anno 180 Napisano 10 Październik Poszła na psychoterapię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 10 Październik Dnia 22.09.2024 o 20:02, Szara mysz napisał: Próbuje się tłumaczyć pod filmem ,ale nie wychodzi jej to,ten haul z temu to strzal w kolano,ja tych jej tlumaczen nie kupuję,ona jest nieszczera,juz raz mnie Zniesmaczyła filmem o śmierci swego ojca i juz mnie nie przekona do siebie, a to ze jest marudą, niezdecydowaną i zakupoholiczka to jeszcze inne tematy. Obejrzałam ten film. No mnie też znismaczyła. Chociaż obejrzałam dzisiaj inny , przedostatni. Poszła na psychoterapię tak powiedziała. Może od zakupów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 11 Październik 13 godzin temu, anno napisał: Poszła na psychoterapię Rychło w czas, ale dobrze że poszła. Specjalnie wlaczylam tego vloga u znowu co drugie slowa bylo ze nie wie i marudzenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 11 Październik Ciekawe co ją skłoniło i co jest powodem tej psychoterapii. Pewnie nie powie. Ale jak ma problem i szuka pomocy to dobrze. Oby to coś dało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eviqs 1913 Napisano 12 Październik 14 godzin temu, Anitella napisał: Ciekawe co ją skłoniło i co jest powodem tej psychoterapii. Pewnie nie powie. Ale jak ma problem i szuka pomocy to dobrze. Oby to coś dało. psychoterapeuta: "co panią skłoniło do zasięgnięcia porady u specjalisty?" Karolajna: "no nie wiem, nie wiem..." 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 12 Październik (edytowany) 8 godzin temu, Eviqs napisał: psychoterapeuta: "co panią skłoniło do zasięgnięcia porady u specjalisty?" Karolajna: "no nie wiem, nie wiem..." I cyk, wniosek o wypłatę szkodliwego dla psychoterapeuty XD. No łatwo z nią mieć nie będzie...Kafeteria współczuje! XD Edytowano 12 Październik przez Anitella 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 14 Październik Dnia 12.10.2024 o 03:14, Eviqs napisał: psychoterapeuta: "co panią skłoniło do zasięgnięcia porady u specjalisty?" Karolajna: "no nie wiem, nie wiem..." Ahahha. Przypomnialo mi sie jak moja psycho sie wkurzała jak zadawała mi pytanie jakieś o uczuciach itp, a ja mówiłam ze nie wiem . A aż taka "nie wiem nie wiem" nie jestem jak Samsonajtowa, wiec wyobrażam sobie jakie tam musi być wyciąganie od niej cokolwiek męczace... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1182 Napisano 15 Październik Dnia 21.09.2024 o 10:12, annajakubowska napisał: Tu czyta reportaże o konsumpcjonizmie, No właśnie i tu jest myk. Ja odbieram jej "czytanie" jako czynność, po której nie pozostaje niestety żadna głębsza refleksja, zaraz zapomina o czym książka była i aby następna. Liczy się ilość, nie jakość czytania. Poza tym influenserzy są jak reklamy na Polsacie. Liczy się zawsze ( 99,9%) tylko kasa. Widocznie temu bardzo dobrze płaci za współprace. No i oczywiście pewnie Karo chciała być jak jej idolka Siwa, która też ochoczo reklamuje chińszczyznę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 15 Październik 3 godziny temu, SheriDANKA napisał: No właśnie i tu jest myk. Ja odbieram jej "czytanie" jako czynność, po której nie pozostaje niestety żadna głębsza refleksja, zaraz zapomina o czym książka była i aby następna. Liczy się ilość, nie jakość czytania. Poza tym influenserzy są jak reklamy na Polsacie. Liczy się zawsze ( 99,9%) tylko kasa. Widocznie temu bardzo dobrze płaci za współprace. No i oczywiście pewnie Karo chciała być jak jej idolka Siwa, która też ochoczo reklamuje chińszczyznę Podobnie odbieram jej czytanie. Czyta, bo modne, ale bez zaangażowania i zrozumienia. Generalnie te jej filmy są jakieś takie płytkie i o niczym. Jak zobaczyłam, że nagrała denko, to pomyślałam o desperacji. Kto takie bzdury dzisiaj nagrywa...Denko, gadany makijaż, vlog ze szwendania się po domu...Takie to wszystko na siłę. A mnie zastanawia co nią kieruje, brak alternatywnego zajęcia, kasa, przyzwyczajenie...Dla mnie zagadka. Ala Zuza też sama, ale u niej vlogi mają inny charakter. Nie zapycha, nie gada o niczym, byle się nagrało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 15 Październik 7 godzin temu, Anitella napisał: Podobnie odbieram jej czytanie. Czyta, bo modne, ale bez zaangażowania i zrozumienia. Generalnie te jej filmy są jakieś takie płytkie i o niczym. Jak zobaczyłam, że nagrała denko, to pomyślałam o desperacji. Kto takie bzdury dzisiaj nagrywa...Denko, gadany makijaż, vlog ze szwendania się po domu...Takie to wszystko na siłę. A mnie zastanawia co nią kieruje, brak alternatywnego zajęcia, kasa, przyzwyczajenie...Dla mnie zagadka. Ala Zuza też sama, ale u niej vlogi mają inny charakter. Nie zapycha, nie gada o niczym, byle się nagrało. Jaka Zuza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 15 Październik 7 godzin temu, Anitella napisał: Podobnie odbieram jej czytanie. Czyta, bo modne, ale bez zaangażowania i zrozumienia. Generalnie te jej filmy są jakieś takie płytkie i o niczym. Jak zobaczyłam, że nagrała denko, to pomyślałam o desperacji. Kto takie bzdury dzisiaj nagrywa...Denko, gadany makijaż, vlog ze szwendania się po domu...Takie to wszystko na siłę. A mnie zastanawia co nią kieruje, brak alternatywnego zajęcia, kasa, przyzwyczajenie...Dla mnie zagadka. Ala Zuza też sama, ale u niej vlogi mają inny charakter. Nie zapycha, nie gada o niczym, byle się nagrało. No chyba dla kasy i myślę że w dużym stopniu żeby zapełnić czas. Jest sama. Siedzi 4 dni w tygodniu na homeoffice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 17 Październik Dnia 15.10.2024 o 18:54, anno napisał: Jaka Zuza? Ala Zuza, kiedyś Cosmicalice. Z YT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 17 Październik Dnia 15.10.2024 o 18:54, anno napisał: No chyba dla kasy i myślę że w dużym stopniu żeby zapełnić czas. Jest sama. Siedzi 4 dni w tygodniu na homeoffice Kasa na kubki i kolejne pomadki ochronne zawsze się przyda XD. I ja rozumiem, że jej się nudzi, ale żeby tak zanudzać... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 161 Napisano 7 Listopad No i będą kolejne kubki ze szkocji? No nie wiem, nie wiem... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba i pingwin 284 Napisano 7 Listopad 2 godziny temu, Skandia napisał: No i będą kolejne kubki ze szkocji? No nie wiem, nie wiem... Trzeba by przejrzeć filmy czy kupiła już wszystkie z miejscowej oferty Starbucksa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 529 Napisano sobota o 11:35 Zakupow ciag dalszy ,mania trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonzalina 443 Napisano 17 godzin temu Hej dziewczyny, coś nowego u Karo? Czy dalej nuda i no ja nie wiem, nie wiem? Nie mogę przebrnąć przez to jej pitolenie ostatnio i odstawiłam swoje GP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Gonzalina napisał: Hej dziewczyny, coś nowego u Karo? Czy dalej nuda i no ja nie wiem, nie wiem? Nie mogę przebrnąć przez to jej pitolenie ostatnio i odstawiłam swoje GP Będzie robiła botoks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonzalina 443 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, anno napisał: Będzie robiła botoks To faktycznie się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach