Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama

Ciąża.. zniszę nam życie?

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja uważam, że kobiety poszące tutaj (nie te broniące) mają racje. Nie rozumiem dlaczego ją bronicie. W każdym wpisie udowadnia ze jesy niedojrzała

Ale co niby takiego karygodnego zrobiła czy napisała?

Gość Gość

Zaczęlo się od kochania się, jeszcze się chwali - mało odpowiedzialna, nie mozna się powstrzymać? Jak można spedzić na kochaniu się wieczór i noc? A spać? To jest w ciąży ważne. Teraz pisze, że kawe pije!!! W ciąży!!!  Facet ją nie kocha, a ona o nim jak o bogu.

Gość Gość

Ale co niby takiego karygodnego zrobiła czy napisała?

Tak jak napisałam niżej, ona ma 26 lat, jej facet 32! A jak dzieci...

Gość Gość
8 minut temu, Gość Przyszła mama napisał:

Mam tu na myśli np.rzucenie palenia przez partnera, moje odrzucenie kawy. A tym czasem nawet nie wiemy kiedy je poczeliśmy ;). Ja kawę pije nadal, a mój narzeczony nadal pali.

Z tym paleniem, to rzeczywiście kiepsko. Natomiast kawa nie szkodzi dziecku, możesz pić dwie dziennie. Ważne byś się dobrze odżywiała i bierz kwas foliowy

Gość Przyszła mama
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Z tym paleniem, to rzeczywiście kiepsko. Natomiast kawa nie szkodzi dziecku, możesz pić dwie dziennie. Ważne byś się dobrze odżywiała i bierz kwas foliowy

Ogólnie chciałam kiedyś rzucić nałóg związany z kawą. Mam świadomość, że mogę pić kawe po mimo ciąży. Ja nie pale, za to mój narzeczony owszem. Miałam negocjiować zdrowiem naszego przyszłego dziecka ;), może przy drugim się uda.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Zaczęlo się od kochania się, jeszcze się chwali - mało odpowiedzialna, nie mozna się powstrzymać? Jak można spedzić na kochaniu się wieczór i noc? A spać? To jest w ciąży ważne. Teraz pisze, że kawe pije!!! W ciąży!!!  Facet ją nie kocha, a ona o nim jak o bogu.

Sorry kochać to się może małżeństwo.

Gość Gość

Sorry kochać to się może małżeństwo.

Coooo? 😂😂😂 W łeb się j. ebnij. 

Gość Gość

Tak, facet jest z autorką bo jest mu wygodnie a nke z milosci. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Udowodnij mi że nie mam racji. Mam i nie udowodnisz.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak moźna spędzić na kochaniu się wieczór i noc?? 😂 No można, nic w tym złego nie ma. To nie zakon. Kawę też pić można do dwóch filiżanek dziennie. A skąd pomysł, że facet jej nie kocha, to już naprawdę nie wiem.

Gość Gość

Tak, facet jest z autorką bo jest mu wygodnie a nke z milosci. 

Czyli uważasz, że tylko ludzie w małżeństwie się kochają? 

Gość Gość

Ale chodzi ci o fizyczne kochanie czy jak? 

Gość Gość

Jak moźna spędzić na kochaniu się wieczór i noc?? 😂 No można, nic w tym złego nie ma. To nie zakon. Kawę też pić można do dwóch filiżanek dziennie. A skąd pomysł, że facet jej nie kocha, to już naprawdę nie wiem.

Czemu jej facet nie pomyślał o dziecku? Zresztą tu niby tak pracuje, a okazuje się, że jednak ma czas na autorkę. 

Nie są małżeństwem, nie spędzają razem czasu, autorka nie mówi o miłości do niej.

Czyli uważasz, że tylko ludzie w małżeństwie się kochają? 

Inni uprawiają seks.

Gość Gość

Sama udowadniaj, że masz rację.

Gość Przyszła mama

Wiecie co...ja nie mogę. Śmieszy mnie ta sytuacja. Poddaje się.

Gość Gosc

Sama udowadniaj, że masz rację.

Udowodniłam

Ale chodzi ci o fizyczne kochanie czy jak? 

Chodzi o miłośc w stosunku do autorki.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czemu jej facet nie pomyślał o dziecku? Zresztą tu niby tak pracuje, a okazuje się, że jednak ma czas na autorkę. 

Nie są małżeństwem, nie spędzają razem czasu, autorka nie mówi o miłości do niej.

Inni uprawiają seks.

Popłakałam się ze śmiechu. 

Gość Gość

Inni uprawiają seks.

Ja ze swoim chłopakiem się kocham! 😋

Gość Gość

Popłakałam się ze śmiechu. 

Czemu? Uprawiał z nią seks, jakby myślał o dziecku nie robil by tego.

Gość Gość

Czemu? Uprawiał z nią seks, jakby myślał o dziecku nie robil by tego.

Nie mogę się tyle śmiać, bo mnie szczęka boli. 😂😂😂

Gość Gość

Nie mogę się tyle śmiać, bo mnie szczęka boli. 😂😂😂

Kobieta w ciązy powinna odpoczywać, ja sie pytam czy on myślał o niej sypiając z nią przez wieczór i noc? Autorka podaje fakt ze jej partner pracuje do pozna, a pozniej ze niby spia z nią do nocy. Zaden facet po kilkunasto godzinnej pracy nie da rady.

Gość Gość

Wiem ze mam racje, dlatego nie dyskutujecie ze mna

Gość Przyszła mama
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobieta w ciązy powinna odpoczywać, ja sie pytam czy on myślał o niej sypiając z nią przez wieczór i noc? Autorka podaje fakt ze jej partner pracuje do pozna, a pozniej ze niby spia z nią do nocy. Zaden facet po kilkunasto godzinnej pracy nie da rady.

Oj myślał o mnie kochając się ze mną przez połowę wieczoru i pół nocy ;). Owszem, mój narzeczony pracuje bardzo dużo, co nie oznacza, że jemu relaks się nie należy, prawda? A to ile się kochamy... to à propos wieku 32 letni lepszy niż 20 latek, może lepiej, dłużej i częściej.

Gość Gość

Nie wiem, jakich Wy macie partnerów, ale mojemu właśnie po takim ciężkim dniu chce się najbardziej. Seks pomaga się odprężyć i odstresować

Gość Przyszła mama

Nie wiem, jakich Wy macie partnerów, ale mojemu właśnie po takim ciężkim dniu chce się najbardziej. Seks pomaga się odprężyć i odstresować

Dokładnie! U mojego jeszcze siłownia pomaga. 

Chociaż mój narzeczony bardzo często ma takie ciężkie dni jak wczoraj. 

A tak poza tym, to nie wiem co mi jest, ale w sumie od kilku dni mam taką ochotę na seks, że szok. 

Gość Gośc

Ale twoj cie kocha.

Gość Gość

Taki prawnik a sobie nie pomoże.

Gość kooo

Czy autorka nie am zadnej bliskiej osoby, ze ciagnie takie wynurzenia wobec zupelnie obcych osob, ktorych reakcja jest bardzo rózna, łacznie z obsmianiem jej i jej narzeczonego. Mam wrazenie , ze ktos sobie stworzyl taka sytuacje i ja opisuje, bo nie chce mi sie wierzyc,ze 26latka, ktora w dodatku myslipowaznie  o karierze zawodowej, w tak infantylny sposób podchodzi do zycia.Ale to jest kafeteria i podobne harlekiny juz tu były

Gość Rękaw

Zachowujecie się jak dzieci a jesteście już stare pryki.Facet stary 32 l.niezadowolony z ciąży co oznacza że nie wiązał z tobą przyszłości.

Gość Przyszła mama
6 godzin temu, Gość kooo napisał:

Czy autorka nie am zadnej bliskiej osoby, ze ciagnie takie wynurzenia wobec zupelnie obcych osob, ktorych reakcja jest bardzo rózna, łacznie z obsmianiem jej i jej narzeczonego. Mam wrazenie , ze ktos sobie stworzyl taka sytuacje i ja opisuje, bo nie chce mi sie wierzyc,ze 26latka, ktora w dodatku myslipowaznie  o karierze zawodowej, w tak infantylny sposób podchodzi do zycia.Ale to jest kafeteria i podobne harlekiny juz tu były

Bliska mi osoba powiedziała mi, że zniszczę nam życie, jeśli urodzę to dziecko. Zdesperowana, założyłam tutaj temat. Popisałam z naprawdę fajnymi kobietami, dopiero teraz zaczął się najazd na nas.

4 minuty temu, Gość Rękaw napisał:

Zachowujecie się jak dzieci a jesteście już stare pryki.Facet stary 32 l.niezadowolony z ciąży co oznacza że nie wiązał z tobą przyszłości.

A kto powiedział, że jest niezadowolony? Jest przerażony to fakt, ale jest również szczęśliwy.