piekielneoczy 1616 Napisano 9 Październik 21 minut temu, Kasja78 napisał: Żulia obmyśliła, że RAZ W MIESIĄCU (!) dzieci będą jadły obiad w domu zamiast na stołówce xd Raz Melisa, raz Aleks. Ona jest odklejona serio. Oczywiście Mel pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 788 Napisano 9 Październik 7 godzin temu, Kasja78 napisał: Swoją drogą ja lecę na Teneryfę w styczniu i nie zamierzam zapłacić za loty więcej niż 300 złotych (nie euro). Nie wiem, jak ona tego szuka, ze jej wyskakują takie drogie. Bo ceny biletów lotniczych są nieprzyzwoicie windowane przed świętami, w trakcie przerw w szkole, wakacji itd., żadna nowość. Ja chcąc lecieć do UK zawsze patrzę na terminy przerw w tamtejszych szkołach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 10 Październik 11 godzin temu, MaGo2 napisał: Bo ceny biletów lotniczych są nieprzyzwoicie windowane przed świętami, w trakcie przerw w szkole, wakacji itd., żadna nowość. Ja chcąc lecieć do UK zawsze patrzę na terminy przerw w tamtejszych szkołach No to jasne (przynajmniej dla mnie, bo dla niej nie). Ale z tego co widzę to nawet nie sprawdziła najtańszych linii (wizzaira, ryanaira) tylko pokazuje te droższe i piszczy że skandal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 10 Październik 45 minut temu, Kasja78 napisał: No to jasne (przynajmniej dla mnie, bo dla niej nie). Ale z tego co widzę to nawet nie sprawdziła najtańszych linii (wizzaira, ryanaira) tylko pokazuje te droższe i piszczy że skandal. Mówiła, że nie chce lecieć Easyjetem, bo mają hub na de Gaulle'u, a nie Orły i mają za daleko. Easyjet ma tanie bilety, w bagażu podręcznym liczy się tylko wymiar, bez wagi. Leciałam Easyjetem z Krakowa na de Gaulle'a i zapłaciłam za bilety z torebką i walizką kabinową po 150 zł w obie strony. Nie wiem dlaczego ona się tak zapiera przed lotniskiem de Gaulle'a, wcale nie jest takie straszne, chociaż ogromne. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 10 Październik 18 minut temu, piekielneoczy napisał: Mówiła, że nie chce lecieć Easyjetem, bo mają hub na de Gaulle'u, a nie Orły i mają za daleko. Easyjet ma tanie bilety, w bagażu podręcznym liczy się tylko wymiar, bez wagi. Leciałam Easyjetem z Krakowa na de Gaulle'a i zapłaciłam za bilety z torebką i walizką kabinową po 150 zł w obie strony. Nie wiem dlaczego ona się tak zapiera przed lotniskiem de Gaulle'a, wcale nie jest takie straszne, chociaż ogromne. Ona to by pewnie chciała prywatnym jetem jechać, z jej podjazdu, tylko za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 10 Październik Cytuję żulię: "to normalne mieć stałą normalną pracę". No to dalej żulia, wyjdź z tej swojej nienormalności i podejmij taką. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 10 Październik 2 minuty temu, Kasja78 napisał: Cytuję żulię: "to normalne mieć stałą normalną pracę". No to dalej żulia, wyjdź z tej swojej nienormalności i podejmij taką. Nie no, aż tak to nie. Nie wymagajmy tyle od niej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 10 Październik 1 minutę temu, piekielneoczy napisał: Nie no, aż tak to nie. Nie wymagajmy tyle od niej. Sama tak poucza na tik toku. Bardzo to wiarygodne "to normalne mieć jedną mascarę, jedne coś tam" jak ona kupuje na kilogramy, zwłaszcza jak jest w Polsce. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 10 Październik 2 minuty temu, Kasja78 napisał: Sama tak poucza na tik toku. Bardzo to wiarygodne "to normalne mieć jedną mascarę, jedne coś tam" jak ona kupuje na kilogramy, zwłaszcza jak jest w Polsce. Ona ma chyba jakąś dwubiegunówkę albo nie wiem, rabini w jej głowie nie są zgodni w swoich ocenach rzeczywistości. W każdym razie u niej w głowie bardzo dużo się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleksandraxxx 85 Napisano 10 Październik Niech mi ktos wytlumaczy o co jej chodzi dzis z malym domem na kredyt I kotem ze smietnika.. I mdlosciami... Pls 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 10 Październik Kolejny tik tok, że łóżko z drugiej ręki, bo w tych czasach w sklepie to się nie da kupić porządnego i drewnianego. Otóż, Julka, da się, ale nie w Ikei i trzeba za to odpowiednio zapłacić. Jakby co to nie mam nic przeciw używanym meblom, ale ona jak zawsze zamiast się przyznać, że chcieli po taniości, to opowiada bajki nie wiadomo komu, że mebli z drewna nie robią. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 10 Październik 11 minut temu, aleksandraxxx napisał: Niech mi ktos wytlumaczy o co jej chodzi dzis z malym domem na kredyt I kotem ze smietnika.. I mdlosciami... Pls Pewnie poczytała komentarze tutaj lub na Wandzie (wg niej to Panda) chociaż się zarzekała, że tego nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 152 Napisano 10 Październik mnie najbardziej rozwalił tekst że nie chce Ci się brać prysznica jak spędzasz cały dzień w domu. a ona często w tym domu siedzi. to w ogóle się nie myje? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 152 Napisano 10 Październik tiktoki nadrabiam - moje ostatnie 8 lat - i jak ona się dziwnie jara jak mówi "Melisa, czyli moja córka z sąsiadem" jak to dziwnie w ogóle brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 10 Październik Biedna żulia narzeka na mdłości i w tym samym kafelku się podnieca, że kupiła gumy maomam. Nie wiem jak wy, ale jakby mnie było niedobrze to słodycze by były ostatnim, na co bym miała ochotę. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 788 Napisano 10 Październik Smusi i pilat - dziękuję, nie oglądam dalej 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 788 Napisano 11 Październik Oho, nowy podcast o hobby i słomianym zapale 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 788 Napisano 11 Październik Julka jest multipotencjalnom osobom, gdybyście nie wiedziały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 11 Październik 30 minut temu, MaGo2 napisał: Julka jest multipotencjalnom osobom, gdybyście nie wiedziały Czym jest? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 152 Napisano 11 Październik multipasjonatka - ogólnie przeczytałam definicję i na bank to nie jest Julia to że próbuje różnych rzeczy i ciągle wymyśla coś nowego nie robi ją ekspertem w danej dziecinie. ona raczej szuka siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 152 Napisano 11 Październik najlepsze to jak na relacji dziś liczy koty - jeden kot, i drugi kot XD tak jakby było ich co najmniej 6. i jak mówi że z kotami nie jest jej nudno. wiadomo że jest jej nudno w pustym domu, no ile można tak siedzieć i nic nie robić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 152 Napisano 11 Październik i najlepsze jest to okrągłe zdjęcie powieszone na ścianie obok tv. zakrywa jakąś dziurę czy o co chodzi XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 152 Napisano 12 Październik vlogtober 11 - słoneczko świeci - łóżko w sypialni jest to samo co miał lolo jak był kawalerem - Niusiek goni Rori XD - nowe książki - ogarnienie ogródka na zimę - czyli "wydziabywać" roślinność okno w salonie jest niższe od Julki jak stoi na zewnątrz - gotuje obiad, coś innego niż zawsze - pieczarki i mięsko - cynamonki piecze - kot mruczy i koniec vloga czyli nuuuuda XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 12 Październik Nasza altruistka nie tylko oddała psa komuś, kto go bardziej potrzebował, ale również drzwi od szafy xd 1 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 12 Październik 1 minutę temu, Kasja78 napisał: Nasza altruistka nie tylko oddała psa komuś, kto go bardziej potrzebował, ale również drzwi od szafy xd Ja na przykład potrzebuje pieniędzy, mogłaby mi je dać... A nie, sorry. Tego nie ma, więc nie da 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 12 Październik (edytowany) Na grubo słyszę że jest, Żulia rozkminia, że teściowa się inkarnowała w krokieta. Edytowano 12 Październik przez Kasja78 5 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 12 Październik (edytowany) Żulia potrzebuje ogrodnika na pełen etat do swojego 2-metrowego ogródka. Ale fantazje o mieszkaniu na wsi są, będzie miec kurki i konie, bo przy zwierzętach nic przecież nie trzeba robić, tylko są słodziutkie i pięknie będą wyglądać na zdjęciach posiadłości lejdi kobus. W dodatku zgubiła kucz do "kabana" więc nie może włożyć rękawiczek, o nie! Edytowano 12 Październik przez Kasja78 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3037 Napisano 12 Październik Ale dziwnie serio jest ten dom pomyślany, skoro całe ich dolne piętro było pomyślane jako garaż, to jak to miało być oryginalnie, kuchnia na górze, miejsca na salon w ogóle brak? Dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1616 Napisano 12 Październik Ktoś jej walnął komentarz, że ciągle kłamie i żyje w kłamstwie xD uuuuuu xD 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 788 Napisano 12 Październik 2 godziny temu, piekielneoczy napisał: Ktoś jej walnął komentarz, że ciągle kłamie i żyje w kłamstwie xD uuuuuu xD Zaraz się zlecą obrończynie albo Julka usunie komentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach