Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Maryyyś_/

Temat na czwartek

Polecane posty

3 minuty temu, Maryyyś_/ napisał:

Nie, bo ja jestem kopia ojca 🤣 oczywiscie, że takie roznice wieku widac, ale nie mówmy o tym, że się wszyscy rozpadają i wyglądają beznadziejnie, bo są w dojrzałym wieku.

Ale nikt tak nie mowi. Mozna spoko wygladac i byc pelnym werwy, ale nie przesadzajmy, ze sie wyglada mlodziej od 30-latka, bo cudow nie ma. A cialo wiotczeje, widze sama po sobie i po swojej twarzy, nie mam jakichs duzych zmarszczek, ale jednak skora jest bardziej wiotka, a rysy twarzy bardziej wyostrzone niz chocby 10 lat temu.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Nie chodzi o popadanie w drugą skrajność, ale mówienie, że  60 latka jest atrakcyjniejsza od 30 latki jest grubym nadużyciem.

Bo nie jest.

Ale to chyba tylko o figurze było/zadbaniu było.

• Thanks 1

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

A gdzie tam jest napisane, ze nie moze? A ze liczba mozliwosci spada to prawda, nie ma co sie oszukiwac.

Jak mocno spada, to nie może, chyba że trafi się jak ślepi kurze ziarnko, co jest bzdurą, bo wszystko zalezy od aktywności w zaspokojeniu potrzeb, jak w każdym wieku zresztą.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha, prawda, albo moze chodzi spac o 19:00 i po prostu z jakiegos powodu zyje w innym trybie czasowym niz reszta spoleczenstwa 😄

Media społecznościowe, youtuby i takie tam, to dziwne miejsca gdzie ludzie próbują sprzedawać jakieś swoje wykreowanie wizje siebie. Trzeba być mocno naiwnym by to łykać 😉

1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał:

Bo nie jest.

No chyba nie tylko, przynajmniej ja tego tak nie zrozumiałam.

2 minuty temu, Hebee napisał:

Jak mocno spada, to nie może, chyba że trafi się jak ślepi kurze ziarnko, co jest bzdurą, bo wszystko zalezy od aktywności w zaspokojeniu potrzeb, jak w każdym wieku zresztą.

A co Cie tak to bulwesruje, masz nadzieje, ze na emeryturze w koncu sie trafi jakis dziadek?

• Like 1

3 minuty temu, Maryyyś_/ napisał:

Bo nie jest.

Jesli chodzi o samo zadbanie to 80-latka moze byc bardziej zadbana od 20-latki, ode mnie prawie kazdy jest bardziej zadbany, niezaleznie od wieku 😄

• Haha 2

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Ale nikt tak nie mowi. Mozna spoko wygladac i byc pelnym werwy, ale nie przesadzajmy, ze sie wyglada mlodziej od 30-latka, bo cudow nie ma. A cialo wiotczeje, widze sama po sobie i po swojej twarzy, nie mam jakichs duzych zmarszczek, ale jednak skora jest bardziej wiotka, a rysy twarzy bardziej wyostrzone niz chocby 10 lat temu.

Nie twierdzę, że młodziej, ani nawet, że podobnie. No nie jestem odklejona.

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Media społecznościowe, youtuby i takie tam, to dziwne miejsca gdzie ludzie próbują sprzedawać jakieś swoje wykreowanie wizje siebie. Trzeba być mocno naiwnym by to łykać 😉

jak widac sa i kupcy jak qwerty ktorzy chetnie kupuja te ich jutubowe narracje 😄

ode mnie prawie kazdy jest bardziej zadbany, niezaleznie od wieku 😄

cos czuje ze z lezakiem byscie pasowali do siebie 😄

• Haha 1

1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał:

Jakos nie widze tych wysportowanych emerytow na ulicach, to zdecydowana mniejszosc.

Nie chodzi o to, że chodzą rzeźbić ciało na siłownię. Facet aktywny zawodowo i do tego domorosły malarz, hydraulik, ogrodnik, elektryk i mechanik samochodowy, jest w ciągłym ruchu. 

1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał:

Nie twierdzę, że młodziej, ani nawet, że podobnie. No nie jestem odklejona.

No a Pstrokotka twierdzila wlasnie cos innego, ze niejedna 60-latka wyglada lepiej niz 30-tka.

z drugiej strony w obecnych czasach jutobowych nie masz hodowli grzybów pod hybrydami jestes niezadbana wiec moze lepiej byc niezadbana 😄

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

A co Cie tak to bulwesruje, masz nadzieje, ze na emeryturze w koncu sie trafi jakis dziadek?

A co Ciebie tak bulwersował mój post w temacie wojny? Btw, w końcu otrzymałam od życzliwej osoby Twój post, o którym zapomniałaś. Wyraźnie pokazuje jak masz w zwyczaju sobie dopowiadać i nadinterpretować, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, cyt:

"Wszyscy umrzemy, nie ma co do tego wątpliwosci, a za 100 lat nikt juz nie będzie o nas pamiętal. Taki nasz los, ale to co, mamy sie w zwiazku z tym połozyc juz do trumny i czekac ja śmierc, bo nasze życie i tak nie ma znaczenia?

A inna sprawa, jesli wierzysz w Boga i sąd to nie boisz sie troche, ze za swoją wrednosc, pychę i życzenie źle innym ludziom pojdziesz do piekla? Bo za mila nie jestes, na dodatek nietolerancyjna i zyczysz innym źle, czy to Cie nie martwi, ze nie zyjesz zgodnie z naukami Chrystusa?"

5 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Nie chodzi o to, że chodzą rzeźbić ciało na siłownię. Facet aktywny zawodowo i do tego domorosły malarz, hydraulik, ogrodnik, elektryk i mechanik samochodowy, jest w ciągłym ruchu. 

Wypisz wymaluj mój teść. A brzuszek jednak miał.

1 godzinę temu, Pokraka napisał:

Przewrotna lubi się chyba trochę samo oszukiwać. 😜

No wiadomo, że się nie modnieje, nie ładnieje i nie przybywa energii i sił witalnych. Nikt nie jest Benjaminem Buttonem 😜

Jestem jednak zdania, że w każdym wieku można żyć, korzystać z życia, cieszyć się itd.  

Ja wyraźnie kolejny raz podkreślam, że znam wiele atrakcyjnych dojrzałych kobiet 

I nie mówię o sobie!!!!!

Widzę też młode kobiety z małymi dziećm i przy niejednej wyglądam jak anorektyczka, a jestem gruba.

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

No a Pstrokotka twierdzila wlasnie cos innego, ze niejedna 60-latka wyglada lepiej niz 30-tka.

W skrajnych przypadkach może tak być, w sensie, że to wyjatki, które się zdarzają.

7 minut temu, libedowsky napisał:

cos czuje ze z lezakiem byscie pasowali do siebie 😄

Ha ha, on nie gustuje we flejach, ma wieksze aspiracje 😄

13 minut temu, Maryyyś_/ napisał:

Bo nie jest.

No wreszcie ktoś ze zrozumieniem czyta.

3 minuty temu, Hebee napisał:

A co Ciebie tak bulwersował mój post w temacie wojny? Btw, w końcu otrzymałam od życzliwej osoby Twój post, o którym zapomniałaś. Wyraźnie pokazuje jak masz w zwyczaju sobie dopowiadać i nadinterpretować, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, cyt:

"Wszyscy umrzemy, nie ma co do tego wątpliwosci, a za 100 lat nikt juz nie będzie o nas pamiętal. Taki nasz los, ale to co, mamy sie w zwiazku z tym połozyc juz do trumny i czekac ja śmierc, bo nasze życie i tak nie ma znaczenia?

A inna sprawa, jesli wierzysz w Boga i sąd to nie boisz sie troche, ze za swoją wrednosc, pychę i życzenie źle innym ludziom pojdziesz do piekla? Bo za mila nie jestes, na dodatek nietolerancyjna i zyczysz innym źle, czy to Cie nie martwi, ze nie zyjesz zgodnie z naukami Chrystusa?"

No wlasnie, dzieki, ze mi przypomnialas, wiec nie boisz sie tego Sadu Ostatecznego?

Ha ha, on nie gustuje we flejach, ma wieksze aspiracje 😄

no racja on szuka karyny z tiktoka ale ty tez nie gustujesz w lezakach co sie nie myja wiec sama widzisz jak podobni jestescie 😄 musicie oboje isc na kompromis 😄

10 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Ale faceci czesto niestety nie dbaja o siebie, jedza tlusto, maja podwyzszony cholesterol, nadcisnienie, pewnie gdyby sie nie ruszali to byloby jeszcze gorzej, ale wspolczesni 60-latkowie rzadko kiedy sa okazami zdrowia niestety.

PS Zwlaszcza faceci, kobiety bardziej o soebie dbaja.

Edytowano przez Żaba Monìka

43 minuty temu, Pokraka napisał:

Przewrotna ja to jestem za tym, żebyś czuła się ładniejsza od tych 30 latek a co.  😁

Są i 20 latki z ogromną nadwagą wiec ...

Szkoda, że tylko Maryś potrafiła przeczytać moje posty ze zrozumieniem.

Ja nigdzie!!!! Nie napisałam, że mówię o sobie. Nie w kwestii figury, wyglądu. 

Z moich doświadczeń opisuje seks i i menopauzę.

6 minut temu, Hebee napisał:

czy to Cie nie martwi, ze nie zyjesz zgodnie z naukami Chrystusa?"

leze 😄

a nie pamietasz jak 3 dni temu wyzywalas inne baby prawdopodobnie po pijaku 😄 ?

co jezus  na to ?

a te jazdy po szynszyli ?

Ubranie odpowiednie, podkreślające atuty też dużo daje. Nie każda kobieta potrafi się ubrać.

Latam sobie w krótkich kieckach mimo wieku, nogi mam szczupłe do samej dooopy i bez cellulitu widocznego. Odwracaja uwagę od tego, że trochę w talii za dużo 😛

• Like 1

43 minuty temu, libedowsky napisał:

sama sobie zaprzeczasz raz p[iszesz ze z wiekiem sie mlodnieje a za chwile ze jednak sie przytylo i nie chce cwiczyc. to ze cos mozna osiagnac to nikt nie neguje po prostu z wiekiem to samo wiecej wysilku kosztuje bo czlowiek sie starzeje ma mniej zdrowia sil itd.

Wklej mi mój tekst, który brzmi jak twoj: 

...z wiekiem się młodnieje...

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Ja wyraźnie kolejny raz podkreślam, że znam wiele atrakcyjnych dojrzałych kobiet 

I nie mówię o sobie!!!!!

Widzę też młode kobiety z małymi dziećm i przy niejednej wyglądam jak anorektyczka, a jestem gruba.

Ale ja nie wątpię, że są atrakcyjne dojrzałe kobiety, tylko wątpię czy są atrakcyjniejsze od 30 latek.

Oczywiście można wybrać skrajnie nieatrakcyjne 30 latki i zestawić je ze skrajnie atrakcyjnymi 60 latkami, ale to będzie wyjątek a nie reguła.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

No wlasnie, dzieki, ze mi przypomnialas, wiec nie boisz sie tego Sadu Ostatecznego?

Trochę się boję, ale nadzieja zawieść nie może. Dużo bardziej boję się sądu nad osobami, które nie żyją jak Bóg nakazuje, a na których mi zależy. Przy czym, jeśli o mnie chodzi, to nie boję się z tych powodów co wymieniłaś, bo spori jest niezgodne z prawdą, a jest tak bo masz skłonności do nadinterpretacji, pasywnej agresji i hejtu (jak.sama kiedyś przyznałać cyt "dla kaprysu").

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Wklej mi mój tekst, który brzmi jak twoj: 

...z wiekiem się młodnieje...

pokraka ci nizej dobrze wyjasnila nie bede pisal tego samego ze zeby twoj tok byl sluszny to nalezy zestawic smierdzacego lezaka z zadbanym starym dziadem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się