Dobrosułka 989 Napisano Wrzesień 18, 2022 To nie pierwszy raz jak sa podwyzki wiec nie ma sie co pienic. Zmiana rzadu tez nic nie zmieni w obecnej sytuacji wiec naprawde nie ma nic do zrobienia oprocz wlasnie poszukania roznych sposobow na oszczedzanie. Ja w lecie wysadzilam sobie ziola na tarasie i suszylam na zimie miedzy innymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Wrzesień 19, 2022 11 godzin temu, Bimba napisał: Wiem, ale nie mogę się z tym wszystkim pogodzić. Mysle, ze tak samo jak my wszystkie. Szlag czlowieka trafia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolcia83 1 Napisano Październik 6, 2022 Nie ma co narzekać .trzeba się cieszyć jak jest bo będzie gorzej dużo gorzej . Niedługo będzie brakowalo prądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Październik 6, 2022 31 minut temu, Jolcia83 napisał: Nie ma co narzekać .trzeba się cieszyć jak jest bo będzie gorzej dużo gorzej . Niedługo będzie brakowalo prądu No to super cieszymy się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaMaria1982 232 Napisano Październik 7, 2022 Nawet niech będzie drogo ale żeby już wojny nie było bo jeszcze niewiadomo jak.to wszystko się skończy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Październik 7, 2022 7 minut temu, AnnaMaria1982 napisał: Nawet niech będzie drogo ale żeby już wojny nie było bo jeszcze niewiadomo jak.to wszystko się skończy. Myślę że wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobrosułka 989 Napisano Październik 7, 2022 Niestety, ale wojna bedzie jeszcze trwala skoro Putin zrobil mobilizacje. Bedzie rzucal tyle cial na Ukraine, az ona padnie, albo Rosjanie beda mieli dosyc. W najlepszym przypadku Putin padnie i nastepca przerwie wojne. W najgorszym wypadku do wladzy dorwie sie gorszy wariat i wtedy moze byc faktycznie jeszcze gorzej. Poprawy nie bedzie w najblizszym czasie i mozemy sobie klnac placac w sklepie za jedzenie, ale nic nie zrobimy. Ceny ida wszedzie do gory, Polska jest w takiej samej sytuacji jak reszta krajow Europy i Ameryka Polnocna. O reszcie swiata nie wiem, ale Chiny pewnie nie odczuwaja tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniq12 0 Napisano Październik 5, 2023 Jedyną opcją są oszczędności. I to na różnych płaszczyznach. Spróbuj na przykład oszczędzać prąd. Tu https://better-energy.pl/jak-oszczedzac-prad-skuteczne-sposoby/ masz poradnik, który pomoże Ci to ogarnąć. Można też oszczędzać na innych mediach jak np. woda. Innej opcji na przeczekanie kryzysu niestety nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach