Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko dla mnie kosmosem jest wyjechać na wczasy bez swoich małych dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Spokojnie, przecież prosiłą zeby nie martwić sie o jej wykształcenie, bo ono i tak nie miało wpływu na jej inteligencję . Jakby mogło mieć wpływ na coś czego nie ma:D

Gość gość
No to ja się definitywnie nie nadaję na matkę. Perspektywa, że na normalny samotny wyjazd albo z mężem pojadę już jako stara kobieta. Przerażające :(

Gość gość
No to ja się definitywnie nie nadaję na matkę. Perspektywa, że na normalny samotny wyjazd albo z mężem pojadę już jako stara kobieta. Przerażające smutas.gif x Alkoholu też się nie napijesz przed 18tymi urodzinami potomka :P

Gość gość
O kurcze zrobiłaś mi portret psychologiczny na podstawie spacji przy przecinku . Poczekaj bo w sumie ja mam problem nie chce mi sie tego wsYstkiego czytać i nie bardzo wiem o co chodI z ta ameba i wierszami i puxno już więc to pomine ale powiem tak nie moja wina ze jesteś starą mamuśką i dlatego tak cie rozsierdzily moje kretynizmy coz z racji tez twojego poziomu jak ioziomu forum wole pisac jezykiem prostym .a o klejkach napisałam bo mnie dzis baby w sklepie opieprzyły że nie chciałam młodej 40 latki w zaqwansowanej ciąży przepuścić skoro taka młódka to niech postoi w upał w koncu jako 50 bedzie mładą mamusia a nie babcią heh

Gość gość
puxno już x Ależ możesz pisać prostym językiem. Ale z zachowaniem zasad ortografii będzie się wszystkim te wywody mniej żenująco czytało.

Gość gość
Idiotka wyżej próbuje być na siłę śmieszna, ale oczywiście wychodzi na żałosną. Nie do 18 roku życia dziecka bałwanie, tylko do 3-4 latka, kumasz?

Gość gość
gość dziś Dziecko nie staje się pełnoletnie mając 4 lata, nawet przepisy prawne zakazują chlnia przy dziecku.

Gość gość
A ja zostawiam, z teściami i z bratową. Bratowa pracuje, więc dziećmi nie może się zająć, ale wspomaga teściów bo mieszka po sąsiedzku. Mamy 2 dzieci, 7 i 2 lata. Dzieci wymagają opieki, dozoru rodziców, ale nie czarujmy się, Rodzice też mają prawo odpocząć na chwilę od ukochanych dzieci. Dzieciom nic się nie stanie pod opieką babci i cioci, z którymi mają doskonały kontakt na co dzień. A my z mężem ... wspominamy nasze cudowne życie bez ukochanych dzieci. Nam też się należy tydzień urlopu bez "cudownych, młodych i kochanych istot". A moi rodzice? Umywają ręce, kochają wnuki, ale boją się wziąć za nich odpowiedzialność. Staram się ich zrozumieć, ale nie potrafię.

Gość gość
22.55 też ciebie rozumiem, kocham dzieci ponad życie, ale raz w roku z mężem wyjeżdżam na parę dni. Nie znaczy to, że kocham mniej niż inne, z dziećmi też wyjeżdżam, tylko ja z kolei lubię zwiedzać, maluchy zabieramy na 1o dni na plażę, a z mężem jeździmy pozwiedzać i pochodzić po górach całymi dniami, małe dzieci nie zabiorę w taką podróż. A dziadków znają bardzo dobrze i lubią z nimi spędzać czas. Co do osoby wyzywającej matki koło 40, to dno, za wiele nie zrozumiałam, bo strasznie niespójnie piszesz, ale nie ważne czy kobieta ma 16 lat czy 40 i jest w zaawansowanej ciąży, kultura wymaga przepuścić, ja przepuszczam i nie oglądam się na wiek. Sama urodziłam w wieku 29 i 31lat, mam teraz 33.

Gość gość
Pani analfabetko, ale się pogrążasz, czy ty wiesz co to portret psychologiczny? hehe opanuj się. Dziewczyna wysnuła wnioski z twoich wypowiedzi, a nie robiła ci portret, wnioski narzucające się same, ty próbowałaś tego samego nazywając ją starą, ale analizując to co ona pisała, to za cholerę nie widzę sensu, bo z jej wypowiedzi wniosek nasuwa się, że edukację skończyła i wtedy się rozmnożyła, czyli możliwe że w wieku 25lat.

Gość gość
22:55 gdzie są przepisy? Jakoś nieoge tego znaleźć. Jeden rodzic musi być trzeźwy ale oprócz tego nie znalazłam nic.

Gość gość
10 26 bronisz sama siebie :-D konam z ciebie i dalej siedzisz i czekasz co będziesz mogła wstawić kopiuj -wklej i wtedy w końcu se ulżysz stara mumusiu :-) to w końcu te 40 ciężarne się przepuszcza czy mają stać tak samo jak te 20 letnie :-D daruj sobie nie będę dla ciebie się wysilać bo kafe to ma być upust emocjom a nie zamartwianie się że jakaś starsza karytna z pifkiem i fajeczkom próbuje być mundra za wszystkich .

Gość gość
Słuchaj lala ustępuje się i starszej i młodszej jak jest w zaawansowanej ciąży, nie patrzy się na wiek. Mylisz pojęcia, karyna z piwkiem i fajką to młoda siksa co zaciążyła, a ty wyzywasz mnie od staruch, więc nijak to ma się do siebie.

Gość gość
:-D sama zaczęłaś mądry nie odpowiada ,na głupią prowokacje.

Gość gość
a ta 22 10 :-D :-D :-D ta t pojechała,odleciała laska wręcz.Jakby tak każda chciała poprawiać literówki, to kafeteria byłaby esejem literackim .

Gość gość
15 17 zaraz ciebie skopiuje i wklei bo zamiast TO napisałaś samo t :-D , ale też ryje z tego jakie tu mundre siedzą,jedna lepsza od drugiej kwoki one mogą obrażać i srać na każdego a weź napisz coś im to skopiują cię 1000 razy i wkleją BO TYLE MOGĄ IDIOTKI

Gość gość
15.17 jaka literówka. Tu chodzi o błąd ortograficzny. A ty znowu sobie przytakujesz i znowu ten sam styl i słownictwo... idź juz.

Gość gość
"Późno" piszemy, a nie puzno...

Gość gość
weź leki bo ty chyba lecisz po wszystkich wątkach i wydaję ci się zj***e że piszesz ciągle z tą samą osobą buhehahhahahha Kurwa co za debil

Gość gość
i nie błąd ortograficzny tylko błędy ortograficzne jak coś piszesz dotykowym na tablecie i zamienia ci sie literka to jest literówka albo pieprzony słownik zamieni ci wyrazy i nie masz czasu tak jak ty siedzieć cały dzień ze słowniczkiem i sprawdzać jak większość tu siedzących osób ma to po rostu w d***e co jak jest napisane :-) A ty kopiuj -wklej kopiuj - wklej Rozumiesz, że jesteś upośledzona czy nie :-)

Gość gość
o klejkach napisałam bo mnie dzis baby w sklepie opieprzyły że nie chciałam młodej 40 latki w zaqwansowanej ciąży przepuścić skoro taka młódka to niech postoi w upał w koncu jako 50 bedzie mładą mamusia a nie babcią heh x klejki, czy nie klejki. Prostaczką jesteś i prostaczką zdechniesz. Człowiek na poziomie cokolwiek wyższym niż poziom mułu i wodorostów ustąpi miejsca każdemu , kto jest od niego w gorszej sytuacji- młodemu chłopakowi z noga w gipsie, kobiecie w średnim wieku z ciężkimi torbami, facetowi z małym dzieckiem, czy kobiecie w ciąży niezaleznie od jej wieku. I tyle, nie masz co dorabiać ideologii do swojego chamstwa.

Gość gość
18 02 poważnie, obrończyni cnót i moralności na takim szambie jak kafeteria wow

Gość gość
18,02 brawo!!! 19.01 to typowa karyna :O Takie jak TY powinno sie topic

Gość gość
no i widzisz miernoto umysłowa jak dajesz się prowokować a z resztą skoro uważasz, że kogoś powinno sie utopić bo ma odmienne zdanie to JA uważam, że powinno się ciebie zamknąć w psychiatryku socjopatko żądna krwi.

Gość gość
gość dziś Dokładnie, nic dodać, nic ująć.

Gość gość
"Prostaczką jesteś i prostaczką zdechniesz "ooo faktycznie takie teksty są na poziomie. Czapki z głów dama z klasa się odezwała :-) Potem napisała sobie BRAWO JA i dalej, daje się pustak prowokować, życząc mi śmierci OJP to Himalaje hipokryzji. Cóż mi pozostaje pustaku, w myśl zasady GŁUPSZEMU SIĘ USTĘPUJĘ taplaj się dalej w swoim szambie. PS szukaj uważnie błędów żeby zrobić kopiuj wklej bye

Gość gość
O kurde ale się wątek rozwinął. To ja co nazywałam cie analfabetka i znalazłam błędy. Widzę że ty dalej myślisz ze z jedną osobą rozmawiasz, nie było mnie tu od paru dobrych godzin. Nazwalam cie analfabetka tak, ale nigdy nie życzę nikomu śmierci ani nie jestem wulgarna.