Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malisza

podziękowanie za przybycie na chrzest - dzieci

Polecane posty

Dnia 21.06.2020 o 23:20, KateZRzeszowa napisał:

A Ty stwierdziłaś,że będziesz robić gunwoburze bez powodu. Trochę to jest Kinder party..chrzest jest w kościele,a po kościele obiad i gościom zwłaszcza tym najmłodszym trzeba zorganizować czas

Nie, nic trzeba gościom organizować. Organizuje się przyjęcie po chrzcie, a nie kinderbal. Kiedy rodzice naucza swoje dzieci, że idąc w gości trzeba się nauczyć zachowywać? Nigdy w życiu nie organizowałabym dodatkowo atrakcji dla dzieci. 

Jaka organizacja przeciez to tylko obiad. Ty masz do ogarniecia niemowlaka a reszta rodzicow swoje dzieci, bez przesady z tymi atrakcjami

1 godzinę temu, BitchNaughty napisał:

Nie, nic trzeba gościom organizować. Organizuje się przyjęcie po chrzcie, a nie kinderbal. Kiedy rodzice naucza swoje dzieci, że idąc w gości trzeba się nauczyć zachowywać? Nigdy w życiu nie organizowałabym dodatkowo atrakcji dla dzieci. 

A ja tak, bo mam mało cierpliwości na marudzenie dzieci i wolę mieć dla nich zajęcie, a wydrukowanie kolorowanek, kredki czy te bańki to nie milion złotych monet. Ja cudzych dzieci nie wychowuje, a swoje, a taki obiad w restauracji trwa chwilę i jak dzieci mają biegać bez sensu I przeszkadzać to.lepiej zaplanować ich wizytę. Co innego,że poza tym że zapraszasz gości ,trzeba pomyśleć tez o innych aspektach ,by wszystkim było wygodnie, nawet jeśli to 2 h hałasu.