Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ faceta bierze grubą kobietę za żonę?

Polecane posty

Gość gość

Z waszych obserwacji, jak to jest? Piszcie.

Gość gość
Np. moj kolega, ktory sam jest przy kosci i lubi dobrze zjesc.

Gość gość
Zdesperowany albo fetyszysta.

Gość gość
ale jaka ma gwarancje" ze sie przy niej dopcha do talerza?" :D

Gość gość
gość dziś ale jaka ma gwarancje" ze sie przy niej dopcha do talerza?" smiech.gif xxxxxxxxxxxxxxx Hahhahaaaahhahaaa

Gość gość
Ja lubię kobitki przy kości więc nie byłoby problemu się hajtnąć z taką . Chcę pieścić ciałko a nie kości .

Gość gość
Zakompleksiony, który uważa, ze na nic lepszego go nie stać.

Gość gość
20:05 nie masz problemu trafić w wiadome miejsce?

Gość gość
Taki, któremu się takie kobiety podobają. Poza tym nie ma reguł. Może to być urzędnik, pracownik produkcji, architekt z własną działalnością. Może być cichy i nieśmiały, a może być to typem gwiazdy. Może być biedny, a może być bogaty i inteligentny lub mniej. Nie ma zasad poza tą pierwszą.

Gość gość
No, ona akurat malo je :) jets gruba, bo ma problemy z hormonami, ale z charakteru super. Wiec raczej sie dopcha...

Gość gość
taki któremu mamusia umarła i potrzebuje teraz kobiety, która smażyła by mu naleśniczki z twarożkiem i śmietanką.

Gość gość
Ja mam kobietę przy kości, zawsze miałem szczupłe i długonogie, potem taką żonę, niestety steertypy są prawdziwe, piękne lalunie nie używają mózgu bo i tak każdy patrzy na wygląd, po kilku latach małżeństwa nie masz do kogo się odezwać bo obok siedzi pustak. Teraz wybrałem kobietę zwracając uwagę na inne cechy niż wygląd. Zaraz lalunię się oburzą że są inteligentne, wyjątki się zdarzają 1/100.

Gość gość
ciapciusiowaty nieudacznik

Gość gość
Gruba taka jak pani Gwit bierze fetyszysta, taka gruba jak pani Liszowska mysle ze nie jeden by chetnie wziol

Gość gość
Szczuply romantyk z dlugimi wlosami i broda. Zauwazylam ze grubym mezczyzna nie podobaja sie grube kobiety. Dlaczego?

Gość gość
jestem chudy i zawsze z takimi byłem grubszymi .

Gość gość
20:08 jestem tym wyjatkiem

Gość gość
Określmy co to znaczy gruba kobieta. Bo jedni myślą że 70 kg to już gruba a dla innych gruba od 120

Gość gość
Ja mam 92kg i jestem gruba :( ale nie monstrualna

Gość gość
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "gruba". A jeszcze mniej rozumiem cierpki sarkazm. Jakiś fajny facet Cię rzucił dla grubszej?

Gość gość
z tego co piszesz to ty jestes pustak! Bo kazda szczupla dziewczyna to lalunia :D. Ja mam figure ktorej pozazdroscilaby mi niejedna, ale nie maluje sie, nie stroje, zawsze w bojowkach i przyduzej koszulce, bo okropnie irytuje mnie ocenianie po wygladzie. Nie tusza jest wyznacznikiem atrakcyjnosci, stylu i gustu, bo nawet panna z ciut wiekszymi gabarytami, jak ubierze sie stosownie do wagi, wyglada atrakcyjnie! No chyba ze 80 kg i 165 wepcha sie w leginsy i wyglada jak szynka na swieta!

Gość gość
puszyste fajnie ujeżdżają mmm

Gość gość
Akurat ja miałem same lalunie. A że lubię kobiety wyraziste a nie szare myszki to wolę już te grubsze i sexowne. Chuda sexi lalunia przez lata zatraca nawyk używania mózgu woli używać dekoltu. Na temat chudych/ grubych szarych i nieciekawych ubranych w worki pokutne się nie wypowiadam

Gość gość
Otyłe cielsko = inteligencja i głęboki umysł ? O kurcze aleś wymyślił debilną teorię. Ja mam takiego męża grubego i ja mam jego nadwagi serdecznie dość, nie widzę aby rozumem sie specjalnie różnił od innych waszego gatunku. Zamierzam sie rozwieść A to czy twoja kobieta nie jest pustak ? Co dokładnie masz człowieku na myśli przez słowo "pustak" ? Spróbuj sie roztyć a wtedy sie przekonasz naprawdę czy twoja wybranka nadal nie będzie pusta. Z doświadczenia wiem, że otyłe osoby potrafią sie nieświadomie zdradzić po latach ze straszną obłudą wymagając bezwzględnej tolerancji dla siebie a potem sie okazuje, że dla innych nie potrafią sie wykazać tym samym. Zraziłeś sie do kobiet więc wybrałeś coś na zasadzie przeciwieństwa, ale po latach jeszcze sie okaze sie, że wdepnąłeś w jeszcze większe g****o. Głupek z ciebie taki sam jakim byłam ja przed laty. Straconych lat młodości jednak już nie odzyskasz.

Gość sówka1313
Co za durne pytanie. I co to znaczy ''gruba''.?

Gość gość
20:24 a wiec gruba lalunia :D bo takie tez sa i mowisz ze trafil Ci sie egzemplaz uzywajacy mozg? Fantastycznie, bo z twoich opowiesci wynika ze myslisz swoim malym przyjacielem. Wiec i poziom wybranki pewno podobny. Szczescia wam zycze.

Gość gość
Dlaczego na tym forum facet= piękny , wysoki , uniesionymi mezczyna bez grama tłuszczu ? Popatrzcie na ulice jak wyglądają polscy faceci . Brzuchy jakby sami byli w ciąży . To jakie niby maja mieć kobiety ?

Gość gość
sówka1313 dziś Co za durne pytanie. I co to znaczy ''gruba''.? ooooooooo No gruba, to gruba. Czego nie rozumiesz? Powiedz ile ważysz, to powiem czy czy jesteś gruba.

Gość gość
64 na 168 , az jestem ciekawa :D

Gość gość
Raczej pulpet, ale nie gruba.