Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boisz się ze mąż zostawi Cię dla młodszej?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No to ile masz rodzeństwa ? z iloma kobietami spał twój ojciec ? Z ile kobietami spal twoj maz/ partner?

Gość gość
gość dziś He he. Ale byście się zdziwiły jakbyście posłuchały i poobserwowały tych waszych porządnych facetów jak są sami na mieście. Każdy mój znajomy zaobrączkowany czy w związku z kobietą już nie młodą ogląda się z cieknącą ślinką na młode dziewczyny i flirtuje. Jedyna kwestia otwarta to, żeby taka młoda kelnerka w pubie czy laska w klubie im coś zaproponowała to chłopaki już się nawet nie zastanawiają. A najśmieszniejsze jest, że też ich partnerki uważają ich za takich porządnych usmiech.gif I jeszcze jedno. Oni na 99% nie oglądają się za starszymi. Jak ich kobiety dobiły 30 to wręcz mają wstręt do starszych. xx Dobre zarty :D Niezłych masz znajomych.. Jak chcesz zyc w takim strachu i przeświadczeniu to jest twój problem..

Gość gość
gość dziś A ty ile razy w życiu się bzykałaś? Dałaś się zapłodnić?

Gość gość
Czego sie spodziewasz po kims kto zaczyna zdanie o "he he"?

Gość gość
Czyzby prawiczek z obsesja na punkcie TYCH SPRAW/bzykania?

Gość gość
Ale wy macie świadomość, że około 50% polskich mężczyzn zdradziło albo zdradza?

Gość gość
No to kij w mrowisko został włożony. A teraz zaprzeczajcie, że nie jesteście jedynie samicami a wasi faceci myślą mózgami.

Gość gość
Czyli nie kazdy...ba...tylko co drugi

Gość gość
Wiedzialas. Prawiczek. Jacy oni sa latwi do rozpoznania :D

Gość gość
gość dziś Nikt tu nie pisał, że każdy. Powtarzam: większość by chciało ale z różnych powodów nie może.

Gość gość
11:54 - słuchaj prostaczko. Nie życzę sobie takich insynuacji. To, że ty jesteś świnia i masz zachowania rodem z chlewu nie sprawia, że wszyscy ludzie tacy sa, zrozumiałaś wiocho ? :O

Gość gość
U mnie w rodzinie to akurat moja siostra zdradzała męża. Trzy lata miała kochanka bo z mężem nie miała orgazmów. Potem kochanek ją zostawił. Mąż chyba o tym nie wie do tej pory.

Gość gość
Większość z was może spać spokojnie, bo nikt tych waszych Januszów by nie chciał. Brzuchaci, z kredytem i przychówkiem - to jednak mało atrakcyjne dla młodych dziewczyn.

Gość gość
gość dziś Prawda zabolała?

Gość gość
Przeciez to nie sa wpisy kobiety tyloo jakiegos wymoczka. Nic dziwnego, ze nigdy seksu nie uprawia i nawet boi sie napisac to slowo...jak dla niego nie ma roznicy miedzy seksem i zapladanieniem krowy.

Gość gość
gość wczoraj Pierwszy eks byl duzo starszy ode mnie i zostawil mnie dla rowiesniczki. Drugi ex tez byl duzo starszy i zostawil mnie dla mlodszej. Obecny jest 10 lat mlodszy a ja korzystam, moze mnie zostawi, ale wspomnienia sa bezcenne x jaka k***a puszczalska. dno

Gość gość
12:01 - prawda że jesteś prostaczka i świnia w ogóle mnie nie zabolała :D

Gość gość
gość dziś Jasne. Bo ty się nie bzykasz a mamusia z tatusiem w kapuście cię znaleźli.

Gość gość
A niech idzie. Puszczę go w skarpetach i powodzenia z nowa niunia :D Niech sie dorabiaja od zera :D Już widzę las chetnych doopodajek. Nie ze mna te numery. Odejść to ja sobie mogę do młodszego byczka :D

Gość gość
12:12 - przestań bredzić i zmień płytę

Gość gość
gość dziś Czyli jednak znalazłaś się na tym świecie w podobny sposób w jaki znajdują się na nim małe cielaczki czy warchlaczki? No widzisz.

Gość gość
Ja uprawiam seks. Nie "te sprawy" i nie bzykam. Nie po to zeby miec dzieci i nie na srodku pola z przypadkowym samcem bo akurat mam dni plodne

Gość gość
12:15 - pewnie tak samo wyszła z dróg rodnych jak wychodza wszystkie ssaki. Poza tym, że w szpitalu i pod opieka lekarzy, a nie chłopa w zagrodzie i weterynarza. Ale jak ty idiotko nie widzisz różnicy między ZACHOWANIAMI SEKSUALNYMI bydła i ludzi, to serio nie chce wiedzieć w jakiej rodzinie ty sie wychowałaś :O Weź skończ, bo sie kompromitujesz coraz bardziej :O

Gość gość
dziś To są różnice dotyczące jedynie szczegółów. Ogólna zasada działania jest taka sama. Seks, bzykanie, kopulacja - to tylko kwestia nazewnictwa. Jak każda inna samica ssaka masz macicę i komórki jajowe, a twój samiec zapładnia cię nasieniem podczas kopulacji. Ty rodzisz w szpitalu. Krowa rodzi w oborze. Jednak i ta krowa mogłaby rodzić w szpitalu pod okiem troskliwego weterynarza.

Gość gość
Ta bo na waszych 40 letnich zaniedbanych facetów czeka tabun cycatych młodych szczupłych lasek. A w tych bajkach były smoki ? Oczywiście tacy faceci mogą mieć taką młodą do seksu ALE jak są przystojni albo bogaci albo mają władzę. A nie jest na pewno im typowy Janusz.

Gość gość
dziś Aha, i jakbyś nie miała wyjścia to urodziłabyś również w polu, na dworcu kolejowym, w taksówce czy nawet w oborze. Gdzie tam byś akurat była.

Gość gość
Nie chce męża. Do tego stopnia boję się slubu że śni mi się aranzowane przez rodzinę małżeństwo przed którym s*******am samochodem :D janusze marzo o młodych laskach a sami ani mordy ani kasy.

Gość gość
dziś Wiele Grażyn też by tych swoich Januszów chętnie na lepszy model wymieniło, ale cóż. Też ich nikt nie chce.

Gość gość
Zawsze można zostawić Janusza. Lepsza samotność niż życie z jełopem.

Gość gość
tłuku patentowany !!! Chodzi o to w jakich okolicznościach - również psychicznych - do tego zapłodnienia dochodzi !! Czy ojciec ciebie zrobił ze stara na trwaniku w środku miasta, że nie łapiesz różnicy patologio ??!!!