Gość Hallooooooo Napisano Wrzesień 9, 2019 5 godzin temu, Gość ... napisał: Gwiazda nie może rozgryźć w najnowszym filmiku oznakowania podkładów z Anastazji: C oraz W Babo, trochę rusz głową C -Cold (chłodny), W -Warm (ciepły). Ja piedrolę A N -naturalny. Porażka! Nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać. To podstawowa wiedza Zobaczcie jak jej nerw puścił gdy dziewczyna pisze że Zmalo nie może pochwalić Hani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taki tam nick Napisano Wrzesień 9, 2019 2 godziny temu, Gość Hallooooooo napisał: A N -naturalny. Porażka! Nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać. To podstawowa wiedza Zobaczcie jak jej nerw puścił gdy dziewczyna pisze że Zmalo nie może pochwalić Hani N to neutral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 9, 2019 Ja przestałam ją oglądać po jej współpracy z beglossy pierwszy i ostatni raz dałam się nabrać na to pudełko i jej kiepskie wymówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 9, 2019 Haha, zmalo niby taka doświadczona, na jutubie od ponad 10lat, tyle kosmetyków przewaliła, Sephorę przekopała wzdłuż i wszerz... i nie wie co znaczą oznaczenia na podkladzie W, C i N. nosz kurła, śmiech na sali. Taka z niej „profesjonalistka”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsada Napisano Wrzesień 10, 2019 Cytat C -Cold (chłodny) chłodny to cool raczej, anglistko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddddd Napisano Wrzesień 10, 2019 ktoś ją pod filmem zapytał co to znaczy, że podkład się wysmuża inna dziewczyna odp że zostawia smugi. Zmalo widzę nowe wyrazy tworzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Wrzesień 10, 2019 9 godzin temu, Gość asdsada napisał: chłodny to cool raczej, anglistko Cool to ty raczej nie jesteś Zacznij się edukować dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 10, 2019 31 minut temu, Gość ... napisał: Cool to ty raczej nie jesteś Zacznij się edukować dziecko Zamiast kogos obrazać ty sie lepiej doucz albo chociaż sobie włacz strone abh amerykańską. C oznacza cool- chłodny. Pewnie sama zmalo-deb.ilka to napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Wrzesień 10, 2019 1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: Zamiast kogos obrazać ty sie lepiej doucz albo chociaż sobie włacz strone abh amerykańską. C oznacza cool- chłodny. Pewnie sama zmalo-deb.ilka to napisała Obrażać? Wskaż gdzie Cię obrażam Cool oznacza chłodny również, ale nie w znaczeniu ciepłoty podkładu. Dziecko, poczytaj trochę, bo jeżeli mam określać C jako cool to pół "internetów" również się myli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 10, 2019 Coś chyba poszło nie tak przy retuszu ostatniego zdjęcia na insta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lol Napisano Wrzesień 10, 2019 1 godzinę temu, Gość ... napisał: Obrażać? Wskaż gdzie Cię obrażam Cool oznacza chłodny również, ale nie w znaczeniu ciepłoty podkładu. Dziecko, poczytaj trochę, bo jeżeli mam określać C jako cool to pół "internetów" również się myli Zwłasza tworcy strony www anastasii się mylą. Oj, źli Amerykanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 10, 2019 "Freak show Klekotyny - Tygodniowe jedzeniowe szaleństwo za jedyne 58 zł - Akt 4" klekota ma kota. home . blog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2019 13 minut temu, Gość Gosc napisał: Coś chyba poszło nie tak przy retuszu ostatniego zdjęcia na insta gdzie? co? nie widać wygiętych ścian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 10, 2019 2 godziny temu, Gość ... napisał: Obrażać? Wskaż gdzie Cię obrażam Cool oznacza chłodny również, ale nie w znaczeniu ciepłoty podkładu. Dziecko, poczytaj trochę, bo jeżeli mam określać C jako cool to pół "internetów" również się myli Sama sobie poczytaj deb/ilko chociazby na stronie amerykanskiej sephory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 10, 2019 6 minut temu, Gość gość napisał: gdzie? co? nie widać wygiętych ścian Coś majstrowała przy udzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Wrzesień 11, 2019 14 godzin temu, Gość Gosc napisał: Sama sobie poczytaj deb/ilko chociazby na stronie amerykanskiej sephory Idź dziecko do szkoły, a od ...ek wyzywaj rodziców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 12, 2019 Zmalo pokazuje na livie swój pędzelek do brwi i pieje z zachwytu, "dużo się przy nim napracowalam". Patrzę a to zwykły ścięty implaski pędzelek jaki można dostać chociażby w h&m, czy nawet w chińczyku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emiiiilka 244 Napisano Wrzesień 12, 2019 2 godziny temu, Gość Gosc napisał: Zmalo pokazuje na livie swój pędzelek do brwi i pieje z zachwytu, "dużo się przy nim napracowalam". Patrzę a to zwykły ścięty implaski pędzelek jaki można dostać chociażby w h&m, czy nawet w chińczyku xD Taaak, ona przy wszystkim tak sie napracuje ze szok xD ! Tak samo jak czasami narzeka, ze dziewczynki zawozi do szkoly/przedszkola itp. i to takie meczace wielce. Przeciez wiekszosc ludzi na swiecie to robi, po czym idzie na 8-12 h do pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2019 no one wszystkie są zapracowane, bo przeciez ONE NAGRYWAJĄ. no więc skoro ona po rozwiezieniu dzieci się musi do kamery umalować to przecież nikt nie ma gorzej. masakra z tymi pustakami, jedna przez drugą zniewolone jutubem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 16, 2019 Coś ostatnio cisza o zmalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 16, 2019 25 minut temu, Gość Gość napisał: Coś ostatnio cisza o zmalo... Nudna jest, znowu robiła jakiś pokaz szpachli. Ciągle podobna tapeta na jedno kopyto. Serio, te baby tyle mówią o ciągłym szkoleniu wizażystów a same się zatrzymały na mejkapach 10 lat wstecz. Nic nowego nie pokazują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmaloszkapa Napisano Wrzesień 16, 2019 ale ja nie wiem co wy nowego chcecie? co innego wymyślić? inny sposób konturowania? róż na czoło nałożyć? jedyne pole do popisu to makijaż oka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 16, 2019 8 minut temu, Gość zmaloszkapa napisał: ale ja nie wiem co wy nowego chcecie? co innego wymyślić? inny sposób konturowania? róż na czoło nałożyć? jedyne pole do popisu to makijaż oka. Zerknij sobie na IG na makijaże Patrycji Dobrzenieckiej. Taki makijaż to byłoby dopiero wyzwanie dla zmalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkapozmalo Napisano Wrzesień 16, 2019 kwestia gustu. Dla mnie są to oczywiście ładne makijaże, ale tak samo na jedno kopyto. A artystyczne są po prostu brzydkie. Jedyne co u Zmalo mi przeszkadza to to, że kiedyś chyba przykładała więcej wagi do wyglądu makijażu, teraz odwala wszystko na odwal się "bo taka jestem". To akurat prawda, że ostatnio jej makijaże są brudne i niechlujne. Kiedyś byłam nią zachwycona. Teraz chyba oglądam z sentymentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2019 mnie wk.u.r.wia że te jej makijaże nie są zupełnie użytkowe, codzienne. wszystko jest mega kolorowe, nasycone, różnobarwne, grubo nałożone. dla mnie niepraktyczne. lubię jej staaaaaare filmiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2019 widziałyście foto na insta? ale ma udzisko grube, dżizas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 16, 2019 20 minut temu, Gość gość napisał: widziałyście foto na insta? ale ma udzisko grube, dżizas... Hehe, no bo nie jest taka chuda. Zreszta... to chyba jedyne zdjęcie na którym nie jest w namiocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Wrzesień 16, 2019 A mnie najbardziej irytuje to że ona mówi o sobie że jest taką artystką , że kobiety powinny się malować i uzewnętrzniać a sama nie nosi nie wiadomo jak kolorowych makijaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkapozaur Napisano Wrzesień 16, 2019 chociaż makijaż, który wykonała na ostatnich warsztatach na Agasava jest bardzo ładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emiiiilka 244 Napisano Wrzesień 16, 2019 O matko, znów reklamując catering wkłada jedzenie do paszczy wprost Przy kamerce telefonu i mlaska. Usuwam ja z insya bo nie dam rady i rano to ziewanie, te włosy i to wszystko... Czy takie rzeczy też trzeba pokazywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach