Cristal167 22 Napisano Listopad 1, 2021 1 - Tekla 2 - Amanda Znacie kogoś kto ma takie imię? Podobają wam się one? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Listopad 2, 2021 Amanda jeszcze ujdzie, ale tekla to jakiś koszmar. Biedne dzieci. Rodzice muszą się dowartościować dając im jakieś dziwne imiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Listopad 2, 2021 Tekli nie znam zadnej a imie mi sie nie podoba. Amandy znam 3. Dwie maja kolo 30 lat jedna lekko po 20. Moim zdaniem imie całkiem ladne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaMaria1982 232 Napisano Listopad 2, 2021 Tekla dla mnie brzydkie nawet okropne . Amanda ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Listopad 2, 2021 Mi sue bardziej podoba Tekla. Stare imię, niestety zapomniane. Pamiętam jak byłam mała to znałam starsza panią mieszkająca w małym domku z sądem,ulami i miała na imię Tekla. W oczach małego dziecka była dla mnie taka dobra czarownica która ma w domu różne skarby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Listopad 2, 2021 Tekla byla w "Przczolce Mai". Ani kednego,ani drugiego imienia nie nadalabym dziecku. Jednak jezeli musialabym wybrac to zdecydowanie Amanda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Listopad 2, 2021 48 minut temu, BabciaKochanaBlu napisał: Tekla brzydkie, jak dla starej panny, a Amandę znam, ale kojarzy mi się z panią lekkich obyczajów. One zawsze są Roksany, Amandy i Sandry. Az mi wstyd ale tez mam takie skojarzenie z imieniem Sandra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Listopad 2, 2021 Osobiescie nie podoba mi sie ani jedno ani drugie imie. Tekla to dla mnie zawsze bedzie pajeczyca z Pszczółki Maji. Amanda natomiast budzi jakies niekoniecznie dobre skojarzenia. Imie jednak ma sie podobac rodzicom i nie osmieszac dziecka. Te osmieszajace raczej nie sa. Jezeli Tobie sie podobaja to najwazniejzze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatkiikropki 2 Napisano Listopad 11, 2021 Żadne z tych imion mi się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Listopad 12, 2021 Nie podobaja mi się, zwłaszcza Tekla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach