emkw35 112 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, Mroowka Zet napisał: U mnie beta 0 3 transfer, 3 procedura. Załamka. Bardzo mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katya22 204 Napisano Grudzień 4, 2020 Mroowka przykro mi, ale nie poddawaj się, może zrób jakieś dodatkowe badania albo coś świeżego i spróbuj z inna klinika. dziewczyny po punkcji mogą się pojawiać bóle a nawet lekkie krwawienia, wiec bez stresu ja jeszcze potem dodatkowo miałam hiperke wiec wszystko podwójnie Dzisiaj byłam na usg, moje 9 tygodniowe dzieciątko rozwija się dobrze, serduszko bije, kolejna wizyta Znowu za dwa tygodnie 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, Mroowka Zet napisał: U mnie beta 0 3 transfer, 3 procedura. Załamka. Mroowko... przykro mi ja dokładnie tydzień temu to samo przeżyłam... 3 raz nic zdecydowałam się pogłębić diagnostyke. Trzymaj się. Jakoś to przetrwamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mroowka Zet 135 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, NiskieAmH napisał: Nowy rok w takim razie będzie dla nas szczęśliwy. Głowa do góry. Jesteśmy bardzo silne. Masz jakieś śnieżynki ? Niestety nie a to oznacza, że 4 raz będę przechodziła procedurę od nowa... tyle że już bez dofinansowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkaa 93 Napisano Grudzień 4, 2020 2 godziny temu, emkw35 napisał: Dzięki no wlasnie nie wiem czy to dobrze, ze nie będą czekac do blastki? Poki co boli mnie żołądek Czuje jakbym miała zapowietrzony Ciezko to opisać Moze po zjedzeniu kolacji będzie lepiej Ja z 3 dniowego zarodka mam synka ❤ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 4, 2020 Agnieszko czekamy na dobre wiadomości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadzieja1993 187 Napisano Grudzień 4, 2020 4 godziny temu, Martuska napisał: Witamy ❤ Będziemy trzymać kciuki To pierwsza procedura ? Pierwsza , przesunieta o pare miesiecy przez covid. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mroowka Zet 135 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, AsiaWin napisał: Mroowko... przykro mi ja dokładnie tydzień temu to samo przeżyłam... 3 raz nic zdecydowałam się pogłębić diagnostyke. Trzymaj się. Jakoś to przetrwamy A jakie dodatkowe badania chcesz zrobić? U mnie ewidentnie zarodki się nie zagnieżdżają, za każdym razem beta nawet nie drgnęła. Dlatego chciałam zbadać kurczliwość macicy i zrobić jakieś badania pod kątem immunologii. Te dwie rzeczy przychodzą mi do głowy. Ale chętnie posłucham porad innych. Na pewno nie podejdę do 4 procedury bez dodatkowych badań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga123 381 Napisano Grudzień 4, 2020 5 minut temu, Mroowka Zet napisał: Niestety nie a to oznacza, że 4 raz będę przechodziła procedurę od nowa... tyle że już bez dofinansowania. Przykro mi, przesyłam dużo siły na dalszą walkę sama teraz czekam na 6 transfer jakoś po nowym roku, 5 transferów nie przyniosło ani razu dodatniej bety. Ale damy radę, zajmie nam to po prostu troszkę więcej czasu niż reszcie 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadzieja1993 187 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, Martuska napisał: Agnieszko czekamy na dobre wiadomości... Dziekuje za wsparcie ja też trzymam kciuki za wszystkie! Mam nadzieję że z czasem będę na bieżąco,jak kobietki są na jakim etapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Grudzień 4, 2020 Przed chwilą, Mroowka Zet napisał: A jakie dodatkowe badania chcesz zrobić? U mnie ewidentnie zarodki się nie zagnieżdżają, za każdym razem beta nawet nie drgnęła. Dlatego chciałam zbadać kurczliwość macicy i zrobić jakieś badania pod kątem immunologii. Te dwie rzeczy przychodzą mi do głowy. Ale chętnie posłucham porad innych. Na pewno nie podejdę do 4 procedury bez dodatkowych badań. Dokładnie robię to co piszesz. U mnie tez 3 razy beta nie drgnela. Byłam już u immunologa zlecił mi badania. Niestety na jedno muszę czekać aż do lutego!!! Chyba że coś mi się uda wcześniej w rozsądnej cenie. Jak chcesz to pisz na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadzieja1993 187 Napisano Grudzień 4, 2020 2 godziny temu, Goralka napisał: Witaj Nadzieja! Nie stresuj się punkcja będzie super A ile masz pęcherzyków na teraz? Też trzymam kciuki za Ciebie ! 14, ale lekarz dzisiaj przy 3 usg mówił ze 8 dużych. Twierdzi ze jest wszystko dobrze i planowo. Transfer bedzie przesuniety na styczeń, lekarz chce jeden cykl poczekac i podac zarodki W styczniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia:)) 358 Napisano Grudzień 4, 2020 3 godziny temu, Mroowka Zet napisał: U mnie beta 0 3 transfer, 3 procedura. Załamka. Bardzo mi przykro... wiem co czujesz... każde niepowodzenie boli ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karioka84 143 Napisano Grudzień 4, 2020 5 godzin temu, Nadzieja1993 napisał: Witam wszystkich jestem tu nowa, czytam was od kilku dni . Punkcja 9-tego. Stres jest nie do opisania ale tak bardzo chce mieć w koncu dziecko że nic mnie nie powstrzyma Trzymam kciuki za wszystkie kobietki, bo wiem co czujecie! Ja też 9 punkcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miśka2020 65 Napisano Grudzień 4, 2020 3 godziny temu, Mroowka Zet napisał: U mnie beta 0 3 transfer, 3 procedura. Załamka. Kochana wiem , że teraz jest ciężko.. Ale daj sobie czas i walcz dalej. Na prawdę mamy mnóstwo siły w sobie! Ja też jestem po 3 nieudanych transferach.. Miałam pół roku przerwy żeby dojść do siebie. Teraz jestem po 4 transferze - noszę mrozaczka i czekam niecierpliwie na wyniki bety za kilka dni. Ty też dasz radę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goralka 508 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, Nadzieja1993 napisał: 14, ale lekarz dzisiaj przy 3 usg mówił ze 8 dużych. Twierdzi ze jest wszystko dobrze i planowo. Transfer bedzie przesuniety na styczeń, lekarz chce jeden cykl poczekac i podac zarodki W styczniu. To super wynik.trzymam kciuki za piękne zarodki które się przyjmą! Też mam przesunięty transfer na koniec grudnia jak będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goralka 508 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, Mroowka Zet napisał: A jakie dodatkowe badania chcesz zrobić? U mnie ewidentnie zarodki się nie zagnieżdżają, za każdym razem beta nawet nie drgnęła. Dlatego chciałam zbadać kurczliwość macicy i zrobić jakieś badania pod kątem immunologii. Te dwie rzeczy przychodzą mi do głowy. Ale chętnie posłucham porad innych. Na pewno nie podejdę do 4 procedury bez dodatkowych badań. Jeszcze możesz zrobić genetykę (kariotypy czy cftr ) przy następnej procedurze jeśli Cię puszcza kasowo i czasowo to możesz też PGS albo pgd zarodka żeby wiedzieć zanim ci przetransferuja czy jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiskieAmH 115 Napisano Grudzień 4, 2020 1 godzinę temu, Mroowka Zet napisał: Niestety nie a to oznacza, że 4 raz będę przechodziła procedurę od nowa... tyle że już bez dofinansowania. A badalas immunologie ? Może coś dodatkowe ogarnijcie przed kolejnym razem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dreamscometrue 506 Napisano Grudzień 4, 2020 Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_art_a 587 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, Dreamscometrue napisał: Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. No wreszcie jakaś pozytywna wiadomość!!!! Super, gratuluje super wyniku i trzymamy kciuki by ta kruszynka wydostała się z brzuszka za 9 mc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 4, 2020 6 minut temu, Dreamscometrue napisał: Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. Gratulacje ! ❤❤❤ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miśka2020 65 Napisano Grudzień 4, 2020 7 minut temu, Dreamscometrue napisał: Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. Gratulacje ! Trzymam kciuki za całe spokojne 9 miesięcy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milach 433 Napisano Grudzień 4, 2020 12 minut temu, Dreamscometrue napisał: Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. Caly dzien czekalam na ten wynik!!! super! Gratulacje Ciesze sie bo te wszystkie smutne wiadomosci z tego tygodnia o niepowodzeniach wprawiły mnie w panike czy moj transfer ma sens 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 4, 2020 Teraz trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą betę ❤ 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iffci@ 134 Napisano Grudzień 4, 2020 15 minut temu, Dreamscometrue napisał: Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. Nooo CUDOWNIE!!! czekałam na Twoją wiadomość!! Bardzo się cieszę i życzę szczęśliwych 9 miesięcy!! 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iffci@ 134 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, Martuska napisał: Teraz trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą betę ❤ Trzymam!! I czekamy na wieści 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dreamscometrue 506 Napisano Grudzień 4, 2020 4 minuty temu, Milach napisał: Caly dzien czekalam na ten wynik!!! super! Gratulacje Ciesze sie bo te wszystkie smutne wiadomosci z tego tygodnia o niepowodzeniach wprawiły mnie w panike czy moj transfer ma sens Ja już spałam bo bardzo boli mnie dzisiaj głowa ,ale przekręcając się pomyślałam a sprawdzę czy nie ma maila. No i był. Ja się cieszę,ale tak po cichutku w środku bo to dopiero początek następnych oczekiwań aby było dobrze. Jest mi przykro z powodu tych,którym się nie udało w tych transferach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dreamscometrue 506 Napisano Grudzień 4, 2020 Przed chwilą, Iffci@ napisał: Trzymam!! I czekamy na wieści No ba jasne, że trzymamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelin 80 Napisano Grudzień 4, 2020 5 godzin temu, Mroowka Zet napisał: U mnie beta 0 3 transfer, 3 procedura. Załamka. Eh trzymaj się! Jeszcze będzie pięknie.. Bo musi być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia:)) 358 Napisano Grudzień 5, 2020 8 godzin temu, Dreamscometrue napisał: Dziewczyny tak późno ,ale są wyniki. Beta 172,8 Progesteron 27,27 11dpt 5dniowablastka klasy 3 AA. Proszę zostań ze mną kruszynko. Gratulacje ❤ oby teraz pięknie rosła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach