Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Poza tym, nie jestem twoim "kochaniem" więc nie spoufalaj się zanadto.

Gość gość
gość dziś Żona z dzieckiem i swoimi rodzicami jechała na działkę za miasto, a on mówił, że musi pracować. x ale rozwieść sie nie moze bo dziecko, co? dziecko, które tak bardzo chce wychowywać, ze aż nie ma chęci i czasu spędzać z nim weekendu xxx Rozwiódł się w końcu.

Gość gość
gość dziś Ale mi ze wszystkich najbardziej pasuje ten. I co mi zrobisz? x nic ci nie zrobię, w końcu wasza sprawa juak tam sie pieprzycie. Tyle, ze dalej uważam ze po prostu jestes głupia wypierajac ze nie chodzi ci w stosunku do tego faceta o nic więcej niz seks:)

Gość gość
Weekend nachodzi, kochanki wariują :) Dziwię się kochankom, że tak im się podobają faceci, których słowami można sobie buty wtrzeć. Zwykli kłamcy, a kochanki o tym wiedzą i odpowiada im to.

Gość gość
Pojawiły się bluzgi, patologia udziela się w temacie. Zgłaszam do usunięcia.

Gość gość
Kochanko - nie brzydzisz się? Serio pytam. Mnie by przeszkadzało sypiać z kimś, kto oprócz mnie sypia z kimś jeszcze.

Gość gość
gość dziś Poza tym, nie jestem twoim "kochaniem" więc nie spoufalaj się zanadto. x nie chciałam publicznie uzywać brzydszych okresleń, ale skoro wolisz....

Gość gość
gość dziś Wiesz, może Tobie jest obojętne z kim uprawiasz seks. Pierwszy lepszy koleś spotkany na dworcu kolejowym Ci wystarczy (po warunkiem, że będzie wolny). Ja mam inne potrzeby i wymagania :-)

Gość gość
gość dziś Ale mi ze wszystkich najbardziej pasuje ten. I co mi zrobisz? x ja nic nie zrobię bo to nie mój mąż ale jego żona jak się dowie o tobie to może np wyrwać ci wszystkie kudły a mąż jej pomoże żeby ją tylko udobru/chać. dopiero będzie ci łyso.

Gość gość
gość dziś Niby weekend nadchodzi ale ciągle mamy piątek. Zdradzane żony wariują bo pora lunchu się zbliża i ich mężowie zaraz zaczną kochanki obracać w przerwie od pracy.

Gość 123kara
gość dziś Wymagania? WYMAGANIA? Ha ha ha, możesz to powtórzyć jeszcze raz??? Serio: wymagania? No to kiepsko, skoro Twoje wymagania spełnia ktoś, kto nie dotrzymuje przysięgi, kłamie, prowadzi podwójne życie, sypia na raz z dwiema kobietami :) Niskie masz wymagania.

Gość gość
gość dziś Bardzo śmieszne :-D Fantazja cię poniosła :-D

Gość akchna
gość dziś To kochanka założyła temat, nie żona :) Żony tylko odpowiadają. Męzowie w piątki biegną do domu :D A jeśli nie biegną, to i tak dziwię się kochankom, że zadawalają się zakłamanymi padalcami.

Gość gośćMama39
gość dziś To życie, nie fantazja. Nie jedno już widziałam i zwykle jak żona dowiaduje się o kochance, mąż błaga żonę o przebaczenie, a kochanka ma przechlapane.

Gość gość
gość dziś Wiesz, może Tobie jest obojętne z kim uprawiasz seks. Pierwszy lepszy koleś spotkany na dworcu kolejowym Ci wystarczy (po warunkiem, że będzie wolny). Ja mam inne potrzeby i wymagania usmiech.gif x a gdzie laleczko umknęło ci ostatnie zdanie z mojego wpisu? nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, czy co?

