Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki cierpiętnice i mężowie święte krowy

Polecane posty

Gość gość
Ktoś napisał że chodzi o w miarę sprawiedliwy podział obowiązków, gość nie musi czuwać do 5 jak idzie na7 tylko wystarczy do 1. P****ało cię? Babska sprawiedliwość. Czy do was idiotki nie dociera że ktoś pracuje? W waszych tępych łbach rodzi się że facet w pracy leży. Jesteś zmęczona bo działasz chaotycznie i marnujesz czas.

Gość gość
napisz to matkom HNB których niemowlaki nie śpia w dzień xxx no i co z tego, że nie śpi? jak jest w kojcu to ci nie wypełźnie, popłacze co najwyżej i tyle a ty jak masz mocny sen to przecież nie usłyszysz z sąsiedniego pokoju nawet.

Gość gość
Moje dziecko od 7 tygodnia życia śpi od 20 do 6, więc wasze teorie że nie ma takich dzieci są z tyłka wzięte.

Gość gość
twoje dziecko nie jest wyrocznią, nie każdy ma zamuleńca :)

Gość gość
Zamuleniec? Normalne, nie sprawiające problemów dziecko, przez co matka odzyskuje szybko normalny tryb życia.

Gość gość
Dokładnie, lepiej mieć takie dziecko niż rozdarciucha dezorganizującego życie rodzinne, przy którym zdrzemnąć się kilka godzin jednym ciągiem nie można :)

Gość gość
Trochę pokory. 7 tyg to nic. Moje dzieci tez spaly w tum wieku a potem zaczelo sie zabkowanie. U takich maluchow wszytsko sie zmienia, spanie 20-6 rano obecnie nie znaczy, ze tak będzie zawsze niestety.

Gość gość
Od 7 tygodnia śpi po tyle godzin? Lekarze nic nie mówili?U mnie pielęgniarki na oddziale kazał budzić dzieci na karmienie i mówiły, że nie można dzieci pozostawiać z tak długa przerwa...To jak w końcu jest?

Gość gość
Moje dziecko ma już 3 lata i to prawda juz nie spi od 20 do 6 tylko do 9, pewnie dlatego ze nie drzemie w ciagu dnia, nie twierdze ze moje dziecko to wyrocznia tylko ktos stwierdzil ze to niemozliwe, podczas zabkowania spalo normalnie, lekarze mówili że dopóki ładnie przybiera na wadze budzić nie trzeba.

Gość gość
Dziecko bylo karmione mm.