Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam mężczyzny...

Polecane posty

Gość gość

Który się mną zaopiekuję...

Gość gość
Tylko gdzie bedziesz nocowac

Gość gość
Cześć. Mam 34 lata jestem z Warszawy i chętnie zaopiekuję się kobietą. Nie będę oszukiwał że taki tradycyjny model związku mi odpowiada. Chciałbym poznać kobietę która zajmie się domem i dziećmi a ja cała reszta. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Ja mam 27 lat mieszkam jakieś 60 km od Warszawy.

Tak, zajmiesz się waszymi dziećmi i jego bachorem/ bachorami, dlatego jest taki wielce opiekuńczy, a że się o tym dowiesz dopiero po długim czasie, to przecież nic nie szkodzi. Mężczyźni to cwaniacy, pamiętaj, że nie dają niczego za darmo.

Gość gość
Dzieci to nie bachory. Jeśli on miałby już dziecko to mi to nie przeszkadza.

Gość gość
A właśnie, że jestem.

Gość gość
dziś przynajmniej z góry wiadomo za co dają, cwaniaczko

Gość gość
Zaopiekuje? A co ty jakaś sierota jesteś, nie umiesz zadbać o samą siebie? Masakra.

No na pewno, napisać to sobie możesz, jak już zabrakło ci argumentów kłamczucho. Nie jesteś bo takie osoby szanują się w ogóle i wyżej mierzą, nie planują życia z rozwodnikami i dzieciatymi i z wdowcami.

No na pewno, napisać to sobie możesz, jak już zabrakło ci argumentów kłamczucho. Nie jesteś bo takie osoby szanują się w ogóle i wyżej mierzą, nie planują życia z rozwodnikami i dzieciatymi i z wdowcami.

Gość gość
NÓW_ZNÓW dziś Niby na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość gość
18:38 to ja 34 z Wawy, jak lubisz spędzać wolny czas. Może umówimy się gdzieś w czasie długiego weekendu?

Gość gość
Tak szybko?

Gość gość
A dlaczego uważasz że to szybko? Chciałbym Cię poznać, porozmawiać, zjeść obiad razem.

Gość gość
Myślałam, że najpierw trochę popiszemy, poznamy się, a potem spotkamy. Mam się umówić z kimś po jednej wiadomości? Ja nie szukam przygód.

Gość gość
Pisanie via Internet kojarzy mi z nastolatkami, ja bardziej tradycyjnie. Róże, bukiet, restauracja. Nic zobowiązującego, przecież to nie oświadczyny. Od razu też napiszę że nie mam ani FB ani Instagrama. Podkreślam też że mówię o obiedzie i ewentualnie spacerze a nie kolacji :)

Gość gość
Albo to są tylko żarty, albo ktoś się podszywa pod autorkę. Jeżeli to wszystko jest prawdą i jeżeli jest pisane przez autorkę, to jesteś niesamowitą kobietą. 27 latka, która nie szuka przygód, jest dziewicą i interesuje ją poważny związek, to jest właśnie idealna kandydatka na żonę, a w przyszłości matkę. Jeżeli naprawdę istniejesz, to szczerze jestem pod wrażeniem i życzę mężczyzny, który doceni i będzie szanował przez resztę życia

Gość gość
gość dziś Dziękuję Ci. Uwierz, że istnieje i wszystko co napisałam jest prawdą.

Gość gość
gość dziś Wybacz, ale nie mogę się spotkać z mężczyzną z którym zamieniłam tylko dwa zdania w Internecie. Przepraszam, że zmarnowalam twój czas.

Gość gość
Szkoda ale rozumiem. I bez przesady, 10 minut na forum to żadna strata czasu. Powodzenia życzę.

Gość gość
Bleh, kolejna jakaś z dwoma lewymi rękoma i leniwa szuka "opiekuna", na koszt którego będzie żyć.

Gość gość
Ja bym brała na Twoim miejscu. Facet w kulturalny sposób zaprosił Cię na obiad a Ty wolisz miesiącami klikać w Internecie?

Gość gość
20:09, nie ma za co. Dzięki takim osobą odzyskuje wiarę w ludzi. Nie rozumiem tylko jednego i nie wiem czy mogę pytać, bo chyba nie wypada, ale jednak pozwole sobie zadać pytanie, najwyżej nie odpowiesz. Dlaczego szukasz miłości w takim miejscu? Możesz przecież mieć każdego mężczyznę. Możesz szukać wśród mężczyzn z najwyższej półki. Szczerze zazdroszczę Twojemu przyszłemu mężowi. Mam nadzieje, że dobrze wybierzesz i odpowiedznio się Tobą zaopiekuje

Gość gość
na cafe nie szukaj, tu sa same chamowate prawiki glupie jak but