Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam wrażenie, że seks dla Nicole to temat zamknięty. A że koszule są jej autorstwa, to co się dziwić, że w klimacie jak dla 80-latki... bezkształtne wory dla grubasów. Wymiętolone po spaniu. Pamietam jak emilivivre je dostała, chciała ładnie zareklamować. Emilka śliczna dziewczyna, ale nawet ona poległa w tym wymiętym czymś... 

Pamietam, niestety dziewczyna nie udźwignęła tematu koszulek. 😂

Gość Gość

Te koszule są masakryczne.Kolezanka kupila i po nocy wygladala jak psu z gardla wyciągnięta, i jak to nosić w szpitalu i ludziom się pokazac na oczy. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No tak, już nie pokazuje Karoliny i reszty dziewczyn. Chyba już z nią nie wytrzymały. Zreszta nie dziwie się im. 

Karolina była chyba nianią bibka. A teraz już ktoś inny go pilnuje. Może jednak wybrała etat w szpitalu jako położna zamiast sprzedaży majtek. Ona chyba zaczynała w tej medycznej firmie Kuby z badaniami DNA. Nie dziwię sie ze nie podobało jej się bycie handlarą i bańką u pseudodoktorostwa.

Gość Nabbs

Widzialyscie kogo przyjęli do firmy jako prawa rękę Kuby? Iwonkę była nianie Rogera. Widać opłaca się trzymać sztamę z Najkolka bo później w firmie zatrudnia samych pociotków i znajomych. 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam wrażenie, że seks dla Nicole to temat zamknięty. A że koszule są jej autorstwa, to co się dziwić, że w klimacie jak dla 80-latki... bezkształtne wory dla grubasów. Wymiętolone po spaniu. Pamietam jak emilivivre je dostała, chciała ładnie zareklamować. Emilka śliczna dziewczyna, ale nawet ona poległa w tym wymiętym czymś... 

Boże, koszuliny jak po babci, jeszcze do porodu jakoś ujdzie, ale potem żeby taką szmatę trzymać... nawet w połogu kobieta chce się poczuć jakoś tak... bardziej kobieco, a w takim łachu 🤦🏻‍♀️... i te kolory... nieprawdopodobne, że to im tak schodzi z tego sklepu 

Gość xyx
54 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Boże, koszuliny jak po babci, jeszcze do porodu jakoś ujdzie, ale potem żeby taką szmatę trzymać... nawet w połogu kobieta chce się poczuć jakoś tak... bardziej kobieco, a w takim łachu 🤦🏻‍♀️... i te kolory... nieprawdopodobne, że to im tak schodzi z tego sklepu 

Wyobrażam sobie miny 90 % facetów, jak młoda kobieta przychodzi w takim czymś do łóżka :D Wtedy to faktycznie jej "wietrzenie" jest bezpieczne haha. A w ogole to wydaje mi sie ze 90 % kobiet spi bez bielizny ale niekoniecznie w takich dlugasnych workowatych koszulach, bo tu Nicola tez czuje sie jakby odkryła z tym Ameryke ;)

Gość Wtf?

Hahahahahahahahaha, ale namioty 😁 Rozwód tuż-tuż, bierzcie fartucha.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość xyx napisał:

Wyobrażam sobie miny 90 % facetów, jak młoda kobieta przychodzi w takim czymś do łóżka :D Wtedy to faktycznie jej "wietrzenie" jest bezpieczne haha. A w ogole to wydaje mi sie ze 90 % kobiet spi bez bielizny ale niekoniecznie w takich dlugasnych workowatych koszulach, bo tu Nicola tez czuje sie jakby odkryła z tym Ameryke ;)

No chyba właśnie odkryła, bo żadna normalna młoda dziewczyna nie śpi w czymś „takim”! No chyba, że waży ze 120 kg, to nie ma wyboru 😂. Nicole ze swoimi bickami i brzusiem też się pewnie czuje jak XS’ka w tych workach na ziemniaki 🤦🏻‍♀️

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Wtf? napisał:

Hahahahahahahahaha, ale namioty 😁 Rozwód tuż-tuż, bierzcie fartucha.

Już „hitem” było jak najlolka skakała we Florze i namawiała -kupcie florę bo zostało tylko 40 sztuk, a to mega super fajna koszula.... namiot, który pewnie zwija się jak się śpi i gniecie, koszmar jakiś... 

Gość Koszulina z Koszalina

Ja tam chyba się skuszę na zakup koszulki, dla swojej praprababci;)

Gość Grażka

Zlitowali się i ją pomalowali. Nie ma się co dziwić, jak widziały takiego flejtucha to im się pewnie żal zrobiło Najkolki 😂 przez chwilę wyglądała jak zadbana kobieta ,a czujecie jakby ona takiego makijażu nie zmyła??! 😁

Gość Abrus

Hahaha Ale żenada gary pokazuje bo Julia chciała niania Rogerka to pokaż jej prywatnie w domu na kawce ... A tutaj Wy też chcecie to niech Julia ogląda w telefonie Ale zenada co za słabą zagrywka kto się na to.nabiera . A co do pizam to tam jak ktos ma L to jest S-ka. Takie to namioty trzeba brać dużo mniejsze mam i wiem stąd pewnie Najkolka S-ka

Gość Oli

Boshe najkola nie da sobie rady zostać sama z dwójka dzieci... czy wy to słyszycie... ona żyje w jakimś innej  rzeczywistości. Len nieprzystosowany do życia.. a co by było jakby do tego jeszcze musiała sprzątać gotować i zajmować się dwójka dzieci.. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Oli napisał:

Boshe najkola nie da sobie rady zostać sama z dwójka dzieci... czy wy to słyszycie... ona żyje w jakimś innej  rzeczywistości. Len nieprzystosowany do życia.. a co by było jakby do tego jeszcze musiała sprzątać gotować i zajmować się dwójka dzieci.. 

To jest nieprawdopodobne! Ona ma tylko wcześniaka bez żadnych wad i niegrzecznego trzylatka! Czy ona na głowę upadła! Matki mają niepełnosprawne dzieci, od których na krok nie można odejść całą dobę, do tego zdrowe dzieci i często są samotnymi matkami i jakoś muszą sobie radzić. Albo mają dwulatka i roczne bliźniaki. I męża cały dzień w robocie/ oj Nicole, Nicole... odrealniona jesteś na maksa. Leniwy nieudacznik z Ciebie... choć w jednym się z Tobą zgodzę. Też nie dałabym sobie rady z dziećmi i telefonem w ręce non stop. 

Gość Grażka

Otóż to. Urodzić dzieci a potem nie dawać rady zająć się nimi to dopiero sztuka...Najkolka ale masz na myśli randkę z Kubą czy randkę z Kubą i telefonem?  Bo jak z telefonem to straciłaś już konkretnie umiar jeżeli chodzi o insta...

Gość Lena
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To jest nieprawdopodobne! Ona ma tylko wcześniaka bez żadnych wad i niegrzecznego trzylatka! Czy ona na głowę upadła! Matki mają niepełnosprawne dzieci, od których na krok nie można odejść całą dobę, do tego zdrowe dzieci i często są samotnymi matkami i jakoś muszą sobie radzić. Albo mają dwulatka i roczne bliźniaki. I męża cały dzień w robocie/ oj Nicole, Nicole... odrealniona jesteś na maksa. Leniwy nieudacznik z Ciebie... choć w jednym się z Tobą zgodzę. Też nie dałabym sobie rady z dziećmi i telefonem w ręce non stop. 

Nicole! A palcem do d...y potrafisz sobie sama trafić? Czy też sztabu pomagierów potrzebujesz? 

Gość Lena

Hahaha randka z Kubą, czy z Kubą i telefonem 👍🏻👍🏻👍🏻. Kuba lubi takie trójkąciki 

Gość Dre

twierdzi, ze z innymi dziećmi by mogła zostać, ale ze swoimi nie.... to chyba sobie wystawia laurkę jaką jest matką i jak wychowuje swoje dzieci. Dla mnie to jest bulwersujące i cieszę się, ze nie tylko ja tak to odbieram. 

Gość Eliza
1 minutę temu, Gość Dre napisał:

twierdzi, ze z innymi dziećmi by mogła zostać, ale ze swoimi nie.... to chyba sobie wystawia laurkę jaką jest matką i jak wychowuje swoje dzieci. Dla mnie to jest bulwersujące i cieszę się, ze nie tylko ja tak to odbieram. 

Masz rację, to chyba najgorsze, co matka może powiedzieć o swoich dzieciach. Rozumiem, że malutki Bibek może być absorbujący, ale Roger to już duży chłopiec i jest po prostu przez nią źle wychowany, skoro nie jest w stanie go ogarnąć! Coś nieprawdopodobnego... 

Gość Bbvv
3 minuty temu, Gość Dre napisał:

Bez przesady. Ja to odebrałam tak ze ma wymagające dzieci. Roger to bardzo energiczny chłopiec, wiec wiadomo ze będzie z nim ciężej niż z takimi grzecznymi dziewczynkami jak Wandzia i Nela. A Bibek jest jeszcze mały, widać ze ma ciężkie zasypianie, śpi praktycznie wtedy jak Nicole jeździ wózkiem lub ma go na rękach. 

Gość Evik
9 minut temu, Gość Dre napisał:

Dokładnie , w sumie jak się wychowuje tak się później ma .

Gość Gość
17 minut temu, Gość Bbvv napisał:

Bez przesady. Ja to odebrałam tak ze ma wymagające dzieci. Roger to bardzo energiczny chłopiec, wiec wiadomo ze będzie z nim ciężej niż z takimi grzecznymi dziewczynkami jak Wandzia i Nela. A Bibek jest jeszcze mały, widać ze ma ciężkie zasypianie, śpi praktycznie wtedy jak Nicole jeździ wózkiem lub ma go na rękach. 

Energiczny chłopiec i maluch, który ma trudne zasypianie to powód, żeby powiedzieć, ze sobie ze swoimi dziećmi nie radzi i nigdy sama z nimi nie zostaje? Co drugie dziecko takie jest! A mało która matka ma niankę i pomoc na każde zawołanie. Zejdź na ziemię. 

Gość Aga
19 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tam chyba często kadra się zmienia u nich, już nie pokazuje tych dziewczyn co kiedyś pracowały. Pewnie związku gdzie pieprz rośnie. Wiecznie skrzeczący głos Najkolki nad uchem i z każdej strony nagrywki 🙄

Pokazali pakowanie paczek , są dwie pracownice i dwóch właścicieli nie dziwne że zrezygnowali z wyjazdu , powiedziała że ma zaległe 2500 zamówień a dziennie 600-1000 dochodzi. Dwie dziewczyny to chyba za.malo.

Gość Gosc

Serio jest jeszcze ktoś kto broni Nicolę po tym co powiedziała o dwójce SWOICH dzieci...?

Gość Bebvz
3 minuty temu, Gość Gina napisał:

Otóż to. Nicole to nieporadna księżniczka, którą normalne życie przerosło. Myślała, że jak urodzi sobie gromadkę, to będzie jak na instagramie - lukier i wata cukrowa. A ona z telefonem będzie to wszystko nagrywać. Tatuś kupił studia inglisz diwiżyn, ona sprzedała prywatność rodziny, Kubę zaprzęgła do magazynu odciągając go on prawdziwej medycyny, do której jako jedyny się naprawdę nadawał i teraz tylko dzieci przeszkadzają, żeby też wrzucać na Insta zdjęcia z romantisz wikend z mężusiem... nawet pracownicy już mają dość i sami muszą paczki pakować. Jeszcze tylko ratlerki muszą przestać ten badziew kupować i będzie komplet. Nicole będzie w końcu musiała zrobić tą specke i zakasać rękawy - wizyta za stówkę - to będzie orka na ugorze 😂

Ty się ciesz ze ona nie pracuje w swoim zawodzie. Bo moim zdaniem z takim parciem na kase niech lepiej wyciąga pieniądze od głupich mamusiek niż chorych ludzi którzy oddadzą każdy grosz żeby odzyskać zdrowie. 

Gość Gość
37 minut temu, Gość Bebvz napisał:

Ty się ciesz ze ona nie pracuje w swoim zawodzie. Bo moim zdaniem z takim parciem na kase niech lepiej wyciąga pieniądze od głupich mamusiek niż chorych ludzi którzy oddadzą każdy grosz żeby odzyskać zdrowie. 

Fakt, aż strach być pacjentką takiej wariatki 

Gość Gość

Ja myślałam że Kuba jest trochę mądrzejszy ale po jego instastories to myślę że oni po jednych pieniadzach są. Zero ogłady, kultury czy taktu

Gość Fachyf
2 godziny temu, Gość Aga napisał:

Pokazali pakowanie paczek , są dwie pracownice i dwóch właścicieli nie dziwne że zrezygnowali z wyjazdu , powiedziała że ma zaległe 2500 zamówień a dziennie 600-1000 dochodzi. Dwie dziewczyny to chyba za.malo.

Dziwię się.Ze jeszcze ktoś to kupuję!! Bezksztalne namioty. Miałam i oddałam nie warto!!! Na tym filmiku.10nminut z firmy widać jakaż niej Ska ..malutka okroglutka tlusciutka  kręci się po kadrze

Gość gość
2 minuty temu, Gość Fachyf napisał:

Dziwię się.Ze jeszcze ktoś to kupuję!! Bezksztalne namioty. Miałam i oddałam nie warto!!! Na tym filmiku.10nminut z firmy widać jakaż niej Ska ..malutka okroglutka tlusciutka  kręci się po kadrze

czemu oddałaś? bo zastanawiam się nad kupnem...

Gość Gosc
21 godzin temu, Gość Nabbs napisał:

Widzialyscie kogo przyjęli do firmy jako prawa rękę Kuby? Iwonkę była nianie Rogera. Widać opłaca się trzymać sztamę z Najkolka bo później w firmie zatrudnia samych pociotków i znajomych. 

A nie sądzisz że Bardzo dobrze jest zatrudnić kogoś znajomego, sprawdzonego i zaufanego niż kogoś obcego, niepewnego?? 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.