Gość gość
Kochanko - nie brzydzisz się? Serio pytam. Mnie by przeszkadzało sypiać z kimś, kto oprócz mnie sypia z kimś jeszcze. x A jednak sypiasz z tym swoim szmaciarzem :D

Gość gość
Jak mąż zdradza to zawsze winne są dwie osoby: żona i kochanka. Ot babska mentalność. To dlatego mężczyźni rządzą i będą rządzić światem. Baby są na to zbyt głupie (patrz, żona która wyrywa włosy kochance, zamiast urwać coś innego, ale zdrajcy).

Gość gość
gość dziś A kochanki jak grilowane prosięta -zwykłe mięcho po lunchu. Do poobracania.

Gość gość
gośćMama39 dziś gość dziś To życie, nie fantazja. Nie jedno już widziałam i zwykle jak żona dowiaduje się o kochance, mąż błaga żonę o przebaczenie, a kochanka ma przechlapane. xxx Dlatego właśnie kobiety nadal będą zdradzane, a ZDRAJCOM będzie uchodzić wszystko na sucho. Wszystkie jesteście siebie warte: i zony i kochanki.

Gość gość
gość dziś Akurat mój mąż jest wierny. A gdyby mnie zdradzał, a ja bym nie wiedziała, to jak mogłabym się brzydzić? Co innego gdybym wiedziała i akceptowała. O niczym nie wiem, więc czego mam się brzydzić? Ty natomiast wiesz, że nie jesteś jedyną w łóżku, więc pytam po raz kolejny: NIE BRZYDZISZ SIĘ?

Gość gość
Kochanko - nie brzydzisz się? Serio pytam. Mnie by przeszkadzało sypiać z kimś, kto oprócz mnie sypia z kimś jeszcze. x A jednak sypiasz z tym swoim szmaciarzem smiech.gif x Ależ oczywiście szmato, przecież to jest mój mąż.

Gość gość
gość dziś W weekendy za to tymi prosiętami stają się żony :-D Dobra. Idę już. Znudziły mi się już te przepychanki słowne. Miłego weekendu.

Gość gość
"Akurat mój mąż jest wierny." xxx :-D :-D OCZYWIŚCIE :-D :-D

Gość gość
gość dziś Nie zupełnie. Żona też coś kiedyś ślubowała i trudno jej zarzucić, że nie chce łamać przysięgi, tylko dlatego, że jej mąż złamał. Znam jeden przypadek, gdy zdrada (romans z kochanką), po wielkiej burzy z piorunami i wyrzucaniu z domu, koniec końcóww przyczyniła się do umocnienia małżeństwa. Ale to długa historia.

Gość gość
Wytlumaczcie mi to drogie panie dlaczego same utwierdzacie się w przekonaniu że facet który lubi seks i co jakiś czas zmienia kobiety to macho a kobieta która też lubi się bzykać jest k***a? By być k***a trzeba brać za to kasę!poza tym znam wiele zwqzkow gdzie dopiero z tego a druga drugim tworzy się prawdziwy związek!bo jak się wpada z dzieckiem w wieku 18lat to sory-rzadko coś z tego wynika dobrego...

Gość gość
gość dziś Niewiele wiesz o życiu rodzinnym. Życie z żoną to nie jest sam seks, jest mnóstwo innych wątków, spraw itd. To nie jest to samo co z kochanką, tylko w inne dni :) Ale co ty tam wiesz prosiaku...

Gość gość
gość dziś Nie no, jasne 100% zdradza :) Lecz się hahaha

Gość gość48
Żona to taki stary, paskudny kapeć - choć zużyty, to nadal wygodny. Ale to nie wystarczy, potrzeba też emocji, czegoś nowego, świeżego

Gość gość
Żona to taki stary, paskudny kapeć - choć zużyty, to nadal wygodny. Ale to nie wystarczy, potrzeba też emocji, czegoś nowego, świeżego xx Dlatego od lat jest najstarszy zawód świata - prostytutka, której trzeba zapłacić za usługę, ale po co skoro są też i takie głupie, które chętnie zeszmacą się za darmo :D

Gość gość48
13:24 Co kto lubi.