Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Aga
6 minut temu, Gość Aga napisał:

Nie o to mi chodziło . Nicola zabłysnęła w internecie że pokazała że lekarz ginekolog może być fajnym życzliwym człowiekiem ,, takim jak wszyscy".   Odczarowała zawód lekarza ginekologa gdzie wizyta u lekarza tej specjalizacji jest najbardziej krępująca dla dużej ilości kobiet.  Na przekazywaniu ogólnej wiedzy medycznej zrobiła biznes, bo pokazała że lekarz ginekolog może nie budzić skrępowania .W naszym kraju epatowanie bogactwem może nie być mile widziane obserwują ją różne osoby zapewnie w większości kobiety, młode mamy, o różnej sytuacji materialnej. I dla niektórych może to budzić zawiść, zazdrość. 

Dopisze swoją myśl. Czy taka popularność miałby możliwość uzyskać na Instagramie lekarz gastrolog albo np. okulista? Na tym ,, odczarowaniu " zawodu ginekologa Nicola się wybiła i pokazywanie bogactwa oddala ja od przeciętych obserwatorek.

Gość Wera

Mam pytanie. WySprzedały, czy wyprzedały? WySprzedaż, czy wyprzedaż? Wiem, że MG miała tylko jedną lekcję polskiego, dlatego pytam Was. Może to ja całe życie mówiłam niepoprawnie...

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Nie o to mi chodziło . Nicola zabłysnęła w internecie że pokazała że lekarz ginekolog może być fajnym życzliwym człowiekiem ,, takim jak wszyscy".   Odczarowała zawód lekarza ginekologa gdzie wizyta u lekarza tej specjalizacji jest najbardziej krępująca dla dużej ilości kobiet.  Na przekazywaniu ogólnej wiedzy medycznej zrobiła biznes, bo pokazała że lekarz ginekolog może nie budzić skrępowania .W naszym kraju epatowanie bogactwem może nie być mile widziane obserwują ją różne osoby zapewnie w większości kobiety, młode mamy, o różnej sytuacji materialnej. I dla niektórych może to budzić zawiść, zazdrość. 

Tylko ona robi z siebie biedna sierotkę, jak dla mnie jest strasznie niewiarygodna. Może i miałaby mniej obserwatorek , ale nie byłaby przy tym tak zakłamana. No wiadomo,  nie miałaby takiej sprzedaży swoich fatałaszków, gdyby odnosiła się ze swoim bogactwem. A teraz jest przed sprzedażą książki , to jej zależy , żeby te wypociny wcisnąć tym biednym zapatrzonym w nią  instamateczka

Gość Mmmm
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

27 tysięcy za siedzenie w hotelu? Nawet się nigdzie nie ruszyła poza. Przecież to bieda umyslowa. Pojechac na wakacje i niczego nie zobaczyć, nie zwiedzić. Oglądać tylko basen i atrakcje dla dzieci. Nie wiem nawet czy to jest bardziej śmieszne czy żałosne. "Byłam w Turcji" "A co widziałaś?" "Hotel"

O to to 😃 plus zakładała ...enki a ludzie z tylu w kurtkach takie ciepło było 😂 nie przewidziała ze w Turcji nie jest teraz upalnie 😂

Gość gość
Dnia 25.04.2019 o 21:11, Gość Bum napisał:

Ona jest taka żałosna.. to wyśmiewanie Kuby, że jest z Działdowa też nie jest na miejscu, mam wrażenie, że traktuje go jak chłopaka że wsi, który kibelek miał na dworze w wychodku, a on przecież pochodzi z bardzo dobrej rodziny.. oj nie dziwię się, że nie utrzymuje kontaktów z teściami. Sama na ich miejscu nie chciałabym patrzeć jak ta mała blond samolubna kobieta niszczy moje dziecko. 

A tekst " to jest hit, cytryna w woreczku".. serio? Ona myśli, że tylko tam tak podają cytrynę? Żałosne, bardzo.

I to okropne szuranie tymi cichobiegami... Wrrr na prawdę irytuje mnie kobieta coraz bardziej

I już dziś pokazuje miłość do Kuby .. Nicola znowu tu jesteś :) !!

Gość Trip
22 godziny temu, Gość Gosciówa napisał:

Masakra.... Maja Bohosiewicz pokazała na is, ze hotel w którym ostatnio była MG kosztuje ponad 2 razy drożej niż pobyt na Malediwach czy Seszelach(!!!). Niezłe nabija kabzę na „instamateczkach”... 27/35 tysięcy za 7 dni...

Z ciekawości spojrzałam na ofertę TUI tego Hotelu. Dwójka dorosłych plus dwójka dzieci to koszt 13 tyś. na 7 dni w maju. Czy to jest dużo ? Dla mnie nie. Jedni lubią spędzać czas w hotelu gdzie mogą odpocząć inni lubią planować wycieczkę i zwiedzać. Nie rozumiem tej zazdrości, sarkazmu. Kobieta nie kradnie, pracuje, zarabia na swoje wybory ale przez Panią przemawia wyłącznie zazdrość. 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

I już dziś pokazuje miłość do Kuby .. Nicola znowu tu jesteś :) !!

Nikolka coś kombinuje , robi pod coś dobry grunt. Dowiemy się za pare dni. 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nikolka coś kombinuje , robi pod coś dobry grunt. Dowiemy się za pare dni. 

Książka zbliża się wielkimi krokami

Gość Gość
Dnia 5.05.2019 o 20:04, Gość Gość napisał:

Nie, hotel nie podrozal dlatego, ze ona tam byla i go reklamowala. Ten hotel byl drogi zawsze, a w sezonie ktory sie wlasnie zaczyna to juz w ogole. Nicole po prostu ukrywala prawdziwa cene. To samo bylo jak jako ciekawostke podala fakt, ze dom jej rodzicow byl domem Siary w pierwszej czesci Kilera, po czym pozniej powoedziala, ze tata jednak noe chce, aby o tym mowila. Jak zwykle ona najpierw cos chlapnie, a dopiero potem pomysli. 

Wlasnie zaraz na tvnie bedzie Kiler i dom Nicole jako dom Siary.

Gość Okti

Leci wlasnie kiler i faktycznie chyba to jest ten dom jej rodzicow

Gość Ola

Straszna tandeta ten dom. Zimny, niespójny, trochę cygański, bez klasy. 

Gość Gość

Nie chyba tylko to jest jej dom, Nicole sama to napisala kiedys jako ciekawostke, po czym powiedziala, ze tata jednak nie chce, aby o tym mowila. Ja pamietam, ze jak pierwszy raz zobaczylam wnetrza domu Nicole na jej ig to mi switalo, ze gdzies juz widzialam te podlogi i kuchnie😂 jakis czas pozniej Nicole sama napisala o tym na ig.  

Gość Grażka

O Wow bo sławna Pani ginekolog powiedziała o zakupach online i już serwery przeciążone...myślał by kto.  

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Książka zbliża się wielkimi krokami

Jak kto ja kupi, to będę w szoku. Przepisy typu, rosół z makaronem naleśnikowym, czy z pyrami😂 Albo „tarkowanie” marchewki. 

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Grażka napisał:

O Wow bo sławna Pani ginekolog powiedziała o zakupach online i już serwery przeciążone...myślał by kto.  

Mamaginekolog to normalnie prekursorka  wszego.😂

Gość Olkafiola

Kuba zapomniał dodać w swej pogadsmance ze kasa to pchnela w te magazyny i gacie 

Gość Oliwka
Dnia 4.05.2019 o 15:32, Gość Kicha napisał:

Ale rzeście się uczepiły tego wyglądu. Od tego trzeba zacząć ze nie ważne co na zewnątrz a co wewnątrz w człowieku. A druga sprawa ze to nie na miejscu komentować coś na co niekoniecznie ma się wpływ. Nicole jest drobna ale nie ćwiczy wiec nie ma takiej atletycznej, smukłej i jędrnej sylwetki jak niektóre kobiety które to robia. A i tak jak po dwóch ciążach i natłoku spraw i braku ruchu wyglada bardzo dobrze. 

Niekoniecznie ma się wpływ? Haha, właśnie na to ma się największy wpływ! Dziś rzadko spotkasz zaniedbaną młodą mamę! Te czasy już minęły, kiedy posiadanie dwójki dzieci i pracy było przyzwoleniem na bickeps i obwisły brzuchol. Jest leniem zakochanym w sobie, który próbuje przekonać innych, że kult ciała jest zły. Tu nie o kult ciała chodzi, a o estetykę, z która Nikola dawno się rozminęła. Wystarczy spojrzeć na jej zdjęcia z maleńkim Rogerem 

Gość Iza
23 godziny temu, Gość gość napisał:

Przecież ona nie ma obowiązku mówić ile zapłaciła za wyjazd. Ja nigdy nie mówię ile płacę za wakacje. Jeżeli ktoś spyta, to tak. Chociaż nie wszystkim (dalszemu znajomemu czy sąsiadowi takie informacje nie są potrzebne).

Ale to jej myślenie, bo ona czuje się „lepsza” od innych, a jesnoczesnie wie, że „plebs” robi u niej zakupy i na siłę stara się zjednać z nim. Czasem tylko zdradzi się tekstem „pewnie i tak nie wiecie o czym mówię” 😂🤦🏻‍♀️. Natomiast widać, jak pięknie kroi instamateczki... Panamera za bańkę, nowa chata, wakacje co chwilę... tu nie chodzi o zazdrość, tylko o czystą kalkulację - laski powinny puknąć się w głowę, za co płacą Najkolka i na co idą u niej te pieniądze...

Gość Iza
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Jak kto ja kupi, to będę w szoku. Przepisy typu, rosół z makaronem naleśnikowym, czy z pyrami😂 Albo „tarkowanie” marchewki. 

A ja się obawiam, że te ...ki ratlerki co ją proszą o przepis na pomidorową kupią jak każdy inny badziew z jej sklepu...

Gość Basia
44 minuty temu, Gość Iza napisał:

A ja się obawiam, że te ...ki ratlerki co ją proszą o przepis na pomidorową kupią jak każdy inny badziew z jej sklepu...

A mnie zawsze bawi, jak mówi ze ma tyle zapytań o kaszki dla malego. I pokazuje "przepis" 😂 no ludzie kochani 😂 Normalnie ciezko sobie wyobrazić, jak to kiedyś bez mg mlode matki karmily dzieci kaszkami 😂😂😂

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Iza napisał:

Trzeba być jakimś dzbanem, żeby nie wiedzieć jak ugotować podstawowa zupę. No niech instameteczki nabijają kabzę mamieginekolog będzie miała za co jeździć na zwiedzanie hoteli.😂

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Iza napisał:

Ale to jej myślenie, bo ona czuje się „lepsza” od innych, a jesnoczesnie wie, że „plebs” robi u niej zakupy i na siłę stara się zjednać z nim. Czasem tylko zdradzi się tekstem „pewnie i tak nie wiecie o czym mówię” 😂🤦🏻‍♀️. Natomiast widać, jak pięknie kroi instamateczki... Panamera za bańkę, nowa chata, wakacje co chwilę... tu nie chodzi o zazdrość, tylko o czystą kalkulację - laski powinny puknąć się w głowę, za co płacą Najkolka i na co idą u niej te pieniądze...

A wlasnie ze kipi z ciebie zazdrosc. Sama bys chciala mieć dobre auto, nowe mieszkanie i wakacje co chwile. A kto by nie chcial?? To JEJ pieniądze i wydaje na co ONA chce. A ze ma glowe do interesu i ciagnie hajs na majtach czy ksiazkach to jest na plus a nie na minus

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Trzeba być jakimś dzbanem, żeby nie wiedzieć jak ugotować podstawowa zupę. No niech instameteczki nabijają kabzę mamieginekolog będzie miała za co jeździć na zwiedzanie hoteli.😂

Znam ludzi ktorzy nie umieja ugotowac rosolu czy pomidorowej. Myslisz ze wszyscy umieja? No coz byznes ys byznes. Interes goni interes. Mg korzysta jak może 

Gość gos
25 minut temu, Gość Ela napisał:

Nikola to grubiutka wieśniara w dodatku strasznie zaniedbana aż dziwne mając tyle kasy nie umie sobie zrobić chociazby swoich wiejskich brwi. 

A dom straszny. Wygląda jak jakieś muzeum. Zero ciepła i miłości w nim.

hahahahahahaha a pokaz siebie i swoj dom

Gość Ela
25 minut temu, Gość gos napisał:

hahahahahahaha a pokaz siebie i swoj dom

Ja nie jestem tak chora psychicznie żeby wszystko wstawiać do netu a dom nawet udostępnić na potrzeby filmu. 

Gość gosc
26 minut temu, Gość Ela napisał:

Ja nie jestem tak chora psychicznie żeby wszystko wstawiać do netu a dom nawet udostępnić na potrzeby filmu. 

jeśli miałabyś z tego profity to byś wstawiała i pewnie wtedy nie traktowałabyś tego jako choroby psychicznej

Gość Grażka

K...a mać dziś przeszła samą siebie. Dzieci wrzeszczą a ona dalej nap.....ala do tego telefonu. No brak słów. Taki tip ,że wszystkie niemowlaki dziś będą się turlać po podłodze. Kobieto ogarnij się. 

Gość Studentka
17 godzin temu, Gość Okti napisał:

Najlepszy komentarz pod ostatnim postem mg jakaś laska piszę. :"Nikola a czy coś Ci się nie udaje?" Czy coś w ten deseń...no bez przesady, a co to jakaś bogini, że wszystko ma jej się udawać?  

Gość Gosc
18 godzin temu, Gość Ela napisał:

Nikola to grubiutka wieśniara w dodatku strasznie zaniedbana aż dziwne mając tyle kasy nie umie sobie zrobić chociazby swoich wiejskich brwi. 

A dom straszny. Wygląda jak jakieś muzeum. Zero ciepła i miłości w nim.

Okropny, zimny bez duszy. Kasa to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze jakiś zmysł wnętrzarski. U niej brak, coś tam podpatrzy i całkowity miszmasz.

Gość gosc
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Okropny, zimny bez duszy. Kasa to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze jakiś zmysł wnętrzarski. U niej brak, coś tam podpatrzy i całkowity miszmasz.

a moze jej sie tak podoba??? 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.