Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

9 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Przepraszam, ale co to znaczy "być Starbaksiarą"? O czym ona pitoli? A jak kupuję nie wiem, Lavazzę w Lidlu to jestem wtedy Lawassiarą? Kobiety w jej wieku zwykle mówią, że są: księgową/liderką grupy/nauczycielką/matką, ale dawać sobie metkę na podstawie pitej KAWY? 

Jestem katoliczką. Takiej metki nie wyśmiejesz, ok?

29 minut temu, Anna Milska napisał:

Jestem katoliczką. Takiej metki nie wyśmiejesz, ok?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1 godzinę temu, wyszlonamoje napisał:

To jest tzw. "bejking"  – ewidentnie nie znash się na technikach lodziowego mejkapu, Kingusiu. Bierzesz skrobię lub sos w proszku np., nakładasz na brudny od podkładu, stuletni pyndzel i pac, pac, pac na mordzię. Efekt piorunujący. Niedługo w sprzedaży ebzbuk kulinarno-urodowy. Poza bejkingiem skrobią będzie również nacieranie skóry olejem kujawskim, parmezan z pięt (no waste) i wiele innych pomysłów.

Te pędzle pamiętają słynnego tosta z pieczonego avocado z surowym żółtkiem.

• Like 1

1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał:

Przepraszam, ale co to znaczy "być Starbaksiarą"? O czym ona pitoli? A jak kupuję nie wiem, Lavazzę w Lidlu to jestem wtedy Lawassiarą? Kobiety w jej wieku zwykle mówią, że są: księgową/liderką grupy/nauczycielką/matką, ale dawać sobie metkę na podstawie pitej KAWY? 

A jest taki zawód jak pierdziara w barłógą 

7 minut temu, Kingeczka napisał:

A jest taki zawód jak pierdziara w barłógą 

Jest smierdziologiem, specjalizującym się w pierdziologii..i co laska zazdrościsz?

1 godzinę temu, Busz3131 napisał:

Jej odkryca to podklad z kiszki ziemniaczanej, konturowanie kaszankom i glow z tluszczu z biedronkpwych plackow ziemniaczanych. 

Jedna robią się na glazed donut (Hailey Bieber) inne na cucpo kiszko kaszankę.

2 minuty temu, Vedma napisał:

Jest smierdziologiem, specjalizującym się w pierdziologii..i co laska zazdrościsz?

Of kors😂😂😂 najbardziej tej pierdziongolii.

Edytowano przez Kingeczka

Dziwna manierę mówienia nabrała po Mazurach, gada jak stara przekupa. Obstawiam, że kopiuje nową znajomą od wina.  Gada, że kupiła wózek z Ikea, a kupiła kołdrę. Gdzie ten wózek? Kupuje sobie kawki i strasznie przeżywa ceny. Wygadała się, że pod vlogi są te kawki. Ale co to wnosi do vloga?

6 minut temu, Mi a napisał:

Dziwna manierę mówienia nabrała po Mazurach, gada jak stara przekupa. Obstawiam, że kopiuje nową znajomą od wina.  Gada, że kupiła wózek z Ikea, a kupiła kołdrę. Gdzie ten wózek? Kupuje sobie kawki i strasznie przeżywa ceny. Wygadała się, że pod vlogi są te kawki. Ale co to wnosi do vloga?

Pod koniec mazur cały czas gadała "paczcie"! Ale to to jakby od Gosi zgapiła.

1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał:

U mnie znajome z pracy żartobliwie tak się nawzajem nazywają, gdy któraś przynosi do biura kawę ze Starbucks.

Z tym, że one mają 22-24 lata...

Przed chwilą, Magda06 napisał:

U mnie znajome z pracy żartobliwie tak się nawzajem nazywają, gdy któraś przynosi do biura kawę ze Starbucks.

Z tym, że one mają 22-24 lata...

Zakolak widocznie jak Ibisz, z wiekiem coraz młodsza

Ja wróciłam do domu i odpaliłam dalej vloga. Zakolak z zastawionym stołem, 2 dania od Chińczyka otwarte, wydaje orgazmiczne dźwięki, jak zwykle obok pełna szklanka Coli (turbo niezdrowy nawyk - pierwszy raz u nich i nigdzie indziej nie spotkałam się, że ktoś do każdego obiadu pije Colę :O) - jest w siódmym niebie. Ale wg niej ona ma zdrowy stosunek do jedzenia 😄

• Haha 1

59 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Wy też zamawiacie sushi w suszarni? 😂😂😂

Dobrze że nie z trupiarni 😱

Jak ona wygląda w tym szarym dresie plus full make-up z białą szyją? A następnego dnia jakiś wyciągnięty T-shirt wystaje spod bluzy. Kogo ona próbuje kopiować?

• Haha 1

25 minut temu, Mi a napisał:

Jak ona wygląda w tym szarym dresie plus full make-up z białą szyją? A następnego dnia jakiś wyciągnięty T-shirt wystaje spod bluzy. Kogo ona próbuje kopiować?

Tik toka. Wszystko co ona robic, trendy modowe, seriale, powiedzonka, to są fiksacje z tt.

Kiedyś opowiadała że jak była nastolatką to z zazdrością przeglądała gazety i patrzyła jakby chciała żyć i wyglądać. Po krótkim czasie prosperity z lwem i torebkami guczi siwa zatoczyła krąg. Zmieniła jedynie kolorowe gazetki na telefon, ale szukanie życia którego nie ma u innych pozostało.

A i jeszcze trochę tandetnych inspiracji czerpie z seriali w których bohaterki są sucowatymi kobietami sukcesu 

• Like 2
  • Thanks 1

31 minut temu, Mi a napisał:

Powiedziała, że wygląda jak laska z amerykańskiego tiktoka i żona mormona. Czego ne rozumesz? 😆 Sztos, mega. 

• Haha 1

Tymczasem Tomaszek wciąż żyje swoim najlepszym życiem na IG.. 

8 minut temu, kapustapusta napisał:

Tik toka. Wszystko co ona robic, trendy modowe, seriale, powiedzonka, to są fiksacje z tt.

Kiedyś opowiadała że jak była nastolatką to z zazdrością przeglądała gazety i patrzyła jakby chciała żyć i wyglądać. Po krótkim czasie prosperity z lwem i torebkami guczi siwa zatoczyła krąg. Zmieniła jedynie kolorowe gazetki na telefon, ale szukanie życia którego nie ma u innych pozostało.

A i jeszcze trochę tandetnych inspiracji czerpie z seriali w których bohaterki są sucowatymi kobietami sukcesu 

Przypomina mi się jej MAPA MARZEŃ i jak wybierała sobie obrazki facetów z luksusowymi autami. Cóż, czas minął, a jedyne auto jakim jechała to samochód matki na Mazury i z powrotem. 🤣🤣🤣

2 minuty temu, Wika11 napisał:

Tymczasem Tomaszek wciąż żyje swoim najlepszym życiem na IG.. 

W pełni na to zasługuje żeby w końcu sobie odbić stracone lata.

• Like 2

2 minuty temu, szatanowska napisał:

Przypomina mi się jej MAPA MARZEŃ i jak wybierała sobie obrazki facetów z luksusowymi autami. Cóż, czas minął, a jedyne auto jakim jechała to samochód matki na Mazury i z powrotem. 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 Oj nie ma mocy manifestacji dama.

7 godzin temu, GabrielaNowicki napisał:

Yyyyyyyy naklejki Ikea.... Ej bez kitu dostałam naklejkę z hot dogiem, dostalam i z klopsikiem...

Nasza 8 latka naklei sobie gdzieś 

Ja prdl baba 40 +

Niech sobie ponakleja na drzwi wejściowe. Kevin sam w domu. 

• Like 1

21 minut temu, szatanowska napisał:

W pełni na to zasługuje żeby w końcu sobie odbić stracone lata.

Absolutna prawda. I widać kto ma lepszy potencjał nawet gdyby część tego co mówiła dama było prawdą.

25 minut temu, szatanowska napisał:

Nie jest atrakcyjna dla ludzi wbrew temu co jej się wydaje. Tylko nawet nie ma nikogo żeby ją wyprowadził z błędu.

Przed chwilą, Kingeczka napisał:

Nie jest atrakcyjna dla ludzi wbrew temu co jej się wydaje. Tylko nawet nie ma nikogo żeby ją wyprowadził z błędu.

Mnie ciekawi czy ona spamuje "znajomych" prośbami o kontakt, wysyła do 2-10 osób np. jakiś filmik i czeka na reakcję czy ktoś odpisze, zaprosi na winko? Wątpię, że ktoś dobrowolnie wchodzi do paszczy lwa. Trzeba być naprawdę zdesperowanym aby mieć znajomych jej pokroju.

4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Mnie ciekawi czy ona spamuje "znajomych" prośbami o kontakt, wysyła do 2-10 osób np. jakiś filmik i czeka na reakcję czy ktoś odpisze, zaprosi na winko? Wątpię, że ktoś dobrowolnie wchodzi do paszczy lwa. Trzeba być naprawdę zdesperowanym aby mieć znajomych jej pokroju.

Najbardziej człowiek się zżywa że znajomymi na studiach, szkole, pracy. Przez to że ona nigdzie nie wychodzi XX lat żeby się z kimś poznać to musi się nieźle przyczepić i nieźle kogoś urobić na spotkanie.

54 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Powiedziała, że wygląda jak laska z amerykańskiego tiktoka i żona mormona. Czego ne rozumesz? 😆 Sztos, mega. 

Myśli, że wygląda jak ta Ballerina Farm, czy inna żona mormona lub trade wife? Nie Siwa tak nie wygladasz😂

3 godziny temu, Sowa z Mazur napisał:

Wy też zamawiacie sushi w suszarni? 😂😂😂

Swojego czasu w suszarni ( jak mieszkałam w bloku na 10-tym pietrze) suszyliśmy pranie, nie wiedziałam że tam takie cuda się zamawia 😅

Siwa twierdzi, że ma bardzo drogi laptop, który jest „kastomizowany” bo jest jej on potrzebny do pracy. Jakie to ma ego w kosmos wy*...e, gada tak jak by była jakimś inżynierem AI. 

10 minut temu, Mi a napisał:

Siwa twierdzi, że ma bardzo drogi laptop, który jest „kastomizowany” bo jest jej on potrzebny do pracy. Jakie to ma ego w kosmos wy*...e, gada tak jak by była jakimś inżynierem AI. 

Ciekawe tylko kiedy ona go kupiła? Ile lat temu?

5 minut temu, Wsedno napisał:

Ciekawe tylko kiedy ona go kupiła? Ile lat temu?

Pewnie dawno i teraz każdy byłby lepszy od tego, ale jak to siwa będzie się popisywać. Ona ma sprzęty, które nie są już wspierane i nie da się ich zaktualizować do najnowszego systemu. 

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się