Makeadecision2422 255 Napisano Grudzień 29, 2023 9 godzin temu, Karakaka napisał: Pomyśleć sobie można, ale nie rozumiem po co o tym pisać w komentarzach. Ludzie są debi#ami i nie myślą co jeśli para chciałaby ciąży, a nie może/nie udaje się. Na pewno to bardzo przyjemne czytać ileś komentarzy na ten temat. Każdy odpowiedzialny właściciel zanim weźmie jakiekolwiek zwierzę, będzie starał się o nim jak najwięcej dowiedzieć. Lepiej tak niż mieć mentalność wsioka: "a ch#j tam, kot to kot, co w nim skomplikowanego - dać resztki z obiadu i mleka i mu wystarczy". Akurat za to szanuję Alkę. Nikt nie mówi, że to źle, ale ona wszystko co robi robi razy 100. Zawsze przesadza i wpada w taką obsesję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babette 535 Napisano Grudzień 29, 2023 10 godzin temu, Karakaka napisał: Pomyśleć sobie można, ale nie rozumiem po co o tym pisać w komentarzach. Ludzie są debi#ami i nie myślą co jeśli para chciałaby ciąży, a nie może/nie udaje się. Na pewno to bardzo przyjemne czytać ileś komentarzy na ten temat. Każdy odpowiedzialny właściciel zanim weźmie jakiekolwiek zwierzę, będzie starał się o nim jak najwięcej dowiedzieć. Lepiej tak niż mieć mentalność wsioka: "a ch#j tam, kot to kot, co w nim skomplikowanego - dać resztki z obiadu i mleka i mu wystarczy". Akurat za to szanuję Alkę. Akurat uwierzę. Alka i dziecko. Nie rozśmieszaj mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karakaka 54 Napisano Grudzień 29, 2023 54 minuty temu, babette napisał: Akurat uwierzę. Alka i dziecko. Nie rozśmieszaj mnie. ????? XDDDD Przecież to nie ja sugeruję ciążę XDD tylko zwracam uwagę dzbanom, żeby pomyśleli zanim komuś w komentarzu wspomną coś o ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babette 535 Napisano Grudzień 29, 2023 7 minut temu, Karakaka napisał: ????? XDDDD Przecież to nie ja sugeruję ciążę XDD tylko zwracam uwagę dzbanom, żeby pomyśleli zanim komuś w komentarzu wspomną coś o ciąży Jakim dzbanom, trochę kultury. Myślisz, że ona czyta jakiekolwiek komentarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makeadecision2422 255 Napisano Grudzień 29, 2023 17 minut temu, babette napisał: Jakim dzbanom, trochę kultury. Myślisz, że ona czyta jakiekolwiek komentarze? Czyta bo te o ciąży usuwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karakaka 54 Napisano Grudzień 30, 2023 9 godzin temu, babette napisał: Jakim dzbanom, trochę kultury. Myślisz, że ona czyta jakiekolwiek komentarze? Teraz wypominanie kultury, ale pisanie komentarzy o ciąży jest już okej? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babette 535 Napisano Grudzień 30, 2023 10 godzin temu, Karakaka napisał: Teraz wypominanie kultury, ale pisanie komentarzy o ciąży jest już okej? XD A ja piszę jakieś komentarze? xD wystawiła swoje życie na widok publiczny, to takie są tego konsekwencje, że znajdą się i tacy, co bez cienia żenady zapytają. Tak samo jak będa i tacy, co będą jej pisać, że np to jej wina, że świeżo upieczony małżonek uciekł do innej. Tak, tacy też byli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano Grudzień 31, 2023 I dobrze zrobił że uciekł. I takie jest moje zdanie, wybaczcie. Nigdzie jej tego nie napisałam mimo wszystko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makeadecision2422 255 Napisano 2 Styczeń Ciekawa jestem tego kota bo jej sobie nie wyobrażam ze zwierzakiem tym bardziej, ze koty wlaza wszedzie i zostawiaja tone siersci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilove 239 Napisano 2 Styczeń Dnia 31.12.2023 o 13:10, Niepewna@1 napisał: I dobrze zrobił że uciekł. I takie jest moje zdanie, wybaczcie. Nigdzie jej tego nie napisałam mimo wszystko. Martynka, czy to Ty? 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffeeja 329 Napisano 2 Styczeń (edytowany) kot? ona kiedys o psie wspominala Edytowano 2 Styczeń przez coffeeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano 2 Styczeń 55 minut temu, wanilove napisał: Martynka, czy to Ty? Haha Niee xd Nie tylko ona i E są zdania że dobrze zrobił. Patrzę realnie na zachowanie Ali i stad moja opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karakaka 54 Napisano 2 Styczeń No rzeczywiście teraz mu o niebo lepiej, wygląd wyniszczonego 50-latka i zakola do karku to potwierdzają 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano 2 Styczeń No takie geny ma widocznie. Widać chciał dziecka i to był dla niego priorytet w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaolaseniora 253 Napisano 2 Styczeń 4 godziny temu, Niepewna@1 napisał: No takie geny ma widocznie. Widać chciał dziecka i to był dla niego priorytet w związku To się po prostu rozstaje, a nie zdradza! Jak można powiedzieć, że dobrze zrobił zdradzając. Nawet jeśli było mu tak źle, to wystarczyło się rozstać 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano 3 Styczeń 13 godzin temu, Olaolaseniora napisał: To się po prostu rozstaje, a nie zdradza! Jak można powiedzieć, że dobrze zrobił zdradzając. Nawet jeśli było mu tak źle, to wystarczyło się rozstać Pewnie nie umiał się przyznać. Albo poznał ją i poczuli adrenalinę, dla niektórych to tez ma coś w sobie taki romans xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilove 239 Napisano 3 Styczeń 6 minut temu, Niepewna@1 napisał: Pewnie nie umiał się przyznać. Albo poznał ją i poczuli adrenalinę, dla niektórych to tez ma coś w sobie taki romans xd A, no to wszystko spoko, jak tak, faktycznie dobrze zrobił, że uciekł. Przekonujący argument podałaś. Super zrobił kierując się przelotnym romansem i zostawiając żonę, której ślubował wierność i że jej nie zostawi aż do śmierci. Pewnie Alka sama kupiła sobie pierścionek i się sobie zaręczyła. A Esia zmusiła do ślubu pod groźbą odcięcia kieszonkowego i szlabanem na gry komputerowe do 3. w nocy. Ufff! W końcu uratowany. Teraz do 3 w nocy może nosić swoje bobo, zamiast zatracać się w granie 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilove 239 Napisano 3 Styczeń 20 godzin temu, coffeeja napisał: kot? ona kiedys o psie wspominala Też to pamiętam, że o psie mówiła. Teraz jej nie oglądam. Ktoś streści, co Ala planuje na 2024 rok? Chodzenie spać o 21 czy 21.30? Umieram z ciekawości. I czytanie przynajmniej 2. czy 3. książek miesięcznie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nana141 683 Napisano 3 Styczeń (edytowany) 42 minuty temu, wanilove napisał: Też to pamiętam, że o psie mówiła. Teraz jej nie oglądam. Ktoś streści, co Ala planuje na 2024 rok? Chodzenie spać o 21 czy 21.30? Umieram z ciekawości. I czytanie przynajmniej 2. czy 3. książek miesięcznie? Wspominała o wakacjach bez nagrywek, bo z nagrywkami to nie jest " realny urlop ". Edytowano 3 Styczeń przez nana141 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano 3 Styczeń Alunia mówi że musi pamiętać o Work Life Balance. Biedulka się przemęcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mraaau 18 Napisano 3 Styczeń Ciągle sprzątanie czystego mieszkania i tańce do muzyki z gramofonu niesamowicie męczą. Czy ktoś w ogóle potrafi zdefiniować o czym jest jej kanał...? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano 3 Styczeń 47 minut temu, mraaau napisał: Ciągle sprzątanie czystego mieszkania i tańce do muzyki z gramofonu niesamowicie męczą. Czy ktoś w ogóle potrafi zdefiniować o czym jest jej kanał...? O bezdzietnej lambadziarze z kotem xd korzystającej ze spokojnego życia, skin care, work life balance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makeadecision2422 255 Napisano 3 Styczeń Nie zapomnijcie wpisać w plener ile planujecie przeczytać książek i ile spać. To jest bardzo istotna kwestia. Jezu jaka ona jest odklejona. Normalna osoba bierze książkę i czyta a nie wpisuje w plenerek i potem chwali się jaką ilość na czas przeczytała.. tą samą obsesję ma z okręgami na zegarku przy treningach i tylko dzięki tej obsesji jeszcze się tego trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urzedasek 220 Napisano 3 Styczeń Jaki jest w ogóle sens takiego rozliczania się ze zrobionych rzeczy przed obcymi ludźmi? Czy kogoś to w ogóle obchodzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mraaau 18 Napisano 3 Styczeń Udowadnianie, że jednak COŚ robi w życiu? Ma jakieś zainteresowania? A nie tylko siedzi w chacie i pierdzi w stołek czasami wychodząc na zakupy do lidla. Albo po prostu stwarzanie pozorów przed publika jaka to ona nie jest oczytana, stabilna emocjonalnie i życiowo... Karmienie narcyzmu. Swoja droga te jej resety mają najniższe wyświetlenia więc chyba mało kogo obchodzi. Osobiście mnie to nawet g.. obchodzi i nie włączam tego w ogóle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano 3 Styczeń 9 minut temu, Urzedasek napisał: Jaki jest w ogóle sens takiego rozliczania się ze zrobionych rzeczy przed obcymi ludźmi? Czy kogoś to w ogóle obchodzi? Myśle że nikogo. Ale niezmiernie mnie bawi ten format. Serio, nigdy nie mogę wyjść z podziwu jaka ona odklejona xd w sobotę monthly reset chyba ma być, czekam na kolejną dawkę rozrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makeadecision2422 255 Napisano 3 Styczeń 33 minuty temu, mraaau napisał: Udowadnianie, że jednak COŚ robi w życiu? Ma jakieś zainteresowania? A nie tylko siedzi w chacie i pierdzi w stołek czasami wychodząc na zakupy do lidla. Albo po prostu stwarzanie pozorów przed publika jaka to ona nie jest oczytana, stabilna emocjonalnie i życiowo... Karmienie narcyzmu. Swoja droga te jej resety mają najniższe wyświetlenia więc chyba mało kogo obchodzi. Osobiście mnie to nawet g.. obchodzi i nie włączam tego w ogóle. No doslownie jak widzę ten tytuł to nawet nie odpalam. Tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mraaau 18 Napisano 9 Styczeń Trzecie podsumowanie pod rząd już na kanale.. brak słów już na to. I ona za to dostaje kasę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5254 Napisano 9 Styczeń (edytowany) 19 minut temu, mraaau napisał: Trzecie podsumowanie pod rząd już na kanale.. brak słów już na to. I ona za to dostaje kasę... Mnie zastanawia kto to ogląda. Prawda jest taka, że Alka ma nadmiar wolnego czasu i wymyśla sobie zajęcia z nudów. Edytowano 9 Styczeń przez Oh Celinee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3716 Napisano 9 Styczeń A czego wy właściwie od niej oczekujecie? Tak właśnie jej życie wygląda. To co ma pokazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach