Babka_w_te_Pedach 1521 Napisano poniedziałek o 18:46 Dnia 3.11.2024 o 17:06, Wsedno napisał: W skrócie - najpierw odwołał przyjazd do Sary z braku czasu. Ona ponoć zareagowała jakby nic się nie stało. Wiedział, że ma zły czas, ale nie narzucal się jej z pomocą, bo wie, że ona w takich chwilach lubić być sama. A o planie próby s... dowiedział się od Ewki, bo to do Ewy i innej kumpeli (do siostry także) Sarusia napisała wiadomość pozegnalną. Nie do niego. Znaczy się wg jego oceny Sara go odrzuciła. A że on nie jest psychologiem, więc nie będzie próbować jej terapeutyzować, bo od tego są specjaliści... Jeszcze na wizji się popłakał, na dowód, że też miewal złe chwilę w życiu i wie jak to jest być w dołku, żeby ludzie nie myśleli, że taki bezduszny i nieczuły jest. Swoją drogą, dobry z niego numer. Za grosz konsekwencji. To nie pierwszy film, w którym coś wyjaśnia, a następnie go usuwa I że niby w nosie ma krytykę. Ta, jasne... Tez zdazylam obejrzec. Zrobil z siebie ofiare hejtu jak zawsze. W komentarzach dzieczyny mu glownie pisaly, ze to troche niefajne, ze odwolal wyjazd z powodu "braku czasu", ale pokazywal wyjazd do chyba Kielc, wyjazd do wawy na HAlloween i gneralnie takie bimbanie sobie z nowym gachem. Mogl to byc trigger swego rodzaju dla Sary, ktora chyba faktycznie byla w zlym stanie. Mnie najbardziej uderzylo to, ze "to pnizej jego godnosci" probowac sie kontaktowac, jak zostal odrzucony. Wiec to on jest ofiara, to on cierpi, to jego nikt nie rozumie, i to on w zyciu tak naprawde duzo stracil (zmarla mu babcia a mama miala raka) a tego nikt nie widzi. i to wszystko w akompaniamencie wciagania gili z nosa (nigdy nie slucham go na sluchawkach, bo mi sie cofa przedwczorajszy obiad) Ewidentinie sie przeliczyl co do popularnosci i poparcia psychofanek. Juz juz widzial sie jako influ od paczek z temu etc a tu rownia pochyla 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1901 Napisano 9 godzin temu Czyli prosta sprawa, odwołał wyjazd bo ma nowego faceta z którym woli spędzać teraz czas. A ściemnia że niby chodzi o pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara567 86 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Czyli prosta sprawa, odwołał wyjazd bo ma nowego faceta z którym woli spędzać teraz czas. A ściemnia że niby chodzi o pracę. A sarunia i*d*i*o*t*k*a i tak wyznaje mu miłość w komentarzach Dalej nie widzi co to za człowiek i sama na własne życzenie zostawia sobie w życiu toksyków.. Jeszcze się na nim przejedzie nie raz. Z pewnością to nie ostatnia drama między nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1901 Napisano 8 godzin temu 46 minut temu, Lara567 napisał: A sarunia i*d*i*o*t*k*a i tak wyznaje mu miłość w komentarzach Dalej nie widzi co to za człowiek i sama na własne życzenie zostawia sobie w życiu toksyków.. Jeszcze się na nim przejedzie nie raz. Z pewnością to nie ostatnia drama między nimi Jest samotna i przez to akceptuje takie zachowania. Ale teraz odnowiła kontakt z rodziną, to może oni dadzą jej wsparcie emocjonalne i przestanie tolerować jego egoizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1158 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Właśnie obejrzałam tę dramę w trzech aktach Pisałam już, że oni są najprawdopodobniej j.e.b.n.i.e.ci wszyscy Drama się dopiero rozkręca ... i jeszcze Karo ze stylizacje i ewke w to mieszają Polecam filmiki zarówno Esterki jak i Boroska, jak i samej Sarci Oj, będzie się działo. No ale najlepiej się dramy monetyzuje, nie? Sądzę, że cała trójca potwierdzi Poza tym, nie neguje naprawdę złego stanu psychicznego całej rozkręcajacej dramę damy i nie znam się dokładnie na procedurach, ale czy ona zamiast w szpitalu albo na terapii po takiej akcji nie powinna być, a nie latać od kawki i goferka do obiadków z tatą? W końcu to ma być niby poważna sprawa z tym jej samopoczuciem, nie? Edytowano 6 godzin temu przez SheriDANKA ;-P 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1521 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, SheriDANKA napisał: Właśnie obejrzałam tę dramę w trzech aktach Pisałam już, że oni są najprawdopodobniej j.e.b.n.i.e.ci wszyscy Drama się dopiero rozkręca ... i jeszcze Karo ze stylizacje i ewke w to mieszają Polecam filmiki zarówno Esterki jak i Boroska, jak i samej Sarci Oj, będzie się działo. No ale najlepiej się dramy monetyzuje, nie? Sądzę, że cała trójca potwierdzi Poza tym, nie neguje naprawdę złego stanu psychicznego całej rozkręcajacej dramę damy i nie znam się dokładnie na procedurach, ale czy ona zamiast w szpitalu albo na terapii po takiej akcji nie powinna być, a nie latać od kawki i goferka do obiadków z tatą? W końcu to ma być niby poważna sprawa z tym jej samopoczuciem, nie? Te Esterke to ja w ogole ignoruje, bo to jakas patola, ktora probuje ugrac cos. Co do Sary, to zastanawiam sie, tak troche wsadzajac nos w cos wiecej niz tylko kafe plotki, czy rodzina tez odeszla od SJ? bo postepuja wbrew nakazom kontaktujac sie z osoba wykluczona. Takim zachowaniem sami narazaja sie na wykluczenie. wiec albo sami odeszli i zdecydowali sie sjontakotwac z Sara, albo (i to jest okropna mysl) widza szanse na ponowne wciagniecie jej do sekty, wiec zalewaja miloscia. Ta druga wersja jest dla mnie obrzydliwa, ale nie moge jej wykluczyc, bo takei cos slyszalam na kanale Swiatusy (Sara i Edwin). JEsli Sara miala zalamanie, to zwyczajnie powiedziala moze kilak slow za duzo. Ja kojarze, ze nagrala cos , nie wiem insta czy yt, ze jest jej tak strasznie zle, ze L nie przyjedzie, bo tak czekala, tak potrzebowala , ale ze rozumie, i koniec. To widzki, zczely komentowac i u niej i u niego. Gwiazda Radomia oczywiscie, nie byl w stanie zamilknac, tylko zrobil z siebie ofiare i to tak naprawde, jego prodakszyn byly najbardziej toxic i coraz bardziej nakrecaly drame. Teraz mowi, ze on ma z nia caly czs kontakt, a przeciez w usunietym prodakszyn , sugerowal ze to juz czas przeszly etc. Do tego podbijal komentarze ze wymienil Sare na Sandre (jakas inna kolezaneczke) ... Facet sliski jak wegorz, zachwycony przyplywem kasy ktora przewala na glupoty. Wczesniej byl placz, ze nie ma kasy na wklad wlasny na mieszkanie etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1158 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Babka_w_te_Pedach napisał: JEsli Sara miala zalamanie, to zwyczajnie powiedziala moze kilak slow za duzo. Ja kojarze, ze nagrala cos , nie wiem insta czy yt, ze jest jej tak strasznie zle, ze L nie przyjedzie, bo tak czekala, tak potrzebowala , ale ze rozumie, i koniec. To widzki, zczely komentowac i u niej i u niego. Z tego co pamiętam jak mówiła w filmiku to ona pisała do siostry i rodziców oraz znajomych ( ciekawe czy do eks męża też?) jakaś "pożegnalna" wiadomość. Skończyło się podobno na tym, że spi.etr.ała i nie zrobiła tego co zaplanowała, a w tym czasie w drzwiach mieszkania w UK stanęła jej siostra ze szwagrem i straż/policja. Karetka też chyba była. Narobiła ambarasu, że nie na żarty i teraz moje pytanie, czy po takiej akcji nie powinna wylądować w szpitalu na lekach - jak ten gościu co parodiował, Miro chyba się nazywał? Albo na odpowiedniej terapii? Teraz zadowolona Sara pomyka po Bielawie ... I na serio nie czepiam się jeśliby była naprawdę w poważnym stanie psychicznym, no ale to nie tak chyba powinno wyglądać, jak jakieś żarty albo dobre aktorstwo.... Edytowano 4 godziny temu przez SheriDANKA ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1158 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Babka_w_te_Pedach napisał: albo sami odeszli i zdecydowali sie sjontakotwac z Sara, albo (i to jest okropna mysl) widza szanse na ponowne wciagniecie jej do sekty, wiec zalewaja miloscia. Albo Sara wróciła do SJ. W najnowszym vlogu powiedziała,że kontakt się nie urwie, a jak mówiła o locie do Polski do rodziców to powiedziała,że ona wie,że to tylko na chwilę ten kontakt. Złamali ją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1521 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SheriDANKA napisał: Albo Sara wróciła do SJ. W najnowszym vlogu powiedziała,że kontakt się nie urwie, a jak mówiła o locie do Polski do rodziców to powiedziała,że ona wie,że to tylko na chwilę ten kontakt. Złamali ją? ciezko powiedziec... mam nadzieje, ze to rodzina moze rozluznia kontakty z sekta. Takie male miasto, to zrodlo plotek + interent. Zawsze ktos zyczliwy by doniosl do zboru ze ci "Sarusiowie" widzieli sie z corka etc. a to prosta droga do wykluczenia. Skoro religia byla dla nich na tyle wazna, ze sie wyrzekli corki / siostry dla wiary, to cos sie musialo stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1521 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, SheriDANKA napisał: Z tego co pamiętam jak mówiła w filmiku to ona pisała do siostry i rodziców oraz znajomych ( ciekawe czy do eks męża też?) jakaś "pożegnalna" wiadomość. Skończyło się podobno na tym, że spi.etr.ała i nie zrobiła tego co zaplanowała, a w tym czasie w drzwiach mieszkania w UK stanęła jej siostra ze szwagrem i straż/policja. Karetka też chyba była. Narobiła ambarasu, że nie na żarty i teraz moje pytanie, czy po takiej akcji nie powinna wylądować w szpitalu na lekach - jak ten gościu co parodiował, Miro chyba się nazywał? Albo na odpowiedniej terapii? Teraz zadowolona Sara pomyka po Bielawie ... I na serio nie czepiam się jeśliby była naprawdę w poważnym stanie psychicznym, no ale to nie tak chyba powinno wyglądać, jak jakieś żarty albo dobre aktorstwo.... Mira to faktycznie z klamki odcieli, bo to zrobil (nie w 100% of course), na szczesie pomoc przyszla w pore dzieki Dramci. I faktycznie trafil do szpitala (chyba tez sam chcial). W UK nie wiem jaki jest proces, podejrzewam ze dali jej relanium , kazali isc na spacer i koniec ... mnie sie wydaje, ze byla w zlym stanie, stad kontak z rodzina. Ktos zareagowal dobrze i wezwal policje / pogotowie . Lepiej wezwac, jak czlowiek ma podejrzenia, niz nie. My widzielismy Sare w zlym stanie, a co dopiero znajomi i rodzina. To ze pojechala do Polski i wydaje sie ok, szczesliwa, to nie znaczy ze wyzdrowiala, ale dostala to czego tak bardzo potrzebowala kontakt z rodzina. Poki co to euforia, i zastrzyk szczescia, tak mnie sie wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1901 Napisano 3 godziny temu Łukasz obsrał się że straci kasę z yt. Miał 14tys subskrypcji a po kłótni z Sarą ma już 11tys. Przy tak małym kanale stracić 3tys to ogromna część. I moim zdaniem stąd jego powrót do przyjaźni, bo Sara po prostu jest jego promotorem na yt. A co do rodziny, też boję się że chcą ją spowrotem wciągnąć. Ale - czy nie wyszłoby to jej na dobre? Będąc sama zadaje się z takimi ludźmi jak Estera i Łukasz. Może na lepsze już jej wyjdzie powrót do rodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1521 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, PandaCzerowna napisał: Łukasz obsrał się że straci kasę z yt. Miał 14tys subskrypcji a po kłótni z Sarą ma już 11tys. Przy tak małym kanale stracić 3tys to ogromna część. I moim zdaniem stąd jego powrót do przyjaźni, bo Sara po prostu jest jego promotorem na yt. dokladnie ! przed drama z psem, mial slodko pierdzace komentarze. Zapomnial, ze komentuja dwie grupy ludzi psychofanki i hejterzy. Normalni ludzie, komentuja rzadko, bo wystarcza im patrzenie z odleglosci. Daltego wydawalo mu sie ze jest bogiem, i druga Szuszolina, co pomlasze przed obiektywem robiac wywody na glupie tematy, albo bedzie sie przegladal w obiektywie i " podziwiajcie moja cere" , i nawet raz bylo "jakie mam zielone oczy" .... zapomnial ze krolowa jest tylko jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1073 Napisano 2 godziny temu Dla mnie oba i ten pawian są siebie warci.... Puści ludzie.... Obejrzałam kawałek jej vloga z mama. Raz że skacze po emocjach jak szalona to po tym jak się odnosi do innych wnioskuje że to pusta wydmuszka. W życiu nie chciałabym takiej koleżanki. Manipulantka. Ja jej nie współczuję bije tu fałsz nigdy nie mogłam się do niej przekonać moja siora zawsze nad nią piała. Czuje fałsz jak od dawna od buddy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach