Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dr. Who

Ja to pamiętam jak w szkole.. Podstawowej dziewczynki w ławce siedziały z dziewczynami, a

Polecane posty

No i? Ja latami siedziałam w ławce z kolegą, bo się razem spóźnialiśmy, jechaliśmy z jednego osiedla z zadupia. Innym razem dostałam karnie jednego koleżkę, bo za dużo gadalam na lekcjach z psiapsiółką.

Był taki okres w 5 klasie że nas sadzali przymusowo żeby był spokój. W jednej ławce musiał być chłopiec i dziewczyna. 😂

To jest pokazywanie od małego chłopcom, że największą karą jaka może spotkać mężczyznę, jest spędzanie czasu z kobietą 😛

A potem się ludzie dziwią, skąd się biorą sfrustrowane prawiczki i starzy kawalerowie 😄😄😄

16 minut temu, Doktor Siurek napisał:

To jest pokazywanie od małego chłopcom, że największą karą jaka może spotkać mężczyznę, jest spędzanie czasu z kobietą 😛

A może stawianie za wzór?😉

10 godzin temu, Doktor Siurek napisał:

A potem się ludzie dziwią, skąd się biorą sfrustrowane prawiczki i starzy kawalerowie 😄😄😄

Dla dziewczynek to też była kara, spędzanie czasu z takim dwunastoletnim zdziecinnialym samcem. Pamiętam, że jeden z moich przymusowych "kolegów z ławki" strasznie śmierdział, bo już dojrzewal, a jeszcze nie zaczął się myć 

20 minut temu, Onkosfera napisał:

Dla dziewczynek to też była kara, spędzanie czasu z takim dwunastoletnim zdziecinnialym samcem. Pamiętam, że jeden z moich przymusowych "kolegów z ławki" strasznie śmierdział, bo już dojrzewal, a jeszcze nie zaczął się myć 

Ja zaproponowałem jednej z ładniejszych dziewczyn żeby ze mną siedziała. Powiedziałem że i tak nie będzie mieć wyboru i z jakimś chłopakiem będzie musiała siedzieć. 😄 Całe szczęście nas tak zostawili i nawet dobrze się z nią dogadywałem. Akurat tamten okres bardzo dobrze wspominam.

Ja zawsze w ostatnich ławkach bo wysokia, a tam się działo że hej😅😅😅

1 godzinę temu, Onkosfera napisał:

Dla dziewczynek to też była kara, spędzanie czasu z takim dwunastoletnim zdziecinnialym samcem.

Ta, bo wyście nie były dziecinne wtedy 😉

Pamiętam, że jeden z moich przymusowych "kolegów z ławki" strasznie śmierdział, bo już dojrzewal, a jeszcze nie zaczął się myć 

Współczuję.

7 godzin temu, taki obraz wasz napisał:

Ta, bo wyście nie były dziecinne wtedy 😉

Wiesz, jest taki moment "rozjazdu", gdy dziewczynki zaczynają dojrzewać trochę szybciej niż chlopcy, rosną im cycki, robią się wyższe, zaczynają interesować się płcią przeciwną. W tym samym czasie ich rówieśnicy to co najwyżej piłeczka i przepychanki. Tak, że ten teges. 

22 godziny temu, Doktor Siurek napisał:

To jest pokazywanie od małego chłopcom, że największą karą jaka może spotkać mężczyznę, jest spędzanie czasu z kobietą

Tak, pamiętam jak w V klasie karnie trafiłem do jednej ławki z koleżanką. Też nie była zachwycona. 😜

6 godzin temu, Onkosfera napisał:

Wiesz, jest taki moment "rozjazdu", gdy dziewczynki zaczynają dojrzewać trochę szybciej niż chlopcy, rosną im cycki, robią się wyższe, zaczynają interesować się płcią przeciwną. W tym samym czasie ich rówieśnicy to co najwyżej piłeczka i przepychanki. Tak, że ten teges. 

Ale to jeszcze nie ten moment.

2 minuty temu, taki obraz wasz napisał:

Ale to jeszcze nie ten moment.

Który moment jest ,"nie ten", bo nie rozumiem?

Który moment jest ,"nie ten", bo nie rozumiem?

Pisałaś o dwunastolatkach, kobiety dojrzewają jednak troszkę później (a mężczyźni zazwyczaj jeszcze później) 🙂

16 godzin temu, Onkosfera napisał:

Ja tez akurat z takim brudasem siedziałam. Miód można było mu łyżkami z uszu wyciągać. 

1 godzinę temu, taki obraz wasz napisał:

Pisałaś o dwunastolatkach, kobiety dojrzewają jednak troszkę później (a mężczyźni zazwyczaj jeszcze później) 🙂

Skoro mi nie wierzysz, to poczytaj na ten temat. Niektóre dziewczynki dostają menarche w wieku 10 lat, 12 to już rozkulane dojrzewanie.