Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Iza
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

czemu oddałaś? bo zastanawiam się nad kupnem...

Błagam! Przecież to wór! Jak w tym spac! Sukmana na starą babę

Gość Tytm

Ciagle piszecie o Kubie, ze miał być lekarz, ze to, ze tamto. To tylko pokazuje, ze nie znacie realiów tego zawodu. Mam wiele osób w rodzinie, które są lekarzami i powiedziały, ze wcale się Kubie nie dziwą i, ze jakby mieli coś z czego jest kasa to rzucili by to w cholerę. Wam się wydaje, ze to takie niewiadomo co. Ale jak przychodzi babka do lekarza ten jej tłumaczy pół godziny ze może w ciąży nosić niebieskie ciuchy i to nie spowoduje, se dziecko urodzi się sine (czy jakiś inny zabobon) albo, ze szczepionki są dobre i na takiej wizycie babka dalej się upiera a nawet lekarza obsmaruje, ze „durny i się nie da” to się nie dziwie, ze im się odechciewa...

Gość Gość
25 minut temu, Gość Iza napisał:

Błagam! Przecież to wór! Jak w tym spac! Sukmana na starą babę

A mnie zastanawia, że granatovo nie ma takiego wzięcia. 

Gość Iga
2 minuty temu, Gość Tytm napisał:

Ciagle piszecie o Kubie, ze miał być lekarz, ze to, ze tamto. To tylko pokazuje, ze nie znacie realiów tego zawodu. Mam wiele osób w rodzinie, które są lekarzami i powiedziały, ze wcale się Kubie nie dziwą i, ze jakby mieli coś z czego jest kasa to rzucili by to w cholerę. Wam się wydaje, ze to takie niewiadomo co. Ale jak przychodzi babka do lekarza ten jej tłumaczy pół godziny ze może w ciąży nosić niebieskie ciuchy i to nie spowoduje, se dziecko urodzi się sine (czy jakiś inny zabobon) albo, ze szczepionki są dobre i na takiej wizycie babka dalej się upiera a nawet lekarza obsmaruje, ze „durny i się nie da” to się nie dziwie, ze im się odechciewa...

Tu nie chodzi o to, że Kuba zrezygnował ze specjalizacji, bardziej, że tańczy jak Nicole zagra. Najkolka nie znosi teściów, to tam nie jeżdżą, Najkolka rządzi, a Kuba wykonuje polecenia. Po lekturze grafomańskich książek można odnieść wrażenie, że rezygnacja z bycia lekarzem była decyzją Najkolki i jej rodziny po prostu 

Gość Kasia
5 minut temu, Gość Tytm napisał:

Dokładnie

jeszcze nie jestem lekarką, ale jak widze w gabinetach jaki ciemnogród przychodzi i nie da się przetłumaczyć. No nie przekonasz. Już jestem wypalona a nawet nie zaczęłam pracy. Czuje się jak jakiś je*bany bohater siłaczki obym nie skończyła jak on...

Gość gha
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja myślę że te ilości sprzedawanych worko pizamek w bardzo atrakcyjnej jak na przecietnego Kowalskiego cenie :) jak obok dużo tańszych i ladniejszych to tylko chwyt marketinowy. Jak się mówi że sprzedalo się już 600 tego dnia albo ze zostaly ostatnie sztuki to ludzie myślą : kurde wszyscy kupują to muszę kupić i ja, skoro takie fajne.. A prawda taka że gdyby to był taki super produkt to Nicola nie musiałaby o nim ciągle przypominać i nagabywać do kupowania. Nie wierzcie w te sprzedawane ilości, Polacy to jakby nie było nie jest bogate spoleczenstwo i przecietna kobieta która idzie na porodowke woli kupić tansza pizamke na raz a reszte zaainwestować w coś dla niemowlaka, natomiast bogatsi kupią coś znanej firmy i droższe. Nicola pochodzi z bogatego domu wiec kase zawsze będzie mieć. A ten biznes to tak zeby sie czula waża :)

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Serio jest jeszcze ktoś kto broni Nicolę po tym co powiedziała o dwójce SWOICH dzieci...?

A co powiedziała, bo nie jestem w temacie?

Gość Grażka

Nicole pozdrawiam!  Bo wiem, że czytasz ✌

Gość Gosc

W ogóle nie obchodzi mnie co o mnie piszą, dlatego nagram o tym pogadankę na story 🙄🤷‍♀️

Gość Olo

Oj oj Nicola nagrała dla nas story 😊 wiadomo że to czyta i wiadomo że to ja wkurza jakby było inaczej nie mówiła by nic olała  temat. Widać wkurzylo ja pisanie że nie potrafi zająć się swoimi dziećmi. Nikolka my cie śledzimy ty się śmieje szybko a tak naprawdę to ty spędzasz życie z telefonem a nie rodzi a i tracisz kontakt między światem rzeczywistym a wirtualnym

Gość Gość

Tak Nicole, bo tylko ty w swoim życiu straciłaś kogoś, tylko ty rozumiesz ten ból, nikt inny nie miał odczynienia ze strata i nie wie jak to jest...

Ta cała pogadanka miała coś chyba wnieść, ale nie do końca wyszło 

Gość Aga

To świństwo, że nawet z tego, co mówi o swojej stracie, drwicie. Brak słów... A grafomania niektórych Waszych wypowiedzi aż bije po oczach. (Nie, nie jestem Nicolą) 

Gość Grażka

To ma nas skruszyć czy co?  Nie Ty jedna droga Nicole przeżyłaś w życiu mnóstwo przykrości, strat itd więc skończ chrzanić bo nic o nas nie wiesz. I jak myślisz, że siedzą tutaj same małolaty bez doświadczeń i własnego rozumu to grubo się mylisz. Musisz przyjąć w końcu do wiadomości, że instagram jest dla Ciebie uzależnieniem a my tylko komentujemy to co sama pokazujesz.  czyli wszystko. I skończ udawać, że Twoje stories zajmuje tylko 20 minut w ciągu dnia bo wszystkie wiemy, że telefonu z ręki nie wypuszczasz. Pozdrawiam gdybyś przypadkiem to przeczytała. 😉

Gość Grażka
4 minuty temu, Gość Aga napisał:

To świństwo, że nawet z tego, co mówi o swojej stracie, drwicie. Brak słów... A grafomania niektórych Waszych wypowiedzi aż bije po oczach. (Nie, nie jestem Nicolą) 

Za to jej ratlerkiem zapewne. 😂

Gość Ty4

A mnie dziwią dwie rzeczy: Nicola która z 2 malutkich dzieci dodaje posty i relacje z prędkością światła, szczerze to musi to być naprawdę ciężkie do ogarnięcia więc faktycznie rozumiem że nie wyrabia ze wszystkim:) A druga to szacun Nicola,  że potrafisz zjednac wokol swojego insta tyle zapatrzonych "ratlerkow" , ktore znaja Cie jedynie z insta a "skocza za Toba w ogien"...  

Gość Aga
18 minut temu, Gość Grażka napisał:

Za to jej ratlerkiem zapewne. 😂

Naprawdę, możecie sobie mnie uważać za kogo chcecie, jest mi to obojętne. A tłumaczenie Wam czegokolwiek nie ma najmniejszego sensu. 

Gość Gość
20 minut temu, Gość Aga napisał:

Naprawdę, możecie sobie mnie uważać za kogo chcecie, jest mi to obojętne. A tłumaczenie Wam czegokolwiek nie ma najmniejszego sensu. 

To po co tu zaglądasz?

Gość Indeed

Mnie zastanawia tylko PO CO komentować każde wypowiedziane zdanie kogokolwiek? I po co oglądać kogoś kto nas irytuje? Przecież to masochizm :)

Gość Aga
12 minut temu, Gość Gość napisał:

To po co tu zaglądasz?

I tak nie uwierzysz...

Gość Gość
40 minut temu, Gość Aga napisał:

I tak nie uwierzysz...

Spróbuj, a może...

Gość Ola
10 godzin temu, Gość Oli napisał:

Boshe najkola nie da sobie rady zostać sama z dwójka dzieci... czy wy to słyszycie... ona żyje w jakimś innej  rzeczywistości. Len nieprzystosowany do życia.. a co by było jakby do tego jeszcze musiała sprzątać gotować i zajmować się dwójka dzieci.. 

Naprawdę nigdy nie zajęła się dwójka swoich dzieci nie została z nimi???? Nie wierzę to chyba jakiś kosmos!!!to matka tak może ?tele fon w ręce cały czas A swoimi dziećmi.się nie zajmie?????

Gość Pierdy

Pierdy z telefonem 

Gość Aga
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Spróbuj, a może...

Prowadzę badania na temat hejtu w internecie ze szczególnym uwzględnieniem aspektu językowego wypowiedzi 

Gość Granatovo
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Geanatovo jest dosyć drogie, ale mam ich koszulę porodową i jest super! Polecam

Gość Granatovo
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Geanatovo jest dosyć drogie, ale mam ich koszulę porodową i jest super! Polecam

Gość gość Gość
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

O ,to ten marketing   tutaj jest pisany na zasadzie aby się mówiło,  bo już inaczej nie daje się zdobywać klientów na wyprzedaż

koszul, kosmetyków o szkodliwym składzie , bo zaraz napuszczają ratlerków, aby zlinczować  prawdę .

W obecnych czasach trzeba być świadomym klientem, a traci ten kto tak da na wiarę osobie handlującej lekarce czy nie lekarce, trzeba sprawdzać skład wszystkiego co się kładzie na skórę, a z tym jest na bakier , bo  większe statystyki nowotworów u kobiet  niż

mężczyzn  co wykazują badania naukowe i są potwierdzone , że panie na rok wklepują szkodliwej chemii na kilogramy. 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

W ogóle nie obchodzi mnie co o mnie piszą, dlatego nagram o tym pogadankę na story 🙄🤷‍♀️

Ale jaka wściekła jak o tym mówi. Niestety nie ma na to wpływu i ta ja tak wkurza. A czyta kafe to oczywiste. 

Gość Proste

Poszła nutka współczucie mi

A ja będę nagrywać 1000 snspow na dzień oby tylko business się krecil A dzieci to za dużą jak na mnie  więc nie będę nigdy się dwójka zajmowac

Gość Ołowiany szaleńcze ❤️❤️❤️
38 minut temu, Gość gość Gość napisał:

O ,to ten marketing   tutaj jest pisany na zasadzie aby się mówiło,  bo już inaczej nie daje się zdobywać klientów na wyprzedaż

koszul, kosmetyków o szkodliwym składzie , bo zaraz napuszczają ratlerków, aby zlinczować  prawdę .

W obecnych czasach trzeba być świadomym klientem, a traci ten kto tak da na wiarę osobie handlującej lekarce czy nie lekarce, trzeba sprawdzać skład wszystkiego co się kładzie na skórę, a z tym jest na bakier , bo  większe statystyki nowotworów u kobiet  niż

mężczyzn  co wykazują badania naukowe i są potwierdzone , że panie na rok wklepują szkodliwej chemii na kilogramy. 

Ołowiany wróciłeś? 😍😍😍

Gość GośćGość

Dlaczego  teraz Ci co zakupili e-booki  ze  slepu mamylekarz nagle  chcą zwrotu pieniędzy ?

Jakie szydło wyszło z worka  między mamami blogierkami w rankingu GaLa  Twórców ....

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.