Prawdomówny 12 Napisano Kwiecień 12, 2021 Waszym zdaniem - mężczyzna z długimi włosami jest mniej męski niż z krótkimi? Choć wolę mieć krótkie włosy ze względu na wygodę, to jednak długowłosi mężczyźni są jak dla mnie OK. Przecież np. Jezus Chrystus ma długie włosy i Bolesław Chrobry, a oni nie byli ciot*mi. Irytują mnie Ci, którzy mają za niemęskiego kogoś, kto ma długie włosy. I czy wśród Was jest długowłosy mężczyzna? Nie wstydźcie się przyznać, ja poważnie traktuję długie włosy u płci męskiej, bo one nie są złe, nie powodują, że mężczyzna z wyglądu staje się niemęski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turboczort 15 Napisano Kwiecień 12, 2021 Są kobiety które tylko takich długowłosych szukają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maz-Stanu-POLSKA 14 Napisano Kwiecień 12, 2021 W wieku nastoletnim - ok. Stary kon powinien wygladac jak w wojsku - na 0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Kwiecień 13, 2021 10 godzin temu, Turboczort napisał: Są kobiety które tylko takich długowłosych szukają. To o mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 13, 2021 ja tam wole faceta z dluzszymi wlosami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach