downhiil 88 Napisano Marzec 2, 2021 czy można zobaczyć miłość w cudzych oczach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 2, 2021 Można. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 2, 2021 Nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Marzec 2, 2021 Wszystko można zobaczyć ale niektórzy mają tendencję do widzenia tego co chcą zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 2, 2021 10 minut temu, Lilys napisał: Wszystko można zobaczyć ale niektórzy mają tendencję do widzenia tego co chcą zobaczyć. Dokładnie. A jeszcze inni mają tendencję do pokazywania tego, co chcą, żeby inni zobaczyli, chociaż niewiele może mieć to wspólnego z rzeczywistością. Ktoś w poprzednim temacie pisał coś o socjopatach. Może oni mogliby przejawiać takie zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 2, 2021 Miłość to mocne słowo, szybciej zauroczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 To bardzo ciężka sprawa. Nie taka prosta jakby się wydawało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 2, 2021 46 minut temu, downhiil napisał: czy można zobaczyć miłość w cudzych oczach? To ty nie wiesz? Przecież nie dajesz sobie wmówić, że mogłoby być inaczej, ona coś czuje i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 2, 2021 Autor nas robi w choja. 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 2, 2021 2 godziny temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Autor nas robi w choja. 100 % Autor ma nadzieję ,że ona domyśli się po spojrzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 2, 2021 1 minutę temu, Sofi napisał: Autor ma nadzieję ,że ona domyśli się po spojrzeniu Gdyby ludzie sugerowali sie moim spojrzeniem to by oznaczało ze chce ich wszystkich zayebac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 2, 2021 2 minuty temu, Sofi napisał: Autor ma nadzieję ,że ona domyśli się po spojrzeniu I sama wyzna mu miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 2, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Gdyby ludzie sugerowali sie moim spojrzeniem to by oznaczało ze chce ich wszystkich zayebac. Więc można czytać z oczu .Boniblu z Przeminęło z wiatrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 2, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 2, 2021 aj te oczy i te ciało, nie mogę tego wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 2, 2021 Narozrabiał i ona go pewnie już nie kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 2, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: aj te oczy i te ciało, nie mogę tego wytrzymać Na jej dupę lecisz... i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 2, 2021 (edytowany) 14 minut temu, TakaTamJedna... napisał: Na jej dupę lecisz... i tyle nie, cała jest cudowna, jej głosik i mądrość, wszystko, nawet ja uwielbiam jak sie w...ia na mnie (chyba) to jest to słodkie dla mnie Edytowano Marzec 2, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 2, 2021 obawiam się że mam halucynacje nie ogarniam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 2, 2021 Wincyj leków wez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 2, 2021 Można zobaczyć w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 2, 2021 tak. po wielu latach związku zobaczyć można i obojętność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 2, 2021 5 godzin temu, Olimpia napisał: Można. takich emocji nie widziałem w żadnym spojrzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Marzec 2, 2021 (edytowany) Czy Ty jesteś jakims bratem bliźniakiem Im the One? Czy może jakieś jego alter ego? Bo ten sam poziom odchylenia Edytowano Marzec 2, 2021 przez KKeira 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 2, 2021 32 minuty temu, KKeira napisał: Czy Ty jesteś jakims bratem bliźniakiem Im the One? Czy może jakieś jego alter ego? Bo ten sam poziom odchylenia pierwszy glos zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 2, 2021 Ciekawe o co ta zazdrość. O twoje wzdychanie do zajętej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Marzec 2, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: pierwszy glos zazdrości A to ciekawe.. Czego niby mam Ci zazdrościć? bo bredzisz od czapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 3, 2021 I teraz pojawi się w nowej odsłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 3, 2021 6 godzin temu, downhiil napisał: takich emocji nie widziałem w żadnym spojrzeniu "Pierwszy pocałunek nie jest podawany ustami, ale oczami" "Prawie nic nie trzeba mówić, kiedy umiesz używać oczu" 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 23 minuty temu, Olimpia napisał: "Pierwszy pocałunek nie jest podawany ustami, ale oczami" "Prawie nic nie trzeba mówić, kiedy umiesz używać oczu" Dla lepszej komunikacji jednak warto się czasem odezwać...:) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach