Njn22 2 Napisano Listopad 29, 2020 Znacie jakieś wróżby Andrzejkowe? ale nie że takie mroczne ale takie dla zabawy np, takie przepowiednie czy coś takiego. Ale nie mam wosku haha jednak jak nie znacie innych to mogą być też takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 29, 2020 Nje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 (edytowany) Co roku naprawdę do żartów lejemy wosk. Uważam to za świetną zabawę, trzeba ruszyć wyobraźnię. Inne? Jako dziewczynki pisałyśmy męskie imiona świeczką na kartkach, losowalyśmy i nad ogniem świecy opalałyśmy kartę i pojawiało się imię przyszłego męża Rzucałyśmy butami, ale nie pamiętam o co chodziło Może ktoś pamięta? No i pierścionek w szklance miał wystukiwać wiek zamazpojscia. Jak przypomnę sobie te głupiutkie zabawy to aż uśmiech z twarzy nie schodzi Skąd te parcie? Zawsze miałyśmy wachlarz wróżb A potem lalysmy nie tylko wosk Edytowano Listopad 29, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Njn22 2 Napisano Listopad 30, 2020 Dnia 29.11.2020 o 18:55, Electra napisał: Co roku naprawdę do żartów lejemy wosk. Uważam to za świetną zabawę, trzeba ruszyć wyobraźnię. Inne? Jako dziewczynki pisałyśmy męskie imiona świeczką na kartkach, losowalyśmy i nad ogniem świecy opalałyśmy kartę i pojawiało się imię przyszłego męża Rzucałyśmy butami, ale nie pamiętam o co chodziło Może ktoś pamięta? No i pierścionek w szklance miał wystukiwać wiek zamazpojscia. Jak przypomnę sobie te głupiutkie zabawy to aż uśmiech z twarzy nie schodzi Skąd te parcie? Zawsze miałyśmy wachlarz wróżb A potem lalysmy nie tylko wosk Ja akurat jestem chłopakiem, nie wiem czy takie coś działa odwrotnie haha ale fajne zabawy dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Listopad 30, 2020 Dnia 29.11.2020 o 19:55, Electra napisał: Rzucałyśmy butami, ale nie pamiętam o co chodziło Może ktoś pamięta? Kto dostanie butem ten jest głupi jak but? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 1, 2020 2 godziny temu, Njn22 napisał: działa Nie działa, to tylko zabawa. Pomyśl ile musiałabym mieć mężów, żeby trafić każdego, którego wylosowałam co roku 1 godzinę temu, Laurittka napisał: Kto dostanie butem ten jest głupi jak but? Dostałabym każdym, a tak nie było, nie działa But, który spadł na podeszwę i był skierowany czubkiem do drzwi zwiastował ślub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach