Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki cierpiętnice i mężowie święte krowy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś czy ja napisałam ze w Aliorze? ty masz coś z mózgiem ? :D

Gość gość
gość dziś gość dziś kobieto.2 strony temu napisałaś komuś ze ma połączyć sobie etat z DG w pracy. kilka postów temu wybąkałaś przyciśnięta do muru ze akurat twoja sytuacja jest inna bo masz zupełnie inne obowiązki. tłukę ci od 2 stron jesli sie ma TE SAME obowiazki i tego samego pracodawce to tak nie mozna . czy ty naprawde jestes tak głupia ze nie widzisz roznicy tylko dalej sie tu plujesz? xxx HAHAHA :D Jakie TE SAME OBOWIĄZKI - wskaż taką wiadomość. Ubzdurałaś sobie przy czym ja zaznaczyłam, że jdg dot. kompletnie innej branży z tego tytułu, że oto mam w umowie zapis o zakazie posiadania udziałów, akcji, świadczenia poza etatem w podmiocie konkurencyjnym. Ja piertole, już wiem co robisz w tym temacie. Widać, że się nie wysypiasz i rzutuje to na Twój ogólny tok rozumowania.

Gość gość
gość dziś haha:) teraz już odwracasz sytuacje i przyznajesz racje ze to nielegalne i sama to krytykujesz a chwile temu pisałaś mi ze zdramatyzuje, ubzdurałam sobie i można wszystko :) niezła jesteś w przekręcaniu faktów - widać ze w call center pracujesz

Gość gość
choćby tu Ci pisałam: gość dziś

Gość gość
gość dziś gość dziś czy ja napisałam ze w Aliorze? ty masz coś z mózgiem ? smiech.gif xxx Urban legend w Twoim wykonaniu mnie kompletnie nie interesuje. Mowa jest o konkretnym pracodawcy, a Ty wyskakujesz wiedzą z kadr i księgowości o pozamienianych umowach i jakieś inne pitu-pitu. Nie da sie z Tobą dyskutować, dopowiadasz sobie, projektujesz własne wizje a na koniec agresywnie naskakujesz na dyskutantkę. Idź się wyśpij przy dziecku, tak będzie najlepiej dla świata.

Gość gość
ja zaznaczyłam, że jdg dot. kompletnie innej branży z tego tytułu, x nie. nie pisałaś tego. pisałaś jedynie o udziałach, konkurencji itp. i ciagle wyzywałaś ze nic nie rozumiem bla bla bla.

Gość gość
Wiadomość z 14:27 odnosi się do Twojej własnej projekcji i domniemań a nie faktów o warunkach zatrudnienia w konkretnym podmiocie. To, że sobie coś tam zasłyszanego ubzdurałaś bez oparcia o tą konkretną rozmowę a priori nie staje się faktem. Nie wiem skąd Ci się to ubzdurało. Apeluje po raz kolejny: kładź się koło dziecka i śpij słodko do niedzieli :)

Gość gość
gość dziś dla ciebie wszystko co ty nie widziała na oczy jest urban legend - okrągła ziemia też

Gość gość
do 15:09 No bo nic nie ogarniasz, to jest Twój największy życiowy problem. Coś tam sobie wkręciłaś bezpodstawnie i brnęłaś w pyskówkę jak smarkula. Dlatego idź spać po herbatce na spokojny sen.

Gość gość
gość dziś gdzie pisałam ze mam dziecko? kto robi teraz projekcje co? :D naprawde niezła z Ciebie manipulantka

Gość gość
gość dziś gość dziś dla ciebie wszystko co ty nie widziała na oczy jest urban legend - okrągła ziemia też xxx A szczepionki wywołują autyzm, to jest właśnie sposób Twej argumentacji. Nara, słodkiej drzemki, załóż piżamke lasia i spać z pożytkiem dla świata :D

Gość gość
No bo nic nie ogarniasz, x to podaj cytac gdzie to napisalas przed tym jak i wytłumaczyłam jak krowie po rowie o co chodzi. no czekam :) jak na razie to tylko umiesz obrazac bez podawania konkretnych informacji

Gość gość
gość dziś gość dziś gdzie pisałam ze mam dziecko? kto robi teraz projekcje co? smiech.gif naprawde niezła z Ciebie manipulantka xxx To co robisz na macierzyńskim? :O Karmisz się złą energią zakłócając przebieg dyskusji normalnych ludzi? W każdym bądź razie jeśli nawet dziecka nie masz to i tak sen jest wskazany, gdyż nie jesteś w dobrej intelektualnej dyspozycji.

Gość gość
gość dziś No bo nic nie ogarniasz, x to podaj cytac gdzie to napisalas przed tym jak i wytłumaczyłam jak krowie po rowie o co chodzi. no czekam usmiech.gif jak na razie to tylko umiesz obrazac bez podawania konkretnych informacji xxx To Ty masz ten problem, że wpierw coś wmówiłaś o wałkach na etacie, realizacji części obowiązków poza jego obrębem w formie jdg a teraz odwracasz kota ogonem. O nie, nie dam się w gierkę takiej manipulantki jak Ty. Nara.

Gość gość
gość dziś akurat istnieje szczepionka gdzie w ulotce producent pisze o tym

Gość gość
gość dziś no podaj ten cytat, ciągle czekam!

Gość gość
odwracasz kota ogonem x i to tez wytłumacz, bo w sumie smieszne :) nie wycofałam sie z tego co pisze ale według ciebie gdzies odwracam kota ogonem. ciekawe :D

Gość gość
Maj gad, przeczytałam te dyskusje i jak dla mnie laska nigdzie nie napisała, że obie formy pracy dot tego samego pracodawcy :D Bez kitu, weź się kobieto naucz czytać ze zrozumieniem, bo toczysz jakąś głupia batalię o nie wiadomo co. Nakręciłas się z tymi karami, pipami, zusami i innymi g****ami, a wystarczyło spokojnie przeczytać dokładnie co i jak.

Gość gość
Jak wychodzicie za takich pajacow, co oczekuja obslugi I zapieprzania przy dziecku oraz takich co lubia wychlac, to do logo pretnsje?

Gość gość
gość dziś tak? "Ja mam w Aliorze umowę o pracę, a dodatkowo mam jeszcze średnią krajową z JDG" zresztą nie podszywaj sie, bo widac po twoim stylu pisania. twoje 'bez odbioru" i "nara" jest w każdym wątku który rozpieprzasz

Gość gość
tez myślę ze to tez sam troll, kilka dni temu było o tych wózkach na korytarzu, to samo jest w wątkach o serialach. wszędzie to 'bez odbioru' :) tez uważam ze to jedna i ta sama osoba troluje

Gość gość
gość dziś gość dziś tak? "Ja mam w Aliorze umowę o pracę, a dodatkowo mam jeszcze średnią krajową z JDG" zresztą nie podszywaj sie, bo widac po twoim stylu pisania. twoje 'bez odbioru" i "nara" jest w każdym wątku który rozpieprzasz xxx Aha... to definitywnie świadczy, że z aktywnością mózgu u Ciebie nie halo. Umowa o pracę dla Aliora + wysokość średniej krajowej na samozatrudnieniu. Gdzie tu widnieje informacja: UMOWA O PRACĘ DLA ALIORA A DODATKOWO ŚREDNIA KRAJOWA NA JDG DLA TEGO SAMEGO BANKU? Nadinterpretacja i tyle. Obie rozwaliłyście całkiem ciekawy temat, także już zamilcz i nie ripostuj, bo ja mam przynajmniej dość waszych dygresji. Natomiast jak to jest u mnie. Rodziłam naturalnie. Mąż miał firmę, która realizowała zlecenia na wykończeniówkach. Przy czym to było dalekie od klasycznej prezesury sami zasuwali z kumplem i brali chłopaków na przyuczenie. Też chciałam być taka zero-jedynkowa. Budziłam go do wstawania w nocy żeby mi małą podał na karmienie chociaż mogłam sama, czekałam jak wróci z pracy po 10 lub 11 h żeby ją wykąpać. Dwa momenty dały mi myślenia. Pierwszy to gdy mąż napuścił wody do wanienki i zasnął siedząc na krzesełku, woda lała się strumieniem aż wylała poza brodzik. Drugi gdy mąż zasłabła na budowie i ratownik uznał, że to z przemęczenia i ma się położyć spać, regenerować. Na wszelki wypadek mąż poszedł do lekarza i to potwierdził. Wtedy przestałam cisnąć, wolę nie być młodą wdową.

Gość gość
gość dziś piszesz o sobie w 3 osobie? ładne zaburzenia, nie ma co :D

Gość gość
do 15:44 Wiele kafeterianek to by jeszcze męża zbluzgało, że zmarnował wodę do kąpieli dziecka i wysokie rachunki będą. Nic oszczędzać nie potrafi, nie szanuje pieniędzy q**siarz :P

Gość gość
twoj maz zachorowal foczynie a ty psychicznie :) szkoda ze tylko on poszedl do lekarza, tobie rozdwojenie jaźni zostało

Gość gość
fizycznie*

Gość gość
gość dziś tak sie srasz zeby bronic tamtej histeryczki? :D co za podszyw zapomniałaś dopisać' bez odbioru"

Gość gość
Pod nikogo się nie podszyłam, to jest moja 2 wypowiedź w tym temacie. Pierwsza to z 15:28. Przeczytaj jeszcze raz to co zacytowałaś i o co toczysz bój od 3 stron. Tam nie ma ani słowa o tym, że to ten sam pracodawca. Ani nawet pół słowa. Więc ochłoń wreszcie i przyznaj się do błędu, zamiast dalej toczyć pianę bez sensu.

Gość gość
jeśli takie idiotki pracują w call center jak ta z Aliora to ja sie naprawdę już nie dziwię czemu tak cieżko je spławić kiedy wydzwaniają. powinni tam robić najpierw jakies testy na logikę, umiejętnośc rozmowy albo cos w ty stylu

Gość gość
przyznaj się do błędu jakiego błedu?powtarzanie tego to co mówi prawo jest dla ciebie błedem ? kolejna 'mundra' inaczej