Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci 35 letni jeszcze wybrzydzaja?

Polecane posty

Gość Kiss
6 minut temu, Gość Bathory napisał:

Może i powinna, ale NIE MUSI. W przeciwieństwie do was 🙂 Gdy u mężczyzn zaczyna rosnąć ryzyko, u kobiet również rośnie ryzyko. Ryzyko absolutnego braku potomstwa.

U obu płci jest ryzyko poczynać dziecko po 35 roku życia. A co do absolutnego braku potomstwa, to biorąc pod uwagę, że obecnie ilość plemników u faceta uważanego z zdrowego jest taka, jak 40 lat temu u mężczyzny leczonego z powodu bezpłodności, to akurat o ryzyku absolutnego braku potomstwa powinniście myśleć jakieś 15 lat wcześniej niż kobiety :) bo kobiety nie stają się mniej płodne, niż poprzedniczki, gdyż nie przeszkadza im zwiększona ilość hormonów żeńskich w wodzie i glebie. 😹

Gość Onaaa
9 minut temu, Gość Bathory napisał:

Ile lat ma stary ojciec 50? 60?

Ile stara matka 35? 40? Po 40? No zdarza się ale to są są cuda a ryzyko chorób dziecka rośnie OGROMNIE. Zresztą rośnie już po 30 choć nieznacznie.

Jakie to porównanie co?!🙂

Może i powinna, ale NIE MUSI. W przeciwieństwie do was 🙂 Gdy u mężczyzn zaczyna rosnąć ryzyko, u kobiet również rośnie ryzyko. Ryzyko absolutnego braku potomstwa.

Nikomu NIE MUSI nic sie zapalac. Bbo nikt NIE MUSI być szczęśliwy czy mieć rodzinę. To jest wybór. 

Z doświadczenia wiem, ze to panowie bardziej desperacko wiążą sie później z rowiesniczkami przed 40, juz nie patrzą czy ładna czy nie. Po tym jak zobaczą,. Ze dla mlodych sa juz starzy. Stary ojciec to ten, który spladza dziecko po 40. Nie oszukujmy się, malo który 50cio latek ma formę, żeby biegać z kilkuletnie dzieckiem po boisku. Prawda jest taka, zr kto ma jako taki wygląd i hajs to mlodsza wyrwie na pieniądze. Reszta zadowala się rowiesniczkami albo kończy żywot pod monopolowym. I tyle macie ze swojego szczekania 😂 

Gość hehe

Co wy tak z tym brakiem szansy na potomstwo, nie znam żadnej koleżanki, która rodziła przed 35-tką, wszystkie późno, bo najpierw ich do pracy najlepiej płatnej zaganiano, a teraz do rodzenia dzieci się zagania. Na szczęście dzieciaki zdrowe. Ale dobija mnie, że wszyscy robią, co im się każe albo co wymaga społeczeństwo... nie macie pomysłu na siebie?

Gość Bathory
22 minuty temu, Gość Kiss napisał:

powinniście myśleć jakieś 15 lat wcześniej niż kobiety 🙂 bo kobiety nie stają się mniej płodne, niż poprzedniczki, gdyż nie przeszkadza im zwiększona ilość hormonów żeńskich w wodzie i glebie. 😹

Strasznie naciągane...

20 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Nikomu NIE MUSI nic sie zapalac

Łapiesz mnie za słówka. Oczywiście, że są osoby, które tego nie potrzebują. Całe szczęście w znacznej mniejszości. 

23 minuty temu, Gość Onaaa napisał:

juz nie patrzą czy ładna czy nie

Ja piszę o świadomych swojej wartości 35cio 40sto latkach a nie o zdesperowanych ...usiach, których muszę przyznać z bólem jest dużo więcej 😞

Gość Kiss
5 minut temu, Gość Bathory napisał:

Strasznie naciągane...

Sprawdź sobie wyniki badań. Macie o wiele mniejsze szanse na potomstwo i nie warto czekać w nieskończoność.

Gość gość

No to ja jestem nienormalna, bo mi w wieku 35 lat alarm nie napierdziela.. dość dziwne myślenie.

Gość Kiss

Obecnie w Polsce jest:

- 4 130 618 mln panien

-  5 289 434 mln kawalerow

czyli 20% z Was panowie nie ma już teraz szans znaleźć sobie kobiety, wliczając w pulę wolnych i dostępnych emerytki, a będziecie tak dalej wybrzydzać, a szanse tez spadną do 0.

Strasznie mnie to śmieszy :) to tak jakby bezrobotny bez znajomości i z podstawowym doświadczeniem twierdził, że posady zastępcy kierownika nie weźmie, bo niske zarobki, podczas gdy ma szanse co najwyżej na prace w MacDonaldzie 😹

Gość gość

Faceci to chyba mężatkami zawsze bardziej zainteresowani, wtedy statystyki nie mają sensu.

Gość Gosc

Stare panny wliczyli

Gość Taka
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Stare panny wliczyli

Starych kawalerow, czyli ich męskie odpowiedniki również 😉

Gość Nauka
15 minut temu, Gość Kiss napisał:

Obecnie w Polsce jest:

- 4 130 618 mln panien

-  5 289 434 mln kawalerow

czyli 20% z Was panowie nie ma już teraz szans znaleźć sobie kobiety, wliczając w pulę wolnych i dostępnych emerytki, a będziecie tak dalej wybrzydzać, a szanse tez spadną do 0.

Strasznie mnie to śmieszy 🙂 to tak jakby bezrobotny bez znajomości i z podstawowym doświadczeniem twierdził, że posady zastępcy kierownika nie weźmie, bo niske zarobki, podczas gdy ma szanse co najwyżej na prace w MacDonaldzie 😹

Coś za dużo za często rzucasz tymi statystykami co ty pracujesz w centrum statystyk ogólnie nie wierzę twoim historią bo sama ilości plemników nie liczyłaś więc z tego co widzę faceci nie mają W moim otoczeniu problemów z płodnością tylko dużo dużo częściej kobiety po trzydziestce więc coś kłamiesz koleżanko poza tym skąd wiesz Ilu jest Kawalerów i ile Panien w Polsce fakt kobiet jest mniej

Gość Gość
6 minut temu, Gość Nauka napisał:

W moim otoczeniu problemów z płodnością tylko dużo dużo częściej kobiety po trzydziestce

No to już kwestia zdrowia i zdrowego trybu życia tychże osób - dbające o siebie (może nawet przesadnie, bez używek, zdrowie żarcie, sport itp.) panie po 30-tce nie mają raczej tego problemu.

Gość Gość

A info dość wiarygodne - od kilku ginekologów w rodzinie :)

Gość lll

A statystyki tworzy się tylko na zdrowych okazach? Bo całkiem zdrowa kobieta bez problemu może urodzić po 40-tce bez wspomagaczy, to żaden żart.

Gość Nauka
9 minut temu, Gość Gość napisał:

No to już kwestia zdrowia i zdrowego trybu życia tychże osób - dbające o siebie (może nawet przesadnie, bez używek, zdrowie żarcie, sport itp.) panie po 30-tce nie mają raczej tego problemu.

Zgadzam się absolutnie tak jest to kwestia trybu życia używek genów też ale ten temat jest stronniczy i piętnuje mężczyzn

Gość Kiss
24 minuty temu, Gość Nauka napisał:

Coś za dużo za często rzucasz tymi statystykami co ty pracujesz w centrum statystyk ogólnie nie wierzę twoim historią bo sama ilości plemników nie liczyłaś więc z tego co widzę faceci nie mają W moim otoczeniu problemów z płodnością tylko dużo dużo częściej kobiety po trzydziestce więc coś kłamiesz koleżanko poza tym skąd wiesz Ilu jest Kawalerów i ile Panien w Polsce fakt kobiet jest mniej

Nie, mam Google. A Tobie zdechło?

Gość Nauka
11 minut temu, Gość Kiss napisał:

Nie, mam Google. A Tobie zdechło?

To może wyjdź z domu i wyłącz to Google i zobaczysz jak wygląda życie a nie naciągasz rzeczywistość na niekorzyść mężczyzn

Gość dfd

hahaha baby się denerwują bo wiedzą że z wiekiem tracą a facet nie hahaha

2 godziny temu, Gość Kiss napisał:

W porównaniu z 35-letnim mężczyzną jestem młodziutka. Do tego jestem ładna, mam pieniążki i niebawem zakładam rodzinę 🙂

ale ja też mam wszystkie te rzeczy poza rodziną któej nie chcę ( więcej kasy dla mnie hehehe) 😄

A 26 lat u baby to już emerytura - za cztery lata dostaniesz cellulitu a po ciąży dodatkowo piersi flaczeją

Gość Kobieta
17 minut temu, Gość Nauka napisał:

To może wyjdź z domu i wyłącz to Google i zobaczysz jak wygląda życie a nie naciągasz rzeczywistość na niekorzyść mężczyzn

Wychodzę i widzę starych kawalerow, zniszczonych pod monopolowym. Bo idealu szukali 😂 widzę młodych fajnych chłopaków z mlodymi fajnymi dziewczynami. Widzę normalnych zaradnych 40latkow podrywaja cuchnacych 30. Widzę zamożnych z rówieśnikami i nowobogackich z młodą, naburmuszona duupa u boku. Oraz widze tych naszych polskich przasnych januszy, z przeciętnym, sklaniajacym sie ku brzydkiemu wygladem, marna pensja oscylująca między 2 a 4 tysiące zl, z wadliwym charakterem, ujadajacych ze im sie miss universe należy 😂 😂 😂 i to oni kończą z rowiesnicami bądź pod monopolem.

Gość dfd

przykład z zycia - facet z mojej okolicy został ojcem wiek 50 lat,baba już po 30tce boi się że urodzi mongoła ( co na ogół sie dość często zdarza im starsze jajniki tym gorzej) stąd to parcie patolek na bachory po 20tce bo dla baby posiadanie dziecka to jak u faceta najdłuższy k....as 😄 żal mi was kobiet musicie spełniać tą presję społeczna na posiadanie potomstwa bo te któe z was nie mają dzieci są uważane za gorsze ( byłem świadkiem jak dziewczyna wyśmiewała drugą za to że ta druga nie ma dzieci).

Kariera? Ok tylko że po 40tce kobieta dostrzega że jest właśnie kobietą i została powołana d bycia matką instynkt macierzyński itp a facet chce non stop zaliczać bo taka jest natura (samiec rozsiewa plemniki wszędzie). A zresztą kobiety i tak pracują gorzej więc raczej powinny siedzieć w domu. no ale... są babochłopy co wolą nosić spodnie tyle że nikt takich nie chce.Facet potrzebuje kobiety w domu a nie w robocie bo do roboty sam idzie i sam pieniadze zarobi.

Gość Gość
Dnia 29.07.2019 o 10:47, Gość Kobieta napisał:

Nie każdy nabywa zaradnosc i mądrość. Niestety. Niektórzy maja 50 lat i dalej kiepskie stanowiska za niskie wynagrodzenie. Bez ambicji, perspektyw itp. Tylko wymagania z kosmosu. Tak, zwiazalabym sie z grubaskiem, moze nie niskim. Sama chodze na siłownię to bym go zachecila, żeby chodzil ze mna. To po 1. Po 2 dziewczyny 10 lat młodsze nie sa zadna konkurencja, bo one na podstarzalego faceta 30+ nie spojrza. No chyba, ze jest bardzo bogaty. 

Jest mnóstwo dziewczyn w wieku 26-28 lat, które wiążą się z facetami o 6-10 lat starszymi. Za to facetów w wieku 26-28 lat, którzy chcieliby się związać z kobietami o 6-10 lat starszymi, jest jeden na milion. I to tylko desperaci. 

Gość Kobieta
7 minut temu, Gość dfd napisał:

hahaha baby się denerwują bo wiedzą że z wiekiem tracą a facet nie hahaha

ale ja też mam wszystkie te rzeczy poza rodziną któej nie chcę ( więcej kasy dla mnie hehehe) 😄

A 26 lat u baby to już emerytura - za cztery lata dostaniesz cellulitu a po ciąży dodatkowo piersi flaczeją

Tępy jesteś czy miekka faja cie tatuś robil? Starośc jest brzydka niezaleznie od plci. Jedyna różnica, ze facet moze uratować sie pieniedzmi. Duza iloscia pieniędzy. Ty nie masz i mieć nie będziesz. Tak samo jak kobiety, bo brak ci szacunku do kobiet. Cellulit maja juz nastolatki, bo zależy to od gospodarki hormonalnej. Jesteś jakims odpadem i tyle. Normalny facet w ten sposób się nie wypowiada i tak przedmiotowo kobiet nie traktuje. Prawda jest taka, że nie masz wyglądu, więc zadna cie nie chce. Do tego brak ci sprytu i jaj, bo pieniędzy nie potrafisz zarobić. Naprawdę myślisz, ze nas interesuje opinia takiego nikogo? 

Gość gość
Dnia 29.07.2019 o 12:09, Gość Kiss napisał:

Nie zauważyłam, żeby męzczyźni po 30 i 40 wygladali lepiej od rówieśniczek, moim zdaniem wyglądają dużo gorzej i, przynajmniej w Polsce, czas zdecydowanie nie obchodzi się z nimi łaskawie, o czym świadczy łysina czy piwny bebzol. Natomiast większość ma przerost ego i z nie znanych mi przyczyn przekonanie o własnej slicznosci.

Na przyklad mój wlasny kolega, którego zreszta naprawde lubie, spotyka sie teraz z rozwodka z dzieckiem, o slicznej i zgrabnej figurze i narzeka, ze ta ma rozstepa, a o sobie mowi, ze jest przystojny, co potwierdzaja kobiety. Fakt, jest wysoki i zadbany, ale tez siwy w wieku lat 34 i gruby.

W sobote w autobusie podrywal mnie gosc z osiedla, ktory mnie zawsze podrywa, ocenialam go na 37-40 lat. W koncu dowiedzialam sie, ile ma, 39. Ale twierdzil, ze dziewczyny daja mu 25...

Znowu ta ...ka Kiss i jej "spostrzeżenia"....

Gość klio
5 minut temu, Gość Kobieta napisał:

marna pensja oscylująca między 2 a 4 tysiące zl,

4 tys to mało? LOL oho kolejna nowobogacka - a sama pewnie tyra na kasie w biedrze za 1500 ( i błagam oszczędżcie historii jacy to wy bogaci i ustawieni jesteście bo tutaj co 2gi to prezes tyle że takie osoby nie marnuja czasu na to forum przegrywów i frustratów -obu płci rzecz jasna)

Gość gość
23 godziny temu, Gość Kolejny szowinista napisał:

Nie ma to jak pluć jadem na kobiety a wybielać facetow. Ale to ze mnostwo facetow okolo twojego wieku szuka tylko romansu i szybkiego seksu to juz nie wspomnisz? 

Po drugie... to czy czlowiek wyglada na mlodszego to nie kw estia płci a genòw i trybu zycia oraz poczucia szxzescia w glowie  (negatywne mysli postarzaja bardziej niz alkohol ). Ja mam 31lat a ciagle mnie pytaja Co studiuję. Jak powiedzialam kilku osobom, że mam 27 lat(zapytano mnie  o wiek i chciałam sprawdzic reakcje) to kazda odpowiadała "serio?  Myslalam, że mniej ". Także skończcie juz z tym "kobiety starzeja sie szybciej ". To zalezy od czlowieka a nie płci.

I od sie bie dodam: ciezko znalezc 30parolatka ktòry nie ma duzego przebiegu a że sama sie szanuję to nie chce miec faceta z bogata przeszłoscią seksualną.

Kolejna aseksualna kłoda.

Gość basior
2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Tępy jesteś czy miekka faja cie tatuś robil? Starośc jest brzydka niezaleznie od plci. Jedyna różnica, ze facet moze uratować sie pieniedzmi. Duza iloscia pieniędzy. Ty nie masz i mieć nie będziesz. Tak samo jak kobiety, bo brak ci szacunku do kobiet. Cellulit maja juz nastolatki, bo zależy to od gospodarki hormonalnej. Jesteś jakims odpadem i tyle. Normalny facet w ten sposób się nie wypowiada i tak przedmiotowo kobiet nie traktuje. Prawda jest taka, że nie masz wyglądu, więc zadna cie nie chce. Do tego brak ci sprytu i jaj, bo pieniędzy nie potrafisz zarobić. Naprawdę myślisz, ze nas interesuje opinia takiego nikogo? 

ojoj czuły punkt - tak cie boli że nie jesteś idealna...straszne. Chcesz chusteczkę?

Gość xyz
23 godziny temu, Gość Onaona napisał:

Cellulit i rozstępy akurat zależą od gospodarki hormonalnej organizmu, czyli genetyka. Sporo nastolatek juz ma. Umniejszanie kobiecie przez jakies kreski na skórze świadczy o niedojrzalosci i jest po prostu żałosne. Akurat nie to definiuje wartość kobiety, chyba ze dla ciebie wartością nadrzędna jest idealne ciało do seksu. Mam nadzieję, ze w takim wypadku wyglądasz jak David beckham 15 lat do tylu.

Mężczyźni w wieku 40 lat maja juz obwisle buzie, głębokie bruzdy i łysienie. Nie spotkałam ani 1 Polaka w tym wieku, który wyglądałby na 30 lat. Przestań sie oszukiwać. 

Ja mam 30 a ktoś mi powiedział, ze wyglądam na 24. I to młody facet 22 lata. Drugi mający 35 lat myslal ze mam 25-26. Mam. Chodzić i pieprzyc ze wyglądam na 24 latke? 

Ech te kafeteryjne bajkopisarki.

Gość basior
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie ma to jak pluć jadem na kobiety a wybielać facetow. Ale to ze mnostwo facetow okolo twojego wieku szuka tylko romansu i szybkiego seksu to juz nie wspomnisz? 

Po drugie... to czy czlowiek wyglada na mlodszego to nie kw estia płci a genòw i trybu zycia oraz poczucia szxzescia w glowie  (negatywne mysli postarzaja bardziej niz alkohol ). Ja mam 31lat a ciagle mnie pytaja Co studiuję. Jak powiedzialam kilku osobom, że mam 27 lat(zapytano mnie  o wiek i chciałam sprawdzic reakcje) to kazda odpowiadała "serio?  Myslalam, że mniej ". Także skończcie juz z tym "kobiety starzeja sie szybciej ". To zalezy od czlowieka a nie płci.

I od sie bie dodam: ciezko znalezc 30parolatka ktòry nie ma duzego przebiegu a że sama sie szanuję to nie chce miec faceta z bogata przeszłoscią seksualną.

nikt nikogo nie opluwa jadem - kobiety starzeją się szybciej,często na własne zyczenie.To prawda. Nieprzyjmowanie tego do wiadomości jest dziecinne iśmieszne. Nie da się całe życie być piekną i naj - tak juz jest.

Gość Gość
14 godzin temu, Gość Jjj napisał:

Jakby nie było popytu,  nie byłoby podaży.  To jest po prostu "nòż obosieczny". Mamy i kobiety i mężczyzn lubiących seksualne przygody. 

Fajnie, że są tacy mężczyźni,  co nie wkładają ptaka w kazdą dostępną dziurę.  Przywracają mi wiarę w to,  że nie każdy mężczyzna to prymityw myślący rozporkiem.

Każdy myśli rozporkiem. Nikt nie zrezygnowałby z fajnej przygody, gdyby kobieta była bardzo seksowna i atrakcyjna. Zrezygnować można z takiej przygody tylko wtedy, gdy kobieta jest po prostu brzydka albo przeciętna (brzydka, gruba, bez biustu). Żyjesz w mirażu jak dziecko z gimnazjum. Masz też wyraźne kłopoty z ludzką seksualnością. A seks jest naprawdę super. 

Gość gość
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dużo wcześniej? Raczej do 30 ale dla fanów młodości już 21 latka nie jest wystarczająco młoda, ale co nas obchodzi zdanie pajaców xD? Do tego starych i oblesnych którzy nic nie zaoferuja dziewczynie? 

nie za dużo frustracji na raz lala?