą miały spokój,krocza nie trzeba wietrzyć wystarczy umyć i po zabawie. Nawet kafeteria zazna spokoju od debilnych wpisów.

Gość gość
13. 57 jak ci się nie podoba to wyjazd z "ciąża, wychowanie, macierzyństwo" nikt cie tu nie trzyma

Gość gość
Niektórzy nie rozumieja aluzji, nie odczytują znaków. a jak powie im sie wprost to obraza albo udowodnienie na siłę że sa głupi. Dlaczego nie potraficie uszanować tego, że ktoś ma odmienne zdanie i chce czegoś innego? Jak ktoś mnie nie chce to nie pcham się z butami usawadniając że u Krysi/Basi to właśnie tak jest więc tak byc pownno. Każdy jest dorosły i jesli mówi NIE to zrozumncie to i uszanujcie. A poza tym kretyńskie komentarze , że nie przeszkadza karmienie publiczne a w domu wstydzą się wywalać cyce. Nie. Jedni wywalają wszedzie i inni nie wywalaja nigdzie.

Gość gość
he,he,takim prostakom jak ty,to się podoba:Dbo nie mają żadnych ambicji tylko walić p*****luchy,obrabia zady i jedna baba drugiej babie.........fuj,a w domu syf/kił i mogiła allllle trzeba komuś dowalić.

Gość gość
14.26 chyba masz coś z głową, lecz się. Piszesz najpierw że to już jest nudne, takie tematy, to po kij wchodzisz na takie tematy? Zeby poszczekać? Wejdź na "sfrustrowane stare wariatki" gdzie twoje miejsce i tam ujadaj

Gość gość
dziś Nie mierz innych swoją miarką,bo to tu siedzą wariatki i co rusz to temat teściowe.Nie jestem teściową,to tak dla wiadomości twojej,ale ciary mam jak pomyślę że taka ptica kiedyś mi się trafi,wolę mieć w domu geja niż miałby zmarnować sobie życie przy kretynce. Odpowiadam,ale nie jako gość z godz 14,26

Gość gość
Ja tak miałam z męża siostrą. Najpierw przyjeżdżalo do nas po ślubie naszym bez zapowiedzi. Mąż im powiedział że y zadzwonili to się obrazili. Ale najgorsze właśnie przyszło jak dziecko się urodziło... wpadali zawsze przy okazji, po drodze itp. Aż sama powiedziałam że na się krępuje, nie zawsze mam porządek itp. Pomogło.

Gość gość
A ja nie otwieram nikomu, z kim się nie umawiałam.

Gość gość
14:51 - to straszne, że już sie rozmnożyłaś locho. Obyś wysrała pedałka, który patrzac na ciebie nabierze takiej odrazy do kobiet, że będzie wolał przeorać anusa koledze niż zadać sie z baba. Wypad stad suko piertolona.

Gość gość
Dokładnie, chociaż twoje zjepane geny nie utrwala się dalej w przyrodzie, franco z 14:51 :D

Gość gość
ha ha, dobre :D

Gość gość
14-51 Lepszy pedałek niż taka która zanim złapała jelenia mierzyła penisy na metry,tzw.towar przechodni_____to było do ciebie pustaku!!!!!!

Gość gość
ha,ha a to jeszcze lepsze

Gość gość
gość dziś 14-51 Lepszy pedałek niż taka która zanim złapała jelenia mierzyła penisy na metry,tzw.towar przechodni__to było do ciebie pustaku!! To było tej z jęzorem z meliny z godz 15-33

Gość gość
16:46 - niezłe masz doświadczenia qrewko z meliny.

Gość gość
do goscia z godziny 17,20 Licz się dziewczę ze słowami bo nie jesteś anonimowa i możesz gorzko pożałować,nie straszę,pamiętaj!

Gość gość
14:51 - a żeby ci sie spełniło, głupia ruro :D I żeby faktycznie twój syn był pedziem :D

Gość gość
Ty też nie jesteś anonimowa, pamiętaj :O Następna idiotka która pewnie ma znajomego do odszyfrowania ajpi :D Co rusz takie tu sie pojawiaja. Policja, przyjedz na kafeterieeee !!!!!!!!!

Gość gość
Chyba pod sufit skoczy z radości niż ma mieć mendę społeczną w rodzinie typ.kafa

Gość gość
17-30 - ty uważaj, CBŚ już po ciebie jedzie

Gość gość
17:28] Wiesz jaka jest róznica,ty ubliżasz i używasz określeń obrażliwych osobniczo cyt.k****,rura,suko piertolona ,tobie nikt nie ubliżył i za to możesz beknąć,więc radzę hamuj bo te wpisy w internecie nie giną,będziesz żałować

Gość gość
Ty, 17:26 nie strasz nie strasz bo sie zesrasz