Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka

Zdrada

Polecane posty

Gość Stokrotka

Mam problem. Zdradzilam swojego mezczyzne (z ktorym mam rozczne dziecko) z mlodszym facetem, ktory rowniez jest zajety. Nie bede wnikac czemu to zrobilam, to juz nie jest wazne. On na poczatku latal za mna, jadl mi z reki i byl na kazde zawolanie. Sam doprpwadzil do tego co sie wydarzylo. Na spotkaniach przytulal sie do mnie, napomykal ze powinnam byc jego, nawet mowil o dzieciach. Pewngo razu przesadzilam, palnelam mu ze ja nie spotykam sie z nim zeby wracac niezadowolona (chamstwo, wiem). Od tamtej pory sie zmienil, od 3 miesiect spotkalismy sie tylko 2 razy, ciagle ma jakies wymowki. W rozmowie pisemnej jest oschly, ale na zywo przytulal sie do mnie i to tak mocno, i nagle. Jakby bardzo sie cieszyl, ze sie widzimy. Problem w tym, ze mi zaczyna chyba na nim zalezec. Usilnie probuje sie z nim spotkac, robie z siebie ...ke juz, bo nie moge wytrzymac, zeby sie nie odezwac w sprawie spotkania. I moje pytanie brzmi, czy odpuścić sobie temat, bo sie mu po prostu znudzilam, czy moze jednak on cos dp mnie czuje i da sie to jakos uratowac? 

Gość pies mądry

baba durne stworzenie, trzeba do budy przywiązać jak psa

17 minut temu, Gość Stokrotka napisał:

Mam problem. Zdradzilam swojego mezczyzne (z ktorym mam rozczne dziecko) z mlodszym facetem, ktory rowniez jest zajety. Nie bede wnikac czemu to zrobilam, to juz nie jest wazne. On na poczatku latal za mna, jadl mi z reki i byl na kazde zawolanie. Sam doprpwadzil do tego co sie wydarzylo. Na spotkaniach przytulal sie do mnie, napomykal ze powinnam byc jego, nawet mowil o dzieciach. Pewngo razu przesadzilam, palnelam mu ze ja nie spotykam sie z nim zeby wracac niezadowolona (chamstwo, wiem). Od tamtej pory sie zmienil, od 3 miesiect spotkalismy sie tylko 2 razy, ciagle ma jakies wymowki. W rozmowie pisemnej jest oschly, ale na zywo przytulal sie do mnie i to tak mocno, i nagle. Jakby bardzo sie cieszyl, ze sie widzimy. Problem w tym, ze mi zaczyna chyba na nim zalezec. Usilnie probuje sie z nim spotkac, robie z siebie ...ke juz, bo nie moge wytrzymac, zeby sie nie odezwac w sprawie spotkania. I moje pytanie brzmi, czy odpuścić sobie temat, bo sie mu po prostu znudzilam, czy moze jednak on cos dp mnie czuje i da sie to jakos uratowac? 

Za te wyczyny będziez zkazana na 25 lat więzienia albo 50 zł grzywny. Ja bym na Twoim miejscu wybrał więzienie wtedy pięć dych będziesz miała w kieszeni.

A tak na marginesie to nie dobra kobieta.

Gość Lady A

A kochasz nadal swojego mężczyznę?

Gość dvp
9 minut temu, lonelyman napisał:

Za te wyczyny będziez zkazana na 25 lat więzienia albo 50 zł grzywny. Ja bym na Twoim miejscu wybrał więzienie wtedy pięć dych będziesz miała w kieszeni.

A tak na marginesie to nie dobra kobieta.

tam jest i zdradzający koleś, więc co wy na nią napadacie jednostronnie tego zupełnie nie rozumiem, macie jakies skazy mózgowe?

Gość Stokrotka
12 minut temu, Gość Lady A napisał:

A kochasz nadal swojego mężczyznę?

No wlasnie nie. Nie kocham go, nie jestem z nim szczesliwa. Nie uklada nam sie w zadnym aspekcie, ciagle sie klocimy. Jestem z nim tylko przez dziecko co mnie bardzo meczy. 

Gość Gosc

To dziala dwie strony facet tez zdradza.

Gość pod mur

pod mur i kula w łeb obu zdradzającym stronom, żadna strata społeczna

Gość pies i ...
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To dziala dwie strony facet tez zdradza.

... nie da pies nie weźmie

Gość Stokrotka

Ale ja problemu ze zdrada nie mam. Mam problem z tym, ze nie wiem, czy kochanek jest oziebly, bo go urazilam, czy po prostu mu sie znudzilam... Bo jak sie widzimy to mam wrazenie, ze on cos do mnie czuje, a tak na odleglosc jest oschly. 

Gość dvp
7 minut temu, Gość pies i ... napisał:

... nie da pies nie weźmie

hahahah, tak, facet na boku roochajacy niewinny bu hahahaha, skąt ty się cio/to wziąłeś, zapewne z patoli jakiejś

Gość dvp

skąd^ oczywiście patolo!

Gość S...iel

Facet brał Cię na poważnie nic nie mówił, usłyszał że zależy Tobie tylko na tym żeby dobrze Tobie robił i urazil się tym, pomyślał że wykorzystujesz go dla własnej przyjemności i że jesteś wyrachowana .... Resztę dopisz sobie sama. Pamiętaj nic na siłę. Myśl co będzie ,nie co jest. 

Gość Stokrotka
16 minut temu, Gość S...iel napisał:

Facet brał Cię na poważnie nic nie mówił, usłyszał że zależy Tobie tylko na tym żeby dobrze Tobie robił i urazil się tym, pomyślał że wykorzystujesz go dla własnej przyjemności i że jesteś wyrachowana .... Resztę dopisz sobie sama. Pamiętaj nic na siłę. Myśl co będzie ,nie co jest. 

A moge cos zrobic, zeby to naprawić? Ostatnio mu nawet pisałam, ze tak pogadac bysmy sir mogli spotkac to stwierdzil, ze on juz wie jak te rozmowy beda wygladac... I ciagle pisze, ze kiedys sie spotkamy, ale wiecznie nie teraz... 

R*chać cudzą babę wielu będzie chciało, wziąć ją sobie na stałe (zwłaszcza z gówniakiem) - niewielu.

Gość Lagertha

Kobieto masz dziecko to czego szukasz wrażeń jak MONŻ w domu czeka? Jeden bolec nie wystarcza? Ogarnij sie.