Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kora1987

Schudnę w 2018 cz 3

Polecane posty

Gość gośćKasiaa
Ja dzisiaj byłam na spotkaniu i zjadłam naleśnika z sosem i lemoniadę arbuzową…plus pasztet z żurawina na śniadanie i kurczaczka z ryżem na obiad, więcej już dzisiaj nie jem. Chyba się zmieściłam w 1500?

Gość gość
Cześć dziewczyny czytam tak Wasz wątek i jakbym siebie słyszała,całe życie niby na diecie a waga do góry.....postanowiłam coś radykalnie zmienić,jestem bardzo gruba,od 9dni przyjmuję pewien preparat,wczoraj się ważyłam,czyli po 7 dniach stosowania i jest -4,8kg,waga wyjściowa 97,7kg wczoraj 92,9kg oczywiście dietę teź wprowadziłam II faza dukana,ale tak mocno się jej nie trzymam+sok z buraków+sok pomidorowy+zielona herbata,odchudzająca i woda.....i tyle,wkońcu kilogramy lecą jak szalone:-)pozdrawiam

Gość Reania
Kasia ja jestem za tym żeby manewrowac kaloryką. Jednego dnia zjeść więcej, drugiego mniej. Wtedy organizm się nie przyzwyczai i nie będzie magazynowal i metabolizm nie spowolni :)

Gość Reania
Gościu to nie tłuszcz a woda toksyny i przeczyszczone jelita. Ale jak najbardziej dobry początek :) w żadne specyfiki na cudowne chudnie ur nie wierzę. Nic się nie zmieni jeśli nie zmieni się nawyków i nie wlozy się wysiłku w pracę nad sobą.

Gość Reania
I przy dużej nadwadze przy małej zmianie w jedzeniu kgbeda lecieć. Potem jest coraz trudniej.

Gość Gruba Monia
Kasiek_1996 U mnie było to samo co u Ciebie,wręcz popadałam w deprechę,co schudnę to zaraz wraca,od 9dni dni biorę taki preparat,waga wyjściowa 97,7kg wczoraj się ważyłam po 7dniach stosowania 92,9kg czyli 4,8kg mniej w 7 dni!!!!oczywiście całkowicie zmieniłam dietę,ale do słodyczy kompletnie nie ciągnie,czuję się wspaniale:-)codziennie wychodzi mi tylko około 800kcal,i nie czuję sie głodna.pozdrawiam

Gość Gruba Monia
Przepraszam myślalam że mój post sie nie zapisał

Gość Gruba Monia
Reania tak masz rację to woda i złogi i totalna motywacja do działania,totalnie zmieniłam nawyki żywieniowe wcześniej miałam ochotę dosłownie na wszystko,od 9dni dni biorę quatraxil i muszę wciskać w siebie jedzenie,jak najbardziej wszystko zdrowe:-)

Gość Reania
Monia zdecydowanie za mało kalorii. Zrobisz sobie tylko krzywdę albo za tydzień rzucusz się na jedzenie. Organizm rozpozna glodiwke i zacznie robić sobie zapasy. Ok rozumiem że chcesz szybko schudnąć. Ale po pewnym czasie zwiększ kalorie z powodów wyżej opisanych. Organizm teraz czerpie energię z zapasów. Za chwilę się kapbie że coś nie tak. Ty zaczniesz się źle czuć. Nie będziesz miała siły. Długo tak nie będziesz w stanie funkcjonować. I żeby nie było nie hejtuje :) jesteśmy dorosłe i każda robi ze swoim ciałem co chce. Za radę mam nadzieję że nikt się nie obrazi :) X Zaraz zabieram się za kolacje omlet 3 jajka garsc szpinaku 2 plastry szynki wędzone o pół mozzarelli mniam :)

Gość Reania
Wyczuwam reklamę :D

Gość Gruba Monia
Dziękuję za dobre rady:-)generalnie staram się jeść 1000kcsl,ale poprostu nie jestem w stanie tyle zjeść,chcę zdrowo chudnąć,tak bardzo mi nie zależy na tym żeby szybko schudnąć,chcę utrzymać wagę po odchudzaniu i stopniowo wychodzić z diety....nie za późno na kolację?:-)smacznego

Gość Reania
Uważasz się da się zdrowo schudnąć przy 1000 kalorii? Co do kolacji to o 20 skończyłam ćwiczyć wykaoakam synka potem czytalismy ks Azję i tak zeszło. A kolacje lekka to spokojnie mozba godzinkę czy nawet pół przed snem :)

Gość Reania
Nie no spoko. Mam nadzieję że wytrwasz i będziesz dłużej z nami :)

Gość Gruba Monia
Myślę,że dieta 1000kcal jest ok,w mojej diecie mam dużo warzyw,gotowana pierś z kurczaka,ryby,jajka....nie wiem Reaniu ild ważysz,ale chyba nie wiesz jak to jest gdy masz ogromną szafę ciuchów a nie masz w co sję ubrać...bo wszystko jest małe:-/Teraz na pewno wytrwam,muszę!pozdrawiam

Gość gość
A ja mimo tygodnia ćwiczeń i pilnowania ilości jedzenia nie schudłam nic. Myślałam że skoro mam nadwagę to od razu coś zgubię a tu taka klapa. Wygląda na to że żebym schudła muszę się głodzić bo ****** ograniczenie jedzenia nie starcza.

Gość gośćKasiaa
Reania, może i masz rację ale skoro dobrze szło mi na stałej kaloryczności to po co kombinować jak jest dobrze? Znaczy było…

Gość Gruba Monia
gość dziś spróbuj Quatrexil....ja już popadałam w depresję,nie wiedziałam co ze sobą robić,też chodziłam na siłownię,poczytaj o tym,nikogo nie namawiam,ale to działa.Mój młodszy syn ma 3lata a ja od porodu tylko przybierałam na wadze,doszło do 97,7kg,zaczeły boleć mnie stawy!!!!a mam 36lat,przed 30ką moment i chudłam a teraz nic

Gość gość
Gruba Moniu, jestem może gruba, ale nie głupia. Wiem, że tylko reklamujesz ten specyfik.

Gość Gruba Monia
gość dziś Czytałam ten wątek,szkoda mi się zrobiło dziewczyny która wcześniej pisała,że waży 92kg a wiem co to znaczy,i dlatego napisałam absolutnie nikogo nie namawiam do zakupu ani do brania!Przepraszam,nie chciałam wprowadzać zamieszania,nie będę więcej pisała.

Gość gość
Sklad jest niejasny. Ponoć tylko 4 substancje co jest niemożliwe, a główny jego składnik to pochodna amferaminy. Już lepiej kupić czysta amfetamine i się nie oszukiwać że bierzesz lekarstwo. Efekt ten sam: naćpanie i wysuszenie a nie zdrowe schudnięcie. Jeśli jest inaczej to udowodnij.

Gość Reania
Monia w miesiąc nie przytyłaś to i w miesiąc nie schudniesz :) rozumiem chęć schudniecia. Fajnie ze dojrzałaś do decyzji aby coś zmienić w swoim życiu. Taka dieta ok schudniesz 10-15 kg w szybkim tempie. Potem chwilą zapomnienia i jojo z nawiązką. Ja jestem za powolnym chudnieciem i zmiana żywienia już na całe życie a nie pół roku osiągnięcie celu. Potem powrót do tego go było jojo i od nowa walka. X Kasia każdy musi znaleźć swój własny sposób bo na każdego działa cos innego :) dla mnie 1500 kalorii to masakra. Tzn nie liczę kalorii jem dużo ale i zdrowo. Wagę utrzymuje. teraz nam zamiar wyrzezbic sobie cialo. Jeszcze tłuszczyk na brzuchu jest ale nie ma większej tragedii. Mam plaskod***e i muszę popracować nad pośladami :)

Gość Reania
Ja na szybko przeczytałam że ten środek to gorsze świństwo niż dopalacze. Uzależnia. Także ja dziękuję za takie coś...

Gość Gruba Monia
Dziewczyny przecież ja nie będę tego brała całe życie,to ma mi tylko pomòc w zmianie nawykòw żywieniowych i żeby mi się żołądek skurczył.Ja tylko napisałam jaki ja znalazłam sposòb na swoje łakomstwo,przecież nie musicie brać!

Gość z pączka_w łabądźka
Gruba Monia dziś No właśnie, logiczne, że nie będziesz brała tego przez całe życie i w końcu łakomstwo powróci i co wtedy? Kolejny "cud" specyfik wątpliwej jakości? Odchudzanie to stopniowa zmiana nawyków zdrowego jedzenia i zdrowego trybu życia w tym również aktywność fizyczna odpowiednia do poziomu kondycji. A to już wymaga konkretnego zaangażowania i wysiłku. Osobiście nie tknęłabym żadnego chemicznego wspomagacza bo nie jest to nigdy obojętne dla zdrowia i skutki tego mogą być groźne. Szczególnie przy takim nagłym chudnięciu. Nie szkoda Ci skóry? Przy tak szybkim chudnięciu często pozostają zwisy co gołym okiem widać, że fizjologiczne to nie jest :( Ostatnio byłam u hematologa i usłyszałam, że powodem otłuszczenia watroby jest m.in. szybkie chudnięcie, szybkie utycie, leki i kazda inna chemia nawet suplementy, wdychanie oparów chemicznych, lakierów do paznokci itd. A otłuszczona watroba - uwaga - prowadzi do cukrzycy. Takie rewelacje usłyszałam od lekarza na moje usg wątroby, i kto jak kto ale on ma doświadczenie w temacie. Fajnie nie ? Zastanów się proszę bo więcej z tego u Ciebie szybkiego chudnięcia w konsekwencji będzie kłopotów niz tej początkowej euforycznej radości z utraty kg w ekspresowym tempie. A co z mięśniami ? Wzmacniasz je? Czy chcesz potem chodzic z luźną skórą? Mięsnie też są ważne zebyś potem mogła normalnie jeść i spalać kcal a nie od razu po wszystkim co włozysz do ust tyć.

Gość z pączka_w łabądźka
Kasiek_1996 wczoraj Hm.... U mnie tragedia usmiech.gif startowalam zmezem z takiej samej wagi czyli 92kg no i moj maz dzisiaj rano 89,6kg a spozywa ponad 2000kcal, a ja 92,2 usmiech.gif po okresie. Podlamalam sie bo moje wysilki nie przyniosly zadnych efektow. X Kochana, to dlatego, że my kobiety mam z natury mniejszą ilość mięśni i dlatego wolniej spalamy niż męski gatunek mający więcej tkanki mięśniowej. Hmm... Może po to abysmy były bardziej kragłe? Np. Taki przykładowo biuscik to się sam z tłuszczyku robi ;) Bez wysiłku... I tak jesteśmy zaprogramowani w naturze, że to działa na męski świat ;)

Gość Gruba Monia
Jak najbardziej pomyślałam o mięśniech,jem teraz dużo produktòw białkowych +warzywa,ćwiczę w domu,w miare możliwości,ale chyba jednak wykupię karnet na siłownię bo przy dzieciach to wiadomo jak wyglądają ćwiczenia.Zanim to kupiłam ze 3 tygodnie się zastanawiałam i czytałam o tym,nigdy wcześniej nie brałam żadnych specyfikòw.Poznałam dziewczynę ktòra w czerwcu schudła i trzyma wagę,wiadomo cały czas siē pilnuje ale wagę trzyma.U mnie pierwszy tydzień tyle mniej bo organizm się oczyścił ze złogòw,zeszła woda,wątpię żeby cały czas tak spadało,no zobaczymy w sobotę kolejne ważenie.Dziewczyny tonący brzytwy się chwyta!Zalecana jest dawka 5ml dziennie a już dwa dni brałam tylko po 2,5ml i wytrzymałam nie najadłam się,będzie dobrze!

Gość Reania
Monia jedz więcej bo jesz stanowczo za mało. I najpierw trzeba zacząć od głowy. Z dnia na dziennie sralas się gruba. To jest długi proces. I żeby nie było efektu jojo i żebyś nie musiała być na diecie dokobca życia warto chudnac powoli ale trwale.

Gość Kora1987
O matko ale się tutaj dzieje :) witaj Monia. Jesteś dorosła, mam nadzieje ze wiesz co robisz. Kasiek, przykro mi ze kg nie lecą, tak jakbyś chciała. A Ty notuje skrupulatnie co jesz? Serio- warto przeliczać. Zawsze zrzucałam wszystko na tarczyce,geny.. a jak zaczęłam dokładnie przeliczać co jem, to wyszło, ze waga rosła albo stała w miejscu bo jadłam za duo w stosunku do zapotrzebowania. Ja w weekend poszalałam ze słodkim. Pozwoliłam sobie na ciacha ale wszystko zrobione przeze mnie, owsiane ciasteczka i bananowiec :) dzięki temu cały tydz mam spokój ze słodkim. Mam postanowienie, ze będę jeść już tylko słodkości własnej produkcji. W dużej mierze na bazie płatków owsianych :) tak tez chce córki nauczyć wiec podwójna motywacja ;) ja jeszcze 1-2 kg chce schudnąć. Reania, czytałam dużo o pośladkach bo niestety tez mi sporo spadły (akurat lubiłam większa pupę , a mz ) i zaczęłam ćwiczyć z kettlem. Innymi słowy, zeby zrobić pupę musisz zacząć pracować z obciążeniem. Chce sobie jeszcze kupić obciążenie na kostki. Kasia a ten drenaż limfatyczny wplynal pozytywnie na cellulit? Mi się poprawił ale jeszcze coś tam mam na górnej partii ud i pupie :/ dobra idę pobiegac! Miłego dnia wszystkim!

Gość Reania
Kora i dodatki bilans kaloryczny bo bez tego się nie zbuduje mięśni także jeszcze trochę pozbedę się brzuszka a potem popracuje z obciążeniem. Może pobawię się w liczenie makro i kalorie :)