Skarabella 1 Napisano Grudzień 17, 2020 Zabrał mnie do siebie do rodziny, potem do hotelu, ciągle stara się utrzymywać kontakt pytać się czy wszystko ok u mnie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 17, 2020 (edytowany) 33 minuty temu, Skarabella napisał: Nie wiem, po prostu widać że bardzo mnie kocha jednak zastanawiam się czy nie zasługuje na więcej patrząc na to ile sama mogę dac. Po tym co napisałaś ja tu żadnej miłości nie widzę, odnoszę wręcz wrażenie że starasz sie na siłę przekonać siebie i nas że on coś do czuje. A tę akcję z 50£ to aż żal komentować. Edytowano Grudzień 17, 2020 przez Bimba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skarabella 1 Napisano Grudzień 17, 2020 1 godzinę temu, KorpoSzynszyla napisał: Facet ma pamięć gołębia .... i nie ma wstydu Pożycza hajs od laski do tego emigrantki ..... to już nie dramat To komedia! I teraz nie wiem, czy mam się upominać o to czy nie.. tak głupio mi się upomnieć, miło by było gdyby po prostu przelał mi I już... ja bym tak zrobiła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skarabella 1 Napisano Grudzień 17, 2020 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: To chyba nie jest wysoka cena jaką należało zapłacić żeby móc się przekonać z kim ma się do czynienia , prawda? No nie, to nie jest dużo, chodzi jedynie o zachowanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwone korale 53 Napisano Grudzień 18, 2020 14 godzin temu, Skarabella napisał: Zabrał mnie do siebie do rodziny, potem do hotelu, ciągle stara się utrzymywać kontakt pytać się czy wszystko ok u mnie, Serio coś tutaj nie halo. Czemu nie zabrał cię do swojego mieszkania? Zapłacił ci za ten hotel? Wiem, że Anglicy maja wspolne konta gdy już mieszkają razem. Żyją też ponad stan żeby się pokazać. Ty mieszkasz w Anglii? Mam sporo Anglików w pracy i mam wrażenie, że pokazują kim nie są, oczywiście jeżdżą super samochodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwone korale 53 Napisano Grudzień 18, 2020 12 godzin temu, Skarabella napisał: I teraz nie wiem, czy mam się upominać o to czy nie.. tak głupio mi się upomnieć, miło by było gdyby po prostu przelał mi I już... ja bym tak zrobiła.. Ja bym się nie upominała, najwyżej za jakiś czas ty pożycz od niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 18, 2020 2 minuty temu, Czerwone korale napisał: 12 godzin temu, Skarabella napisał: I teraz nie wiem, czy mam się upominać o to czy nie.. tak głupio mi się upomnieć, miło by było gdyby po prostu przelał mi I już... ja bym tak zrobiła.. Ja bym się nie upominała, najwyżej za jakiś czas ty pożycz od niego. I po co te głupie gierki? Nie lepiej zakończyć ten żałosny "związek"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwone korale 53 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Bimba napisał: I po co te głupie gierki? Nie lepiej zakończyć ten żałosny "związek"? Ja bym go pogoniła. Nigdy nie mialam takiej sytuacji, że facet pożyczał ode mnie pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 18, 2020 4 minuty temu, Czerwone korale napisał: Ja bym go pogoniła. Nigdy nie mialam takiej sytuacji, że facet pożyczał ode mnie pieniądze. Nie pożyczył tylko brał i nie oddawał, a także wczesniej korzystał i się nie rewanżował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skarabella 1 Napisano Grudzień 18, 2020 2 godziny temu, Bimba napisał: Nie pożyczył tylko brał i nie oddawał, a także wczesniej korzystał i się nie rewanżował. Tak , wziął na razie nie oddał, napisałam mu, że idę na zakupy i potrzebuje żeby mi przelał, zaraz się okaże. Nie miałam jeszcze takiej sytuacji w żadnym związku. Mam swoje pieniądze, utrzymuje sama dom etc, nie potrzebuje aby mi dawać coś, jednak wystarczy by być fair. Dziwne wychowanie po prostu, moja mama też to zauważyła I już jej się to bardzo nie podoba, poczekam zobaczę co on odpisze jednak wszystko przemawia aby to zostawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skarabella 1 Napisano Grudzień 18, 2020 2 godziny temu, Czerwone korale napisał: Serio coś tutaj nie halo. Czemu nie zabrał cię do swojego mieszkania? Zapłacił ci za ten hotel? Wiem, że Anglicy maja wspolne konta gdy już mieszkają razem. Żyją też ponad stan żeby się pokazać. Ty mieszkasz w Anglii? Mam sporo Anglików w pracy i mam wrażenie, że pokazują kim nie są, oczywiście jeżdżą super samochodami. On nie ma swojego mieszkania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skarabella 1 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Skarabella napisał: On nie ma swojego mieszkania.. Zabrał mnie do domu, gdzie mieszka jego mama, on pracuje w rozjazdach I mieszka tam gdzie pracuje aktualnie , firma zapewnia mu hotel . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Grudzień 18, 2020 4 godziny temu, Skarabella napisał: Tak , wziął na razie nie oddał, napisałam mu, że idę na zakupy i potrzebuje żeby mi przelał, zaraz się okaże. Nie miałam jeszcze takiej sytuacji w żadnym związku. Mam swoje pieniądze, utrzymuje sama dom etc, nie potrzebuje aby mi dawać coś, jednak wystarczy by być fair. Dziwne wychowanie po prostu, moja mama też to zauważyła I już jej się to bardzo nie podoba, poczekam zobaczę co on odpisze jednak wszystko przemawia aby to zostawić. Nie dziwne wychowanie, tylko objaw skrajnego sknerstwa i cwaniactwa. Pewnie oszczedza na super auto a Tobie za to, ze dla niego pracowalas, robilas papierkowa robote, jak napisalas nie dosc, ze nie zaplacil, to nie dal nawet jakiegos prezentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 18, 2020 5 godzin temu, Skarabella napisał: Tak , wziął na razie nie oddał, napisałam mu, że idę na zakupy i potrzebuje żeby mi przelał, zaraz się okaże. No i co? Oddał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skarabella 1 Napisano Grudzień 20, 2020 Dnia 18.12.2020 o 11:32, Skarabella napisał: Pogonilam dziada zwykły cham. Jeszcze mi powiedział żebym wracała do swojego kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach