Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Maryyyś_/

Temat na czwartek

Polecane posty

6 minut temu, libedowsky napisał:

ty forsujesz teorie ze w wieku 50 czy 80 lat czlowike zyje jak wczesniej. nie nie zyje bo organizm go ogranicza

Tego też nigdzie nie napisałam, ale to pewno dla ciebie drobnostka?

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

I nie będę wiedziała, bo postanowiłaś grać tajemniczą szpieżżkę (hihihi), która z choroby albo upicia próbuje wybrnąć fikołem 😄

Z niczego nie chcę wybrnąć😄 Już ustaliliśmy- były pojedyńcze słowa masowo pisane, zaś dlaczego, to nie muszę wyjaśniać. Teraz sprawa idzie o rzekome straszne, obraźliwe posty sprzed 3 dni (cały czas Libedowi o nie chodzi) a jakoś nikt nie potrafi mi podać szczegółów, a cyt Libeda:"Każdy pamięta"😄

15 minut temu, przewr(l)otna napisał:

To nie są mądrości, tylko fakty.

Dlatego zawsze staram się tu bronić kobiet 40 letnich, które przez panów są traktowane jako stare, nieatrakcyjne baby.

Justyna Steczkowska w stroju kąpielowym zbiera same lajki.

Matka 3 dzieci, kobieta po 50.

No dzieki, rozumiem, ze masz dobre intencje. Tylko ze mnie akurat nie trzeba pocieszac, nie mam kompleksow z tego powodu, ze sie starzeje, opinie tutejszych panow tez mnie malo interesuja 😉

Przed chwilą, Hebee napisał:

Z niczego nie chcę wybrnąć😄 Już ustaliliśmy- były pojedyńcze słowa masowo pisane, zaś dlaczego, to nie muszę wyjaśniać. Teraz sprawa idzie o rzekome straszne, obraźliwe posty sprzed 3 dni (cały czas Libedowi o nie chodzi) a jakoś nikt nie potrafi mi podać szczegółów, a cyt Libeda:"Każdy pamięta"😄

A ty się uczysz czyichś postów na pamięć? Większość koduje w głowie wrażenie a nie ściśle treść.

6 minut temu, Hebee napisał:

Wpierw byś musiała wiedzieć jaka jestem, aby cokolwiek zdecydować, a to nigdy nie nastąpi.😁 

Wystarczy mi to, co widze.

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

A ty się uczysz czyichś postów na pamięć? Większość koduje w głowie wrażenie a nie ściśle treść.

Nic Libed nie wspominał by ktoś uczył się na pamięć, tylko że każdy pamięta🤔 A 3 dni to nie tak wiele by pamiętać wyłącznie wrażenie, jak z wakacji sprzed 5 lat😄

Nic Libed nie wspominał by ktoś uczył się na pamięć, tylko że każdy pamięta🤔 A 3 dni to nie tak wiele by pamiętać wyłącznie wrażenie, jak z wakacji sprzed 5 lat😄

Ja pamietam tylko, ze byly jeszcze bardziej durne niz zwykle 😄

4 minuty temu, Hebee napisał:

Dla ciebie jak i pozostałych tutejszych wariatöw to szybkie znikanie tematów to prawdziwe błogosławieństwo i główna (a w zasadzie jedyna) linia obrony jak naodpiêrdâlacie, na zasadzie mentalności 5 latka „To nie ja - ktoś tu był” :classic_biggrin:

1 minutę temu, Hebee napisał:

To ja mam inaczej. Pamiętam wakacje sprzed 5 lat a nie wpisy wariatów z gufnoforum 😉

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Wystarczy mi to, co widze.

Czyli nic, prócz swojej nadinterpretacji, dopowiadania sobie, do tego jeszcze działa uprzedzenie, mechanizm przerzucania swoich wad na innych. Trudno by taka osoba widziała prawdę.

To ja mam inaczej. Pamiętam wakacje sprzed 5 lat a nie wpisy wariatów z gufnoforum 😉

Pamiętasz bdb wpisy sprzed lat, gdy nagli potrzeba komuś pocisnąć, ale spoko, to typowe dla większości użytkowników tego forum, zawsze jakieś pocieszenie 😉

6 minut temu, Hebee napisał:

Czyli nic, prócz swojej nadinterpretacji, dopowiadania sobie, do tego jeszcze działa uprzedzenie, mechanizm przerzucania swoich wad na innych. Trudno by taka osoba widziała prawdę.

Jaka nadinterpretacja. Cytując Andrzeja Mleczko:

Jeżeli ktoś: 
°przemawia jak idiöta,
°wygląda jak idiõta, 
° zachowuje się jak idiôta, 
To jest to idiōta !

Edytowano przez The Big Siur

11 minut temu, Żaba Monìka napisał:

No dzieki, rozumiem, ze masz dobre intencje. Tylko ze mnie akurat nie trzeba pocieszac, nie mam kompleksow z tego powodu, ze sie starzeje, opinie tutejszych panow tez mnie malo interesuja 😉

To dobrze. Bo szyję, gotuję, przesadzam nowe kwiatki i jeszcze tu zaglądam 😂

2 minuty temu, Hebee napisał:

Wypraszam sobie, ja nie wysylalam Przemkowi nudeskow.

Libed przepadł, a mnie czas nagli. Z chcęcią wrócę i poczytam te rzekome obrazliwe teksty, gdy z nimi wróci z odmętów swej pamięci😉, ale wcześniej pewnie temat przepadnie, jak znam życie, bo ktoś poczuje się "zagięty" i zechce zresetować Matrix żeby nikt nie pamiętał jakim bajkopisarzem jest ten i tamten..

16 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Nie tylko na tym forum faceci to piszą. Im się wydaje, że 40 lat, to wiek magiczny i baba już spisana na straty.

Nigdy nie bronię pazurami swoich "mundrości". Boję się, że zostanę oceniona wedle stareotypu:

Kłótliwa baba ma ujowe życie i nieudany seks 😂 

Tak zazwyczaj mówią faceci,  których żadna nie chce, nawet z dopłatą. Często nawet żadna z własną żoną na czele 😁

Także trzeba to zrozumieć 😁

Libed przepadł, a mnie czas nagli. Z chcęcią wrócę i poczytam te rzekome obrazliwe teksty, gdy z nimi wróci z odmętów swej pamięci😉, ale wcześniej pewnie temat przepadnie, jak znam życie, bo ktoś poczuje się "zagięty" i zechce zresetować Matrix żeby nikt nie pamiętał jakim bajkopisarzem jest ten i tamten..

Nie martw się, jeszcze nam nie zablokowali opcji zakładania nowych tematów. Może nie dasz rady wszystkich wyklikać.

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Ani cycków? :classic_ninja:

(żartuję oczywiście) 

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Tak zazwyczaj mówią faceci,  których żadna nie chce, nawet z dopłatą. Często nawet żadna z własną żoną na czele 😁

Także trzeba to zrozumieć 😁

E tam.

Zawsze powtarzam. Nikt w necie nie zyska na tym, gdybym była ładna i młoda.

Nikt też nie straci, bo jestem stara i brzydka .

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Zgadza się. Ale to nie jest wielkie pocieszenie, zdecydowanie gorzej jest mieć w swej przeszłości zakrapiane imprezki aż do niepamięci, chodzenie po ulicy ubrana jak prosty.tutka, że faceci mylą kogo mijają i x zaliczonych typów. No ale to by się  pominęło, bo przeszłość, gdyby nie fakt że przeszłość, którą się szczycisz. Teraźniejszość się liczy, a tu konkubent xx lat który wypomina bierną agresję i cytując Ciebie "hejt dla kaprysu" na ludzi w necie. Ja też bym sobie to wypraszała, gdybym miała to na koncie, na szczęście nie mam.😉

7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Nie martw się, jeszcze nam nie zablokowali opcji zakładania nowych tematów. Może nie dasz rady wszystkich wyklikać.

Żeby wyklikać trzeba chcieć i mieć pomoc TWA, a mnie ani się nie chce, ani nie należę do żadnego spędu😄

Zgadza się. Ale to nie jest wielkie pocieszenie, zdecydowanie gorzej jest mieć w swej przeszłości zakrapiane imprezki aż do niepamięci, chodzenie po ulicy ubrana jak prosty.tutka, że faceci mylą kogo mijają i x zaliczonych typów. No ale to by się  pominęło, bo przeszłość, gdyby nie fakt że przeszłość, którą się szczycisz. Teraźniejszość się liczy, a tu konkubent xx lat który wypomina bierną agresję i cytując Ciebie "hejt dla kaprysu" na ludzi w necie. Ja też bym sobie to wypraszała, gdybym miała to na koncie, na szczęście nie mam.😉

Co kto woli, jak widac granice mojej pruderyjnosci sa postawione nadal wyzej niz Twoje. Nie wiem skad wzielas to chodzenie po ulicy jak prosty.tutka, bez przesady, nie raz pisalam, ze wygladam jak fleja. 

Żeby wyklikać trzeba chcieć i mieć pomoc TWA, a mnie ani się nie chce, ani nie należę do żadnego spędu😄

Podobno zarządzasz antylibedowym spiskiem 😄 kogo tam masz?

Swoje pozostale 16 osobowosci.

6 minut temu, przewr(l)otna napisał:

E tam.

Zawsze powtarzam. Nikt w necie nie zyska na tym, gdybym była ładna i młoda.

Nikt też nie straci, bo jestem stara i brzydka .

Nie o to chodzi, w psychologi jest dobrze opisany mechanizm frustracja => agresja.

4 minuty temu, Hebee napisał:

Powiedzmy, że Żaba się niemoralnie prowadzi, a ty cnotliwie. Za to Żaba ma w sobie lekkość, dowcip, życzliwość więc ludzie do niej ciągną. Ty zaś przypominasz przeoryszę cedzącą przez zaciśnięte usta memento mori. 

2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

To pytanie kieruj już do mózgu całej operacji- czyli jego paranoicznego umysłu. Przecenia swoją wagę na tym gufnoforum.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się