Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
15.47 czy rozpoznałes mnie w tym starym temacie do którego wkleiłam link ?

Gość gość
Ok nie kumam tu czegoś lepiej jest odejść i dać sobie z tym spokój. Jakieś urojenia i tyle.... Myszka uciekła pa

Gość gość
:D Z calym szacunkiem dla radomian, ide na spacer przewietrzyc glowe.

Gość gość
15.55 Brawo! Wygrała pani nominację do Nagrody Darwina. :D

Gość gość z urazem dloni
Ubralam je bo nie mogłam dosiegnac zasłony Mało tego miałam myć okno a obok.stała miska w wodą i plynem wpadłam w ta miskę i pękła oblalam kota i dobrze ze na niego nie spadlam.byłam.cała podrapana i poobijana bolał mnie brzuch Pierwszy odruch.. dzwonię po pogotowie .Ale chwileczkę... przecież w szpitalu pracuje on.A nie chcę go widzieć. Jakoś przeżyje ważne że oddycham:)" jak zemdleje to zadzwinie,co??!! Jak tak myślę to nie jest ze mną dobrze." No fakt byłam w lekkim szoku I tak chodzę z tą ręką ale w poniedziałek idę do.innego lekarza.

Gość gość
Dlaczego to robisz? Ani przez chwile...

Gość gość
Nie czytalam starego tematu, nie wiem, czy chce.

Gość gość
Wlozyles duzo energii w to wszystko, nie wiem, skad ta chec skrzywdzenia mnie. Ja naprawde nikogo tu nie udawalam, nie podszywalam sie ani nie rozmawialismy wczesniej. Nie ma juz sensu przekonywac. Jeszcze raz powtorze, moje intencje od poczatku do konca byly czyste. Ale jak widac za naiwnosc drogo sie placi czasami.

Gość gość
17.58 A ty jesteś pewna że to On to tylko forum. Ja też tak myślałam jak ty ale doszłam do wniosku że to wszystko moje urojenia. Wszystko się zgadzało ale teraz zwatpiłam uwierzę jak mi to powie a tak zrobiłam z siebie tylko wariatke

Gość cyferka xxxx
Czasami warto zrobić z siebie wariata jak Ci na kimś zależy.

Gość gość
Na kimś.. Ale nie na własnym lekarzu, to już graniczy z desperacja.

Gość gość
Gość Nowy widać ze ja naprawdę kocha mocno. Ciekawa jestem ile on ma lat ..

Gość gość
Tak tego akurat jestem pewna. I jesli on uwaza, ze zrobilam z siebie wariatke, to znaczy, ze nigdy nie kochal. Nie zaluje, mimo ze boli. Ktos kto tak postepuje, byl pewnie przez kogos bardzo zraniony, innego wyjasnienia nie widze. Wyrafinowana zemsta na zimno na przypadkowych pacjentkach nie uleczy tego bolu, moze daje chwilowa chora satysfakcje. Nie wiem, przeczytam ten watek, moze to cos wyjasni. Czy warto wystawiac sie na ciosy? Dla milosci, warto. Jakie to ma znaczenie, czy to lekarz?

Gość gość
Jak myślisz Cyferko ile on ma lat ?

Mnie też nigdy nie kochał, nigdy mu na mnie nie zależało nie wiem co mnie do niego przyciągnęło i żałuję bo zrobił ze mnie idiotkę, no ale cóż muszę z tym żyć .... do takich wniosków doszłam ostatnio.

Gość gość
Jakes cyferka, powinnas wiedziec :)

Gość gość
Przecież nowy powiedział- że ona jest po 30 a on jeszcze stary. Safi.

Gość gość
Tutaj naprawdę można popaść w paranoje. Np. jeden z panów tak pisze, ze gdyby nie jeden szczegół (przyszła wizyta) to mogłabym myśleć, ze to mój. Nie wkręcajcie się kobietki. Julia

Gość gość
Kocham Cię dla mnie to nie zabawa. Szkoda że tak myślisz. Jakie masz marzenia??? Bo moim jesteś TY. TO moje drugie Marzenie bo pierwsze juz znasz :D Buziaki

Gość gość
Nie chce czytac tego zalinkowanego watku, boje sie tego co tam znajde. Popisze z Wami na razie, bedzie mi troche lzej. Julio, ja jestem pewna, ze to on, to nie paranoja :). Nigdy nie bylam tak pewna, nawet kiedy mnie wkrecal. Mam tylko jedna prosbe, zeby nigdy nikomu juz tego nie robil.

Gość gośćDorotkazjrainyOz
Cyferko masz jakieś problemy ? A tak wogóle to grabula! nie zapoznałam się nie taktowne to z mojej strony, przyznaje .Posiedzę z wami odpocznę...Strasznie tu u was - ale ja tak lubię :D

Gość gość
Jeju... miłość ... miłość... Szczerze, mnie nie obchodzi już mój lekarz, cieszę się że mogę z Wami rozmawiać i śmiejac się. Safi.

Gość gość
Ciferko pracujesz w służbie zdrowie? Bo stale jesteś w pracy na weekendy? Safi.

Gość gośćDorotkazkrainyOz
Cyferka jest mroczna jak ja ;D

Gość gość
Tęsknię za Alicja, gitarzysta i ten perkusisty. Wrócicie proszę! Wesoło tutaj z Wami.

Gość gość
To było do osoby która zna moje pierwsze Marzenie tylko ona będzie wiedzieć. Tylko z nią o tym rozmawiałam. :D A to była odpowiec jakie jest moje drugie Marzenie bo wtedy nie odpowiedziałem. Przepraszam powiedziałem że nie mam kłamałem wtedy :